A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Asztali készletek

 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

 1. Available soon Desszertes tányér EMOTION, ø 20 cm, kék
  97%
  Desszertes tányér EMOTION, ø 20 cm, kék
  Special Price 3 175,00 Ft Regular Price 99 999,00 Ft
 2. Available soon Tálka EMOTION, ø 14 cm, zöld
  19%
  Tálka EMOTION, ø 14 cm, zöld
  Special Price 3 368,00 Ft Regular Price 4 134,00 Ft
 3. Available soon Mélytányér EMOTION, ø 19 cm, barna
  97%
  Mélytányér EMOTION, ø 19 cm, barna
  Special Price 3 368,00 Ft Regular Price 99 999,00 Ft
 4. Available soon Lapos tányér EMOTION, ø 26 cm, szürke
  96%
  Lapos tányér EMOTION, ø 26 cm, szürke
  Special Price 3 946,00 Ft Regular Price 99 999,00 Ft
 5. Available soon Lapos tányér EMOTION, ø 26 cm, barna
  32%
  Lapos tányér EMOTION, ø 26 cm, barna
  Special Price 3 946,00 Ft Regular Price 5 772,00 Ft
 6. Available soon Lapos tányér EMOTION, ø 26 cm, zöld
  96%
  Lapos tányér EMOTION, ø 26 cm, zöld
  Special Price 3 946,00 Ft Regular Price 99 999,00 Ft
 7. Available soon Desszertes tányér EMOTION, ø 20 cm, zöld
  25%
  Desszertes tányér EMOTION, ø 20 cm, zöld
  Special Price 3 175,00 Ft Regular Price 4 231,00 Ft
 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

plant image

Mire érdemes emlékezni étkészlet vásárlása előtt?

Az étkészlet pótolhatatlan, ha elegáns vacsorát szeretnénk készíteni, vagy azt szeretnénk, hogy mindennapi ételeink stílusosan nézzenek ki. Mielőtt egy konkrét vacsora felszolgálásnál mérlegelni kell, hogy hány elemből álljon. Ha általában nagyobb bulikat szoktunk készíteni, akkor érdemes nagy készletet választani. Ha azonban fontosnak tartja a meghitt, családi összejöveteleket, 6/8 fősszolgáltatásra elegendő. Jó megoldás, ha valamivel nagyobbvacsora- és kávéskészletet választunk. Ennek köszönhetően biztosak lehetünk benne, hogy ha valamelyik elem elromlik, tovább tudjuk használni a készletet. A vacsorakészletek az olyan alapvető alkatrészeken kívül, mint a tányérok és tálak, gyakran sok további elemből is állnak. Ezek cukortartók, tejeskannák, csészék, tálcák, sós-borsos fazekak és kancsók. Csak rajtunk múlik, hogy fontos-e számunkra asztalunk harmonikus megjelenése, amit egy több elemből álló vacsoraszervízet, vagy inkább magunk választjuk ki a többi kiegészítőt. Ne feledjük azonban, hogy avacsorakészleteket úgy tervezték meg, hogy esztétikailag egységesek legyenek, és gyakran nehéz ezt a hatást egyedül elérni. Egy másik kérdés, amit fel kell tennünk magunknak, hogy milyen anyagból készült a készlet. Itt természetesen a porcelán uralkodik, gyakran speciális kezelésnek vetik alá, aminek köszönhetően nagyobb tartósságot és "akvarellt" nyer. megjelenés. Miután meghatároztuk avacsorakészletméretét, az anyag típusát, amelyből készíteni kell, a készlet megőrzésének stílusát kell kiválasztanunk. Óriási a választék, a kerek, fehérvacsoraszolgáltatásoktól a tálcákra emlékeztető, extravagáns lapos tányérokig, sőt az étkészletekig, amelyekben minden elem a napelem bolygóinak egyikét képviseli. rendszer.

Jó ajándék ötlet a vacsora és a kávéskészlet?

Sok éve a vacsorakészlet az egyik legnépszerűbb esküvői ajándék. Nem csoda, mert az elegáns étkészletek beszerzése komoly kiadást jelent. Ezért, ha a menyasszony és a vőlegény közeli barátaink, és ismerjük esztétikai preferenciáit, avacsoraa tökéletes ajándék lesz. Az ebéd- és kávészolgáltatás remek ötlet arra is, hogy egy új lakásba költözött hozzátartozót ajándékozzon meg. Ez azon ajándékok közé tartozik, amelyek praktikusak, de hatékonyak is, és megfelelően gondozva évekig kitartanak.

Vacsorakészlet – modern és klasszikus

A piacon kaphatóvacsora- és kávéskészletek modern vagy klasszikusra oszthatók. A nem hagyományosételek általában geometrikus formák, és merész dombornyomásúak. Legtöbbjüket nem nyilvánvaló színek különböztetik meg. Ezen túlmenően az ilyen típusú dizájner edények lenyűgöző díszítéssel, például intenzív virágmotívumokkal és avantgárd mintákkal rendelkeznek. Az ilyen szokatlan ételek nagyszerűek lesznek a hűvös skandináv belső terekben. A klasszikusabb formájú vacsorakészletek remekül működnek a rusztikus szobákban vagy a csillogó étkezőkben. Emellett a hagyományosvacsora- és kávéskészletek gyakran elegáns háttérként szolgálnak az asztalrendezéshez. Visszafogott karakterük és finom díszítésük kecsességet és stílust kölcsönöz a lakásnak. Érdemes emlékezni arra, hogy az időtlen elegancia soha nem megy ki a divatból, így nem kell attól tartanunk, hogy az általunk választott étkészlet már nem fog illeszkedni a dekor kiválasztott elemeihez.

To Top