A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Befőttesüvegek

feldolgozáshoz: tégelyek

Rebarbara és eper lekvár, málnaszörp és egy igazi klasszikus - savanyú uborka – a házi befőtt nem csak a gyerekkor íze, hanem egyszerű, bevált módja az egészségnek és a változatosságnak a tányéron. A színes, nyáron vagy ősz elején elkészítettbefőttes üvegek segítségével élvezhetjük a szezonális gyümölcsök és zöldségek gazdag ízét, még akkor is, ha az ablakon kívüli időjárás jelentősen eltér a napsütéses reggelektől. . A házi befőttek elkészítése egyszerű, kellemes és olcsó. Csak néhány egyszerű szabályt kell megjegyezni, amelyek segítenek tökéletes lekvárok és lekvárok létrehozásában. Elég nekünk a befőtt készítésekor azüvegedények befőttekhez, esetleg más kiegészítők kellenek? Mindezt a “Minden, amit a befőttekről tudnia kell című útmutatóból tanuljuk meg. Olvasásra invitálunk!


  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

A tartósítások tökéletesítése – kiváló minőségű gyümölcsök és zöldségek, valamint funkcionális befőttesüvegek

A befőttek elkészítését azzal kell kezdeni, hogy pontos listát készítünk arról, mire van szükségünk egy adott lekvár vagy befőtt elkészítéséhez. Egy ilyen tervet a szezonális zöldség-gyümölcs naptár alapján néhány hónappal előre meg lehet alkotni. Például a finom eperlekvárraldekoratív befőttes üvegeknek június második felében kell megjelennie spájzunkban, amikor a gyümölcsök nemcsak a legolcsóbbak, de a legérettebbek is, azaz a legtöbb ízűek, ill. tápértékek. Ez nagyon fontos, mert a kiválasztott gyümölcsök és zöldségek minősége határozza meg a lekvárok és befőttek ízét, amelyek a befőtt üvegekbe kerülnek. A kis üvegekbe kerülő termékek kiválasztásakor befőttnél válasszon gyümölcsöt saját kertjéből vagy ökológiai termelőktől. Ennek köszönhetően biztosak lehetünk benne, hogy az általunk készített ételek nem csak finomak, de egészségesek is lesznek. Miután eldöntöttük, hogy ecetes körte, sárgabarack vagy cseresznye fog megjelenni a befőttdíszüvegeinkben és megtaláltuk a megfelelő receptet, már csak a megfelelő kiegészítőket kellett elkészítenünk. Mindenképpen szükségünk lesz egy nagy edényre, legalább akkora, mint aPRESTO 6,5 l-es fedős fazék, szilikon tölcsérre és a befőttekhez szorosanüvegekre.Ez csak rajtunk múlik. akár 200 ml-es,kis tégelyeket választunk a befőttekhez DELLA CASA, amelyek rózsasziromból vagy medvehagyma-pestóból készült elengedhetetlen lekvárokhoz hasznosak. Ecetes uborkához, pácolt sütőtökhöz vagy cukkinihez érdemes a nagyméretű,dekoratív befőttes üvegeket választani, amelyekbe több termék fér el. Függetlenül attól, hogy melyik befőtt üvegeket választjuk, ne feledje, hogy ezeket megfelelően kell elkészíteni.

Üvegek befőttekhez, ételek elkészítése

Mielőtt elkezdhetnénk játszani a befőttekkel, és finom laboratóriumot varázsolnánk konyhánkból, készítsük elő megfelelően akis üvegeket a befőttekhez. Üvegüvegek befőttekhez először kímélő mosogatószerrel kell kimosni. Ezután akis befőttes üvegeket alaposan ki kell öblíteni, leforrázni és pamutkendővel szárítani. Fontos, hogy minden egyes tartósító edényt szárazra töröljön, hogy a befőttek hosszabb ideig frissek maradjanak. Ellenőrizzük azt is, hogy akis befőttes üvegekek kifogástalan állapotban vannak-e, vagyis az üveg nem töredezett-e vagy repedt-e. Ennek köszönhetően tudjuk majd pasztőröznibefőtt üvegeinket. A befőttekhez készült, csíptetős üvegeket forralás után fejjel lefelé kell helyezni, amíg kihűl. Érdemes megjegyezni, hogy a kész befőtteket sötét és hűvös helyen kell tárolni. Speciálisan előkészített kamrában elhelyezett befőtt üvegedények akár 9 hónapig fogyasztható.

