A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Asztali futóterítők

A stílusos elrendezés nem jelent túl sok munkát. Elég, ha hatékony és praktikus termékek mellett döntünk. A legújabb lakberendezési trendeket figyelve és a piac igényeit

elemezve nem lehet nem észrevenni, hogy nagyon divatosak a minimalista minták. Egy keskeny anyagcsík nem foglal sok helyet, és szó szerint néhány pillanat alatt megváltoztathatja étkezőnk elrendezését. Ha kíváncsi, hogyan teremthet egyedi hangulatot lakásában, kérjük, olvassa el cikkünket.

 

 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

 1. Ünnepi díszfutóterítő HOPP ezüst dombormintával, 40x140 cm
  1%
  24h
  Ünnepi díszfutóterítő HOPP ezüst dombormintával, 40x140 cm
  Special Price 1 045,00 Ft Regular Price 1 056,00 Ft
 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

plant image

Melyik asztali futó fog működni az Ön belső terében?

A megfelelő terítés tökéletes kiegészítője bármely étkező elrendezésének. Ezt nemcsak a fogyasztók tudják, hanem a belsőépítészeti stylistok is. A klasszikus asztal elrendezések egyre gyakrabban jelennek meg a lakberendezési magazinokban. A fa felsőket különféle borítások borítják, amelyek az évszaktól, az aktuális trendektől és a lakók preferenciáitól függően változnak. Az elegáns textíliák remekül hangsúlyozzák a különleges események fontosságát, emellett nagyszerű lehetőséget kínálnak arra is, hogy olcsón és látványosan megváltoztassuk a helyiséget. A fehér vagy krémszínű asztali futószalag ünnepi hangulatot varázsol az ebédlőbe, tökéletes kiegészítője lehet a karácsonyi asztalterítésnek. Üveg kiegészítőkkel és aranyozással kombinálva egységes, elegáns tér kialakítását teszi lehetővé.

A modern, kellemes tapintású textúrájú anyag képes kiemelni a porcelán egyedi varázsát. Ennek köszönhetően nem csak az ünnepek alatt érezhetjük magunkat különlegesnek. A Restilo webáruházunkban kapható stílusos, hosszú asztali futók remekül mutatnak az aranyozásnak és a gondos szegélyeknek köszönhetően. Finom színek az elegáns párizsi szalonokból, szépen kacérkodnak a klasszikus formákkal és sok fémes fényességgel és üveggel. Ha az elbűvölő elrendezésre vágyunk egy kicsit modern kivitelezéssel, akkor érdemes virágmotívumokkal megtörni a visszafogott színeket, akár élővirágok, akár finom virágmotívumok formájában: égerlevelek, páfrányok és régi botanikai metszetekre utaló kiegészítések. atlaszok. Ebben az esetben a belső tér modern marad, szigorúság nélkül. Érdemes egy kis fémes fényű, meleg rózsaszín arany és elegáns márvány dekorelemeket is választani. Az egész pompázik, időtlen karaktert kap.

A tengeri szellő és a tengerparti séták kedvelőinek foltálló terítőket készítettünk kék árnyalatokban. A termékek tökéletesen működnek a Hampton elrendezésben. A part és a homok színeire utaló színek kombinálásával tengeri jelleget kapunk. Ebben az esetben kék, bézs vagy fehér asztali futóknak kell megjelenniük az étkezőben. Ha tengeri stílusban szeretnénk vacsorát készíteni, elég az asztalt egy fehér asztali futószalaggal díszíteni, majd parti növényekből álló kompozíciót rendezni rajta: fluoreszkáló pacsirta, íriszek és szárított fű. Az egészet kövek, apró kagylók és borostyán egészíti ki, vagyis minden, amit a tengerparton sétálva találhatunk. Érdemes a megfelelő akvarell rajzokat imitáló kerámiákon és fehérített fából készült elemeken is gondolkodni. A fehér, hosszú EMPIRE asztali futófelületen tengeri csillagok, halak és horgonyok formájú dekorációival a víz alatti világ varázsa közvetlenül az étkezőbe is átvihető. Egy ilyen beállításnak köszönhetően a halak és a tenger gyümölcsei olyan ízűek lesznek, mint egy óceánparti étterem ételei.

