A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Bőr székek az étkezőbe és a nappaliba

Elegancia, klasszikus és kényelem – ez a három szó, amely tökéletesen jellemzi a bőrszékeket. Kétségtelenül a minőségi anyagokkal és a precíz kivitelezéssel társítjuk őket.

Azt is nyugodtan kijelenthetjük, hogy minden térbe tökéletesen illeszkednek - a stílusos nappalitól az iroda négy sarkáig. Nem kell mást tennie, mint kiválasztani az ülés profilozásának módját, a kárpit színét és azt az anyagot, amelyből a keret készül. Ha a modellt az egyéni igényekhez igazítjuk, biztosak lehetünk benne, hogy hosszú évekig velünk marad!

 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

 1. Műbőrkárpitos szék fém lábakkal SMIL, szürke
  53%
  24h
  Műbőrkárpitos szék fém lábakkal SMIL, szürke
  Special Price 25 948,00 Ft Regular Price 55 208,00 Ft
 2. Műbőrkárpitos szék fém lábakkal SMIL, barna
  69%
  24h
  Műbőrkárpitos szék fém lábakkal SMIL, barna
  Special Price 16 976,00 Ft Regular Price 55 208,00 Ft
 3. Műbőrkárpitos szék fém lábakkal SMIL, bézsszínű
  53%
  24h
  Műbőrkárpitos szék fém lábakkal SMIL, bézsszínű
  Special Price 25 948,00 Ft Regular Price 55 208,00 Ft
 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

plant image

Bőr étkezőszék, végtelen lehetőségek

A téma egyszerűnek tűnik – a bőr székek stílusos kiegészítői az otthoni elrendezésnek. Ha azonban figyelembe vesszük a stílusok, a rendelkezésre álló anyagok és színek sokféleségét, