A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Légnedvesítők lakásba, porlasztók lakásba és gyerekszobába

A nappalok rövidülnek, a hőmérséklet kint egyre hidegebb. Jön az ősz, majd a tél. Észreveszi, hogy a házban lévő radiátorok bekapcsolásával együtt koncentráció-problémák,

száraz bőr vagy végtelen orrfolyás is jelentkezik? Kipróbáltál minden lehetséges gyógyszert, diétát, de még mindig semmi? Lehetséges, hogy az ok prózai, bár első pillantásra nem észrevehető. Ahhoz, hogy jó hangulatban legyünk, megfelelő páratartalomra van szükségünk. Fűtési szezonban időnként többszörösére süllyed a norma alá nálunk. Éppen ezért érdemes beruházni egy jó párásítóba, amely több évig szolgál majd, ügyelve kényelmünkre. Az olyan modelleknek köszönhetően, mint a DecoKing Zavo, Drum vagy Bao, látni fogjuk, hogy a funkcionális technológiai újítások amellett, hogy megkönnyebbülnek a háztartás minden tagjának, esztétikusak is lehetnek, és kellemes illatot biztosítanak otthonában.

 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

 1. Available soon Légfrissítő FANCY HOME, 100 ml, narancsvirág
  35%
  Légfrissítő FANCY HOME, 100 ml, narancsvirág
  Special Price 3 850,00 Ft Regular Price 5 965,00 Ft
 2. Available soon Légfrissítő FANCY HOME, 100 ml, egzotikus fűszerek
  35%
  Légfrissítő FANCY HOME, 100 ml, egzotikus fűszerek
  Special Price 3 850,00 Ft Regular Price 5 965,00 Ft
 3. Available soon Légfrissítő FANCY HOME, 200 ml, egzotikus fűszerek
  27%
  Légfrissítő FANCY HOME, 200 ml, egzotikus fűszerek
  Special Price 5 392,00 Ft Regular Price 7 410,00 Ft
 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

plant image

Légnedvesítők típusai – porlasztók

A piac jelenleg különféle típusú légpárásítókat kínál. Vásárláskor leggyakrabban a három alapvető terméktípus valamelyikét kell választanunk. Az első a gőz-párásítók - a legegyszerűbb és legnépszerűbb típusú porlasztók. Ahogy a neve is sugallja, vízgőzt bocsát ki, amelyet korábban a diffúzorba szerelt fűtőtest melegített fel. Hatékony, nincs szükségünk túl sok kiegészítőre és alkatrészre hozzá. Hátránya lehet a készülék által felhasznált villamos energia mennyisége. Könnyen észrevehető előnye egy ilyen készülék vásárlásának az ára, de katasztrofális lehet, ha csak ettől vezéreljük, mert egy gőz-légnedvesítőnek többszöröse energiaigénye lehet, mint a többi légnedvesítőnek. A párásítók levegőt szívnak be a helyiségből, és kiengedik a lehűtött és párásított levegőt, hogy kellemes illatot biztosítsanak otthonában. Hátránya a hangerő, és a munkája zavaró lehet a nappaliban pihenő emberek számára. A csendet kedvelőknek az ultrahangos párásítókat ajánljuk. Sokkal energiatakarékosabbak is, mint a gőz-párásítók. Gyakran vannak beépített kiegészítő funkciókkal, például vízszintjelzővel, stb., amit azok is észrevesznek, akik nagy jelentőséget tulajdonítanak az adott dolog használatának kényelmének. A fent említett három típuson kívül találhatunk hagyományos párásítókat is - radiátorokra akasztott kerámia edényeket. Természetesen ezek a legolcsóbbak - nem fogyasztanak áramot, és a beszerzési költségük sem magas, de a hagyományos párásítók hatékonysága elhanyagolható, nagyon gazdaságosak számára van lehetőség.

Megéri párásítót venni?

