A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Asztalok az étkezőbe és a nappaliba minden stílusban

Az otthoni terek kialakításakor nagy jelentőséget tulajdonítunk annak, hogy milyen stílusban rendezzük be a belső teret. Gondosan választjuk ki a színeket, anyagokat és a

divatos és minőségi textileket. A meghozandó döntések sora között kiemelten fontos a megfelelő felszerelési elemek kiválasztása is, amelyek kiemelik négy falunk karakterét, egyben kellemesebbé, könnyebbé teszik mindennapjainkat. Mini útmutatónkban étkezőasztalok és nappali asztalok széles választékát fedezzük fel. Üdvözöljük!

 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

 1. Asztal ERGO
  24h
  Asztal ERGO
  109 167,00 Ft
 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

plant image

Étkezőasztal – otthoni parancsnoki központ és találkozóhely

Minden otthonban vannak olyan tárgyak, amelyek nélkül elképzelhetetlen a mindennapi működés. Számunkra ilyen termék az étkezőasztal. Ez a bútor, amelyet általában az étkező középpontjában helyeznek el, vagy a nappaliba nyílnak, nagyon gyakran válik a tér nélkülözhetetlen elemévé. Mindezt sokoldalú felhasználásának köszönheti. Az étkezőasztalnál közösen étkezhetünk a családdal, házi feladatot készíthetünk, vagy versenyezhetünk egy esti társasjáték során. Elég nagy ahhoz, hogy munkalapként is működjön. Készíthetünk rá egy tucatnyi kedvenc galuskát, vagy gondosan díszíthetünk házi készítésű születésnapi tortát. Az asztalra a közeli boltban lebonyolított bevásárlást vagy éppen a kertből hozott zöldséget, gyümölcsöt is az asztalra tesszük. Az étkezőasztal sok otthonban egyfajta irányítóközpontként is szolgál. Ez az a hely, ahol az egész család összegyűlik, hogy elosztják a következő napok házimunkáit, vagy számolják a kiadásokat. Ráadásul egy tömör fából készült asztal nem csak a mindennapok, hanem a különleges pillanatok, például a baráti találkozók vagy a fontos ünnepek kísérője is. Karácsony vagy Húsvét idején ez a bútor kulcsszerepet játszik. Ez az a hely, ahol hagyományos ételeket állítunk elő, amelyek a kultúra és a családtörténet részét képezik. Ez a beszélgetés helye, és emlékeket idéz, ha egy faasztalon kiterített régi fényképeket nézünk. A nappali asztal több mint egy lakberendezési darab. Ezen a ponton ünnepeljük minden nap együtt a családi pillanatokat, ezért érdemes körültekintően kiválasztani azt a modellt, amely a négy fal elrendezése során végleg megtelepszik a belsőnkben.

Modernitás vagy hagyomány? A nappali asztal

ának két oldala

Az asztal egy olyan bútor, amely egyszer megvásárolva legtöbbször évekig velünk marad. Ezért rendkívül fontos, hogy ez a termék szilárd, tartós legyen, és ellenálljon a karcolásoknak vagy sérüléseknek, amelyek a mindennapi használat során elkerülhetetlenek. A fából készült asztal kiváló választás lesz. A kemény, természetes anyagból készült bútor rendelkezik a fent említett praktikus tulajdonságokkal, valamint esztétikus megjelenésével is lenyűgöz. A tömör fából készült étkezőasztal időtlen és nagyon elegáns. Ráadásul a klasszikus formának köszönhetően remekül használható mind a hagyományosan elrendezett terekben, mind a modern kompozíciókban. Restilo online áruházunkban nagyra értékeljük az univerzális megoldásokat. Az általunk bemutatott modern asztalok az iparművészet modern elveit - a minimalizmust és a funkcionalitást - ötvözik rendkívüli színekkel. A fekete vaskeret és a diófa színű munkalapok kombinációja az egészet lenyűgözi egy egyszerű, stílusos kialakítással, amely mindenféle belsőépítészeti trendhez passzol. Mi beszél még egy fából készült asztal vásárlása mellett? Nos, a fa szabadon kombinálható különféle anyagokkal, például üveggel, kerámiával vagy fémmel. Ennek köszönhetően, amikor a fából készült modell vásárlása mellett döntünk, sok lehetőséget hagyunk magunknak a textíliák és kiegészítők választékában, amelyek kiegészítik az életmódot szobadekoráció vagy étkező. Annál is inkább, hogy ez a természetes alapanyag szépen harmonizál gyakorlatilag a teljes színpalettával.

Ne feledjük azonban, hogy a fából készült asztal, más tömörfa termékekhez hasonlóan, megfelelő gondozást igényel. Ahhoz, hogy élvezhessük a bútor esztétikus megjelenését, rendszeresen, néhány havonta karbantartsuk a tetejét speciális olajjal. Mindemellett körültekintően kell eljárnunk azon tisztítószerek és mosószerek kiválasztásánál, amelyekkel napi szinten takarítjuk a lakást. Ebben az esetben a természetes fához készült, puha szövetdarabbal megterített termékek működnek a legjobban. Az erős előkészületek a fa elszíneződését okozhatják, és ezáltal hozzájárulhatnak az asztal tönkretételéhez.

Asztal, helyezd magad kényelembe... néhány szó egy kis asztalról

A kihúzható asztal tökéletes választás azoknak, akik kis helyen élnek. Ez a modell napi szinten nem foglal sok helyet, és amikor vendégek látogatnak el hozzánk, könnyen kibontható. Ezenkívül a jelenleg gyártott modellek semmivel sem rosszabbak hagyományos társaikhoz képest. Ugyanabból az anyagból készülnek, aminek köszönhetően minden praktikus tulajdonságot ötvöznek az esztétikus dizájnnal. Az összecsukható asztalok stabilak, masszívak és rendkívül tartósak. A piacon különféle anyagokból készült termékek széles színválasztékban találhatók. A legtöbb bemutatott modellben nehéz megkülönböztetni őket a klasszikus étkezőasztaloktól, mivel szinte láthatatlanok azok a helyek, ahol a felső egyes részei össze vannak kötve. Az összecsukható asztalt a többitől a speciálisan kialakított rendszerek különböztetik meg, amelyek megkönnyítik a kibontását. Melyik mechanizmust válasszuk?

Az egyik legnépszerűbb megoldás a sínek. Egyszerű és kényelmes módot garantálnak a fő asztallap meghosszabbítására. Nem kell mást tenni, mint a két asztalrészt szétszedni, kivenni egy további elemet, középre helyezni, majd az asztallap többi részét összenyomni. Ennek a mechanizmusnak a hátránya a doboz, amely közvetlenül a bútorasztal felülete alatt található. Sok helyet foglal el, korlátozza a lábak helyét, és emellett nagyon nehézzé teszi az asztalt. Az összecsukható modelleknél alkalmazott másik rendszer az úgynevezett oldalhosszabbítás. Ez az egyik gyors módja annak, hogy kibővítsd a teret egy közös étkezéshez. Az oldalsó panel nem igényel erőt, a behelyezése mindössze néhány másodpercet vesz igénybe. Itt a fő hátrány az, hogy a pótágyat az asztalon kívül kell tárolni, és ki kell venni a szekrényből, vagy ki kell vinni a padlásról. Nem számít, milyen típusú nappali asztalt választunk, ez a bútor párok vagy kiscsaládosok otthonában, valamint olyan emberek otthonában is beválik, akiknek fontos a sok szabad hely a négy fal között.

To Top