A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Asztalterítők felhajtással és díszszegéllyel

Tökéletes asztalbeállítás, mi az? Olyat, ami nem csak szép, de praktikus is lesz! Kiváló minőségű, mechanikai sérüléseknek ellenálló anyagokból készült. Simán elrendezve a bútor asztallapján. Alacsony gyűrődés és foltálló tulajdonságok jellemzik. Nem igényelnek bonyolult gondozást: speciális mosószereket és hosszú, fárasztó vasalást. Mire kell tehát figyelni, amikor megveszed álmaidmandzsettával és szegéllyel ellátott terítőét? Anyagösszetétel, egyedi színek, lenyűgöző dizájn? Ha választ szeretne tudni ezekre és más kérdésekre a Restilóban kaphatófoltálló terítőkkel kapcsolatban, kérjük, olvassa el mini útmutatónkat. Nemcsak lépésről lépésre elmondjuk, mire érdemes odafigyelni aterítőválasztáskor, hanem megmutatjuk a legújabb kollekciók kulisszatitkait is, és elmagyarázzuk az aktuális trendeket, lakberendezési trendeket. p>

 

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Klasszikus kontra modern: asztalterítők mandzsettával és szegéllyel

Mielőtt elkezdenénk keresni a tökéletes terítéket, először át kell gondolnunk és meg kell válaszolnunk néhány kérdést. Először is: milyen hatást szeretnénk elérni? Hol tervezzük kitenni aterítőnket? Egy nagy, fából készült, hatszemélyes asztalon a konyhában? Egy keskeny üvegpadon a nappaliban? Egy kicsi, kerek asztalon az ebédlőben? Maga a tér is fontos, a padló, a bútorok és a falak színe. Attól függően, hogy koherens, harmonikus belső elrendezést szeretnénk-e kialakítani, vagy meg akarjuk törni a tér monokromatikus karakterét - egészen más modell mellett döntünk. Ezenkívül amandzsettával és díszítéssel ellátott terítő kiválasztásakor érdemes figyelembe venni az olyan paramétereket is, mint például: méret, anyag, térfogat, minta, szín és kivitelezés. Így afoltálló terítőnek azt az optimális méretet tekintjük, amely lehetővé teszi az anyag szabad áramlását az asztallapról. Az átfedés hossza (mindkét oldalon azonos) körülbelül 20-25 cm legyen. Az anyag is rendkívül fontos. A legkedveltebbterítőkek a pamutból, vászonból és poliészterből készültek. Abrosz vásárlásakor érdemes kiemelt figyelmet fordítani a poliészter terítőkre, amelyek nem csak nagyon elegánsak és stílusosak, hanem hihetetlenül tartósak és ellenállnak a mechanikai sérüléseknek. Sőt, a Restilo kínálatában is szerepel. A poliészter asztalterítőket alacsony gyűrődés (nem igényel vasalást) és foltálló tulajdonságok jellemzik. Ez azt jelenti, hogy amikor egy közös lakoma során véletlenül kiborítunk egy italt, a nedvesség nem jut be az anyagba, hanem annak felületére csapódik le. Ezután elég papírtörölközővel megszárítani apoliészter terítőt, és utána ismét megünnepelhetjük a szeretteinkkel együtt eltöltött pillanatokat az asztalnál.

Minden, amit a konyhai, nappali- és étkezőterítőről tudni kell

Vissza a műszaki paraméterekhez, amelyek a tökéletes borítót jellemzik. A nyelvtan nem nélkülözhetetlen. Minél nagyobb, annál nehezebb és folyósabb lesz az anyag. Ha tehát egy könnyű és szellősterítőre törekszünk, válasszuk azt, amelynek súlya nem haladja meg a 150 g/m²-t. Ha viszont a teljes ellentétéről álmodozunk - egy nehéz és masszív terítőről -, akkor válasszuk a 150 g/m²-nél nagyobb tömegűt. Simán áttérni a minta és szín témájára - hogy melyik modellt választjuk: világos és sima vagy jellegzetes, bordó színben, és egy szemet gyönyörködtető botanikai motívummal díszítve, az valóban a saját, egyedi preferenciánkon múlik. Az viszont biztos, hogy a hagyományok kedvelői sokkal jobban nézik majd afoltálló terítőket élénk, visszafogott színekben. Sima vagy finom, nem feltűnő mintával. A divat és a lakberendezés világának újdonságainak szerelmesei érdeklődni fognak afoltálló terítők iránt, divatos, merész színekben: palackzöld, menta, arany vagy bordó. Sokkal szívesebben választanak kifejező, szemet gyönyörködtető növényi és állati motívumokkal díszítettétkészletet is. Hasonló összefüggés figyelhető meg a terítőkikészítés típusa esetében is. A klasszikus és rusztikus stílusban díszített belső terekben az egyszerű, hagyományos öltéssel, finom csipkével, vagy vékony, fényes csíkkal befejezettfoltálló terítők mutatnak majd a legszebben. Modern és ipari kivitelben – széles mandzsettával vagy mandzsettával és szegéllyel befejezett.