A levegő megfelelő páratartalma egészségünk egyik kulcsfontosságú eleme. Különösen erősen csökken a fűtési szezonban. A kényelmes páratartalom 40-60%, télen pedig akár 10%-ra is csökkenhet. Ha valaha is küszködött olyan tünetekkel, mint a fejfájás, a koncentrációs problémák, az elhúzódó arcüreg-problémák, az orrfolyás, a torokfájás, a száraz, kellemetlen bőr, a száraz és statikus haj a hideg hónapokban, akkor nagyon valószínű, hogy olyan helyiségekben tartózkodott, amelyek nem kellően párásított. A megfelelő páratartalom a háztartás kis és nagy tagjai számára is jobb alvást biztosít. A túl száraz levegőben sok por úszik, melynek belélegzése egyikünknek sem előnyös, az allergiásoknak pedig a legkárosabb és legterhelőbb. Növényei, amelyeknek nedvességre van szükségük a növekedéshez, szintén meghálálják, hogy párásítót vásárolt. Ha a növényekről van szó, arról nem is beszélhetünk, hogy a megfelelően kiválasztott fajok jó páratartalmat is biztosítanak számunkra, de elhivatottságot, megfelelő körülményeket, tudást és készségeket igénylő megoldásról van szó. Egy légpárásító, mint például a Drum, önmagában gondoskodik kényelmünkről. Ha kipihentnek és koncentráltnak akarjuk érezni magunkat, nem vagyunk közömbösek magunk és gyermekeink egészsége iránt, szeretnénk minél tovább élvezni a fiatal bőrt, akkor a hidratáló krém vásárlása lesz a megfelelő választás.

porlasztó – mi ez és hogyan működik?

Ezek ultrahangos párásítók. Mit jelent? Ez azt jelenti, hogy a diffúzor ultrahangos rezgések segítségével a vizet gőzzé alakítja. A DecoKing porlasztói légfrissítőként is működhetnek, köszönhetően annak, hogy néhány csepp általunk választott illatolajat adhatunk a vízhez. Használata senkinek nem okoz nehézséget. Az edénybe vizet öntünk, felszabadítva a diffúzor felső fedelét, majd ha az aromaterápia hatását szeretnénk kifejteni, illatosító olajat adunk hozzá. Csak az összes lépés elvégzése után csatlakoztassuk az aromadiffúzort a tápegységhez. A párásító tisztítása nem költséges vagy munkaigényes - ehhez száraz kendőt használunk, tisztítószerek nélkül. Minden részletet egy nagyon rövid és könnyen hozzáférhető kézikönyv ismertet.

Az otthoni illat divatos kiegészítője otthonának

Ki mondta, hogy a praktikus kütyük nem lehetnek vizuálisan vonzóak egyben? Az olyan porlasztók, mint a DecoKing, lerombolják a funkcionális, de nem túl esztétikus kiegészítések mítoszát. Három különböző porlasztómodell közül választhatunk, amelyek tökéletesen illeszkednek a nappali elrendezésébe.  Ha szereti a természetes anyagokat, a legjobb megoldás egy Bao porlasztó vásárlása, amelynek kialakítása az ökológiai vagy skandináv stílusra utal. A Zavohoz és a Drumhoz hasonlóan a Bao sem egy nagy készülék, és könnyen elfér a legkisebb helyiségben is. A három modell közül ez a legkompaktabb, amelyet azok is értékelni fognak, akik kis területtel rendelkeznek, vagy egyszerűen több helyet szeretnének egyéb dekorációknak. A divatos, modern lakáskialakítás kedvelőinek biztosan tetszeni fog a sci-fi filmek tárgyára emlékeztető Zavo modell. Minimalista kialakítása tökéletesen illeszkedik a modern belső terekbe, megfelelő karaktert adva hozzá. Ha fehér falak vannak a nappaliban, az is nagyon diszkrét lesz, mert szinte láthatatlan. A kisebbik modell a Drum, akárcsak a másik két diffúzor, nagyon sokoldalú, bármilyen belső térhez passzol. Nemcsak a nappaliban, hanem a hálószobában is remekül fog működni, köszönhetően a képernyő elsötétítési lehetőségnek és a csendes működésnek. Az új technológiák kedvelőinek biztosan tetszeni fog, hogy mind a Drum, mind a Bao funkciója a porlasztó háttérvilágításának színeinek megváltoztatása is. Nagyon praktikus funkció a köd méretének változtatása is, aminek köszönhetően szabadon állíthatjuk a porlasztó működését. Párásító vásárlásakor érdemes nem elhamarkodottan pénzt költeni olyan dolgokra, amelyek rossz minőségük miatt rossz hatással lehetnek egészségünkre. Jobb, ha olyan modellt válasszunk, amely a restilo.pl párásítóihoz hasonlóan ötvözi az általunk kívánt tulajdonságokat: biztonságot, funkcionalitást, divatos dizájnt, és csodálatos illatot hoz az Ön számára. otthon

To Top