Az utolsó előtti stílus, amelyet szeretnénk bemutatni, a Modern Romantic, amely a finom anyagok és a viktoriánus kiegészítők birodalma. Ez a belsőépítészet tetszeni fog az angol stílus szerelmeseinek. A belső tér melankolikus karakterét sokféle textúrájú anyagok kombinálásával érhetjük el. A finom csipke mélyebbé válik a pasztell árnyalatokkal való kombinációnak köszönhetően: púderrózsaszín vagy kék. Ezenkívül az élénk színek világossá és tágassá teszik a belső teret. Ezt a hatást érdemes stúdiókban és kis étkezőkben használni. A finom árnyalatok révén a szemet gyönyörködtető kiegészítők kiemelkednek, és kiemelik a fából készült asztal szépségét. Ha a listában asztali futót választunk, érdemes olyan terméket választani, amelynek formája és színei finomak. Ennek köszönhetően a belső tér puha marad anélkül, hogy elveszítené divatos lekvárságát. A minimalizmust a végére hagytuk. Valószínűleg vannak köztetek, akik kíváncsiak, vajon egy fekvefutó dolgozik-e skandináv elrendezésben? Igaz, nagyon vékonynak tűnik a határvonal a modern és a szigorú belső tér között. Mielőtt azonban teljesen lemondanánk az asztali futóról a csupasz tető javára, nézzük meg, mennyit nyer a belső tér az egyszínű, hosszanti anyagok formájában megjelenő tiszta vonalaknak köszönhetően. A Gaia levélben található lenyűgöző asztali futómű egy kis természetet csábít a belső térbe, lehetővé téve az egyéb kiegészítők mennyiségének korlátozását. Elég óvatosan egy üveg zöld asztali futót helyezni a pultra, és a belső tér kifinomult lesz. A különféle modellek és egyedi árnyalatú futófelületek kínálta lehetőségeket kihasználva egyedi stílusokat kombinálhat. Ily módon olyan trendekkel játszhatunk, amelyek olyan kombinációkat alkotnak, mint a sötét nordic, rusztikus elegáns.

Üdvözöljük az asztalnál – elegáns foltálló asztali futók

Mire érdemes figyelni asztali futó kiválasztásakor? Sok szempont van, de mindenekelőtt a termék esztétikai és funkcionális tulajdonságait érdemes figyelembe venni. Ennek köszönhetően az asztali futómű önmagában és más anyagokkal kombinálva is kifogástalanul fog kinézni. A megfelelő terítés tökéletes alap. Olyan, mint egy üres vászon, amelyen a festő elkezd dolgozni a festményén. És bár valószínűleg vannak köztetek a visszafogott belsőépítészet hívei, akik lemondanak a dekoratív anyagokról a fedetlen felső helyett, senki sem tagadja, hogy az elegáns anyag gazdagítja a helyünk vizuális érzékelését. Sőt, az egyedi asztali futómű stílusos atmoszférát kölcsönöz a belső térnek, tökéletes kiegészítője a leghétköznapibb elrendezésnek is.

Jó hírünk van azoknak, akik értékelik a dekoratív termékek praktikumát. A foltálló és tartós anyag megvédi az asztallapot a sérülésektől és a szennyeződésektől. Az asztalrendezés népszerű trendjeit tekintve két, egymástól független irányt különböztethetünk meg. Az első a maximalizmus. A stílus rengeteg dekorációt és dísztárgyat feltételez, melyek funkcionális, mégis elegáns alapanyagokon jelennek meg. Az alap a vastag, sima szövetek, amelyek laposan fekszenek a munkalapon, és kényelmes tapintásúak. Az élénk, visszafogott színek dominálnak, amelyek bézs, fehér, krémszínű és finom pasztell asztali futószalagok formájában jelennek meg.

Nagyon gyakran lehet látni leveleket vagy más virágdíszeket, amelyek a tavasz kezdetére utalnak. Maximalista stílusú elrendezések készítésekor a stílusos asztali futókat botanikai nyomatokat ábrázoló anyagokkal kell gazdagítani: hóvirágok, páfránylevelek, tarka pillangók. Egy további mázas edény krókuszokkal helyezhető az asztalra. Tökéletes hatást érhetünk el, ha két teljesen eltérő színű asztali futót kombinálunk, melyek a megfelelő kiegészítők használatával összefüggő egésszé kombinálhatók. Növénykompozíciók esetén használhatunk művirágot vagy egy fatáblát az erdei séták során talált dolgokkal: madártoll, toboz, moha, gallyak és szárított levelek. Az ilyen teljesen ökológiai tárgyak a természetet viszik be a belső térbe, és a háztartás legfiatalabb tagjai számára is nagyon érdekes játékformák lehetnek. A második, hasonlóan gyakran felbukkanó asztalrendezési stílus a japán esztétikába ágyazott minimalizmus. Itt a felső egyfajta alap, és a textúrája, karaktere és formája a hangsúlyos. Ha adalékanyagokat használnak, funkcionális szerepük van. Az elrendezés mentes a szükségtelen részletektől. Az egész a színárnyalatokra és a különböző textúrák megtapasztalására összpontosít. Az asztalrendezésnek ez a megközelítése minden tárgyat kis iparművészeti alkotássá tesz.