Foltásálló terítők: tökéletes mindennapi és ünnepi alkalmakra

A Restilóban kapható mandzsettás és szegélyes terítők közül a legnagyobb csoportot a Lengyelországban gyártott, kiváló minőségű poliészter anyagból készült terítők alkotják. Ez az anyag nagyon elegáns, stílusos, az asztallapon kiterítve gyönyörűen néz ki, semmi olyan, mint az olajkendő, ami pár / tucat éve még uralkodott a textilpiacon. Amit érdemes tudni, apoliészter terítők nagyon tartósak és ellenállnak a mechanikai sérüléseknek. Még hosszú használat után is kifogástalanul néznek ki. Nem veszítik el alakjukat és színüket. Ráadásul a gondoskodásuk gyerekjáték. Az általunk kínált terítők nem igényelnek sem vegytisztítást, sem speciális, nehezen hozzáférhető mosószer alkalmazását.Kinézetük felfrissítéséhez elegendő, ha automata mosógépben, kímélő mosószerrel mosod el. Az egyetlen dolog, amit emlékeznünk kell, hogy ne lépjük túl a gyártó által javasolt hőmérsékletet. Hol találja meg? Minden megvásárolt termék címkéjén. Nem győztük megemlíteni, hogy az online áruházunkban megtalálható összes mandzsettás és szegélyes terítő foltálló és nem gyűrődik. Mit jelent ez az Ön számára? Nos, amikor egy családi találkozón az asztalnál véletlenül leüt egy pohár fehérbort, a folyadék nem szívódik fel az anyag belsejében, hanem apró cseppek formájában, a reggeli harmat cseppjére emlékeztető cseppek formájában leülepedik a felületén. Ez a „lótusz-effektusnak” is nevezett effektus varázslatosnak és látványosnak tűnik, ráadásul – sokkal könnyebbé teszi a ház összes hölgyének és úriemberének az életét. Ahhoz, hogy a foltálló terítő visszanyerje régi pompáját, mindössze egy eldobható törülközővel kell megszárítania az anyagot, és már kész is!

Fehér vagy fekete? Sima vagy mintás? Mik azok a modern terítők?

Az örök érv – fehér vagy fekete? A mandzsettás és szegélyes foltálló terítők széles választékában a nyugodt, hangulatos színek kedvelői és az érdekes, szemet gyönyörködtető árnyalatok hívei egyaránt találnak maguknak valamit. Annak érdekében, hogy megismerkedhessünk étkező textíliáink kínálatával, úgy döntöttünk, hogy összeállítunk egy kis áttekintést amandzsettás és szegélyes rozsdamentes terítőkről. A mandzsettás és szegélyes rozsdamentes terítők közül a A legtöbb klasszikus, ünnepi ajánlat a fehér abrosz. Univerzális jellegéből adódóan a mandzsettával és szegéllyel rendelkező fehér terítők minden körülmények között jól mutatnak. Afehér étkészletek szépségének hangsúlyozásához nem kell sok – csak porcelán étkészlet, egy vázába helyezett virágcsokor és égő, hangulatos gyertyák. Kicsit kifejezőbb, de mégis finomabb ajánlat az ekrü, bézs és tejes kávéterítők – természetes tónusban megőrizve, remekül mutatnak nyers fával és megújuló anyagokból készült kiegészítőkkel kombinálva. A világos étkészlet könnyen beilleszthető a hűvös, skandináv stílus ihlette elrendezésekbe, de akár az ökotrendre vagy a nagyon népszerű boho trendre utalókba is. Továbbmenve – a bordó, lila és piros árnyalatú, foltálló asztalterítők mandzsettával és szegéllyel tökéletesek lesznek eklektikus, csillogó és retro elrendezésekhez. Amit azonban nem szabad elfelejteni - az ilyen merész, szemet gyönyörködtetőételek nem szeretik a versenyt. Szerény, minimalista, egyszínű kiegészítők társaságában mutatnak a legszebben. Továbblépve a hűvösebb, fagyosabb tónusokra – a foltálló asztalterítők mandzsettával és kék, türkiz és menta árnyalatú díszítéssel tökéletesen kiegészítik a tengeri és Hampton stílusban díszített belső tereket. Modern, monokromatikus terekben is tökéletesek lesznek, érdekes ellenpontot alkotva a sima, egységes falaknak és a nyers fából készült bútoroknak. A mandzsettás és szegélyes foltálló terítők széles kollekciójában nérdemes odafigyelni az idei szezon legdivatosabb üvegzöld árnyalatú asztalterítőire is. Az anyag sötét, telített zöldje vonzza a tekintetet, így nem lehet közömbösen elhaladni mellette. Ellenállhatatlan lesz az Urban Jungle stílus szerelmeseinek, valamint a modern elegáns és glamour elrendezések szerelmeseinek. Listánk végéhez érünk. Legújabb ajánlataink: fekete, szürke és grafit foltálló asztalterítők mandzsettával és szegéllyel.Sötét, mélyen telített színekben tartva minden bizonnyal tetszeni fognak a tetőtéri és ipari elrendezések rajongóinak. .

Négyzet és téglalap alakú - terítők kaphatók a Restilonál

Amit érdemes tudni: Az online áruházunkban kínáltmandzsettás és szegélyes terítők közül három kollekció a legnépszerűbb: Empire, Gaia és Vesta . Választ adnak a jelenlegi trendekre és az ügyfelek igényeire. Mindegyik borítót Lengyelországban varrták. A modern festési technológiának köszönhetően a poliészter terítők hosszú használat után sem veszítenek intenzív, mély színükből és elegáns megjelenésükből.A termékek kétféle formában (négyzet és téglalap) és több tucat méretben is elérhetőek, köszönet amelyhez könnyedén kiválaszthatja az igényeinek tökéletesen megfelelő modellt.asztalának mérete. Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg a Restilo étkezőjének teljes textilválasztékával, és sikeres vásárlást kívánunk!

To Top