Funkcionális és praktikus befőttesüveg klipszel

A finom befőttekkel vagy lekvárokkal töltött kis befőttes tégelyek igazi vitaminbombát jelentenek, amelyre télen és ősszel különösen nagy szükségünk van. A klipes befőttes üvegek nem csak a házi befőttek tárolására alkalmasak, hanem a laza termékek, például müzli, kávé, liszt, tészta vagy tea rendszerezésére is alkalmasak. Abefőttekhez való üvegedények higiénikusak, mert nem lépnek kémiai reakcióba a termékekkel, és nem változtatják meg a tárolt élelmiszerek ízét és illatát. Abefőttes üvegek kapcsos záródása biztosítja az élelmiszerek hosszabb frissességét, és nagyon könnyen használható. A DELLA CASA csíptetővel a befőttes tégelyt olyan egyszerű kinyitni, hogy még a háztartás fiatalabb tagjainak sem lesz nehéz. Akis üvegek befőttekhez tökéletesek befőttekhez, lekvárokhoz és befőttekhez, míg a nagybefőttes befőttes üvegek a házi készítésű tinktúrákhoz remek megoldást jelentenek. ADELLA CASA Clip tartósító tégelyek átlátszó üvege lehetővé teszi az üvegek tartalmának megtekintését. Az üzletünkben kapható összes kapcsos befőttes üveg széles nyakú, aminek köszönhetően könnyen tisztán tarthatjuk őket.

Kis befőttesüvegek, befőttes gumiüvegek – otthoni kamra módja

Az üvegkonzerv tégelyek minden otthoni kamrában alapelemek. Akis tégelyek befőttekhez lehetővé teszik a kertben gyűjtött gyógynövények megfelelő tárolását és a fűszerek rendszerezését. A gumiszalaggal ellátott befőttesüvegek kiválóan alkalmasak befőttek készítésére és termékek tartósítására. A nagytartósító tégelyekben házi tésztákat, kedvenc teakeverékeinket és házi zabpehely sütiket tárolhatunk. A YourHomeStory webáruházban befőttekhez kaphatódísz tégelyek átlátszó üvegből készülnek, aminek köszönhetően mindig van rálátásunk spájzunkra. Ezenkívül a DELLA CASA befőttesüvegek színes kupakjai megkönnyítik a kedvenc lekvár megtalálását.

DIY: dekoratív befőttesüvegek

A gumiszalaggal ellátott befőttesüvegek, a klipszes befőttesüvegek vagy a csavaros befőttesüvegek nemcsak finom befőttek készítését, hanem a konyha és kamra, de eredeti asztalelrendezésként is működnek. Dekoratív befőttes üvegek készíthetők színes festékekkel vagy kézzel rajzolt címkével. Nagy DELLA CASA tégelyek befőttekhez, 5000 ml-es, néhány kiegészítésnek köszönhetően egy tégelyben vagy egy nyári limonádékancsóban lenyűgöző erdővé varázsolhatunk, ha negyed egzotikus gyümölcsöt teszünk bele és összekeverjük az egészet sziruppal agavéval és mentával. A chilis olvasztott csokoládéval, házi sütikkel, sőt pralinéval töltött dekorbefőttes üvegek remek ajándék lehet, amelyet alkalomtól függetlenül adhatunk szeretteinknek. A gyönyörűen kalligráfos címkével vagy illusztrációval díszített, csipkével vagy rusztikus zsinórral gondosan átkötött kis befőttesüvegek tetszeni fognak a dekoratív befőttesüvegek kedvelőinek. strong>elegendő strong>üvegedény a befőttekhez, egy kis képzelőerő és nyitott szív egy szokatlan ajándék elkészítéséhez. Emellett abefőtt üvegedényekből egyedi átlátszó edények, evőeszközök vagy kozmetikumok, vázák rendezői készíthetők. Az otthonunkban megjelenő dekoratív befőttes üvegek adjon idilli, hangulatos karaktert hozzá.

Hasznos befőttesüvegek

A YourHomeStory üzletünkben kapható befőtt üvegedények különböző méretekben vásárolhatók meg, amelyek az általunk készített ételekhez igazíthatók. A kis üvegek befőttekhez tökéletesek ajándéknak szeretteinek, vagy fűszertartóknak, míg a nagybefőttes üvegek pótolhatatlanok pácoláshoz és házi likőrök készítéséhez. A minőségi, vastag üvegből készült dekoratív befőttesüvegek minden alkalommal beváltak otthonunkban, amikor szükségünk van rájuk.

To Top