A hosszú asztali futók zónaként szolgálhatnak, ahol teafőzési cikkeket helyezhetünk el. Üzletünkben változatos asztali futók találhatók, melyeknek köszönhetően mindkét irányzatban egyedi elrendezéseket készíthet. Nekik köszönhetően könnyedén megváltoztathatja az étkezőasztal megjelenését. Így olyan elegáns elrendezéseket készítünk, amelyek a változó trendektől függetlenül is kifogástalanul fognak kinézni. A megfelelő anyag rusztikus, elegáns elrendezésben is működik, és elegánsabbá teszi a csillogást vagy a modern belső tereket. A levélben szereplő megfelelő asztali futó is tökéletes módja egy egyszerű szezonális dekorációnak, amely minden vendégnek örömet okoz.

Fehér asztali futó vagy üvegzöld asztali futó? – Alkossd meg velünk álmaid étkezőjét

Az étkező kiegészítőinek kiválasztásakor különös figyelmet kell fordítani a terítésre. Egy elegáns asztali futó egy levélben kiemeli a bútorok esztétikai tulajdonságait, ahol találkozunk tea közben, és nagyobb szabadságot biztosít számunkra az asztalnál. Ha modern foltálló asztali futószalagokat használunk, akkor nem kell tartanunk a nehezen eltávolítható foltoktól, amelyek vacsora közben erőteljes gesztikulálással megjelenhetnek az anyagon. Ráadásul még ha valamelyik vendégünk véletlenül is kiönti a vizet, a bézs színű futót nagyon egyszerű módon megtisztíthatjuk, majd visszatérhetünk egy kellemes beszélgetéshez.

A foltálló asztali futók különösen akkor hasznosak, ha a háztartás legfiatalabb tagjai, akik még csak most tanulnak önállóan enni, megjelennek az asztalnál. A modern, foltálló anyagból készült hosszú asztali futók új ismeretekre tesznek szert a gyerekek, a szülők pedig fellélegezhetnek, amikor egy közös lakoma után könnyedén felfrissíthetik az anyagot. Azonban még a legpraktikusabb palackzöld asztali futó sem veszíthet esztétikai tulajdonságaiból. Éppen ezért a Restilo áruház széles kínálatában minden futófelület a legjobb minőségű anyagokból készül. A szövetek funkcionalitást és elegáns megjelenést biztosítanak. Ezen kívül számos színben kaphatók. A nagyon klasszikus, finom fehér, krém, bézs árnyalatoktól a merészebb színekig, a levendula, a palackzöld, a piszkos rózsaszín és a rubivörösig, amelyek nagyon divatosak az elmúlt évszakokban.

A borítókat a textúrák és a nyomatok változatossága is megkülönbözteti. Közöttük erős inspirációt láthatunk a természetből és az állati mintákból, például egy fehér asztali futót a GAIA levélben. A sima, sikkes aranyozással dúsított, hagyományos anyagok mellett a divatos kígyómintára (VESTA bézs asztali futó) utaló érdekes díszek is megtalálhatók. Ezért függetlenül attól, hogy egy jól bevált klasszikushoz - fehér asztali futóhoz szeretnénk nyúlni, vagy esetleg egy divatos színárnyalatot szeretnénk bevezetni, mindkét esetben találunk magunknak valamit. Azok számára, akik értékelik az eredeti dizájnt, egy szokatlan megoldást ajánlunk két különböző színű leveles asztali futó kombináció formájában. Így egy eklektikus asztalrendezést kapunk, amely egyedi karaktert ad a fontos családi ünnepeknek.

Végül még egy észrevételt szeretnénk megosztani. Mielőtt terítenénk, nézzünk körül az ebédlőben. Próbáljuk megkeresni a főbb színakcentusokat, vezérmotívumokat. Koncentráljunk azokra az elemekre, amelyeket hangsúlyozni szeretnénk. Egy adott tér erősségeinek tudatában könnyedén választhatunk olyan színpalettát, amely tökéletesen kiemeli a belső tér hangulatát, karakterét. A teríték változatosabbá tételének tökéletes módja, ha a szöveteket és kiegészítőket az adott napon felkerülő anyagokhoz igazítjuk. Ha olasz stílusú vacsorát tervez, ügyeljen a mediterrán vendégszeretetre és a dolce vita-ra utaló apró akcentusokra. Érdekes megoldás az asztali futók kiválasztása az olasz zászló színeiben. A lakomázó vendégek közé helyezhető aromás gyógynövényekért mondjunk le a nagy csokrokról. Ennek köszönhetően minden vendég saját maga fűszerezheti majd az ételét.

Érdemes megemlíteni, hogy kínálatunkban minden asztali futót alacsony gyűrődés jellemzi, aminek köszönhetően vasalás nélkül is remekül néz ki. Egy ilyen megoldás jól működik a mindennapi használat során. Nagyobb ünnepségek alkalmával javasoljuk, hogy vasalóval simítsuk ki az anyagot, ezzel is hangsúlyozzuk az esemény fontosságát.

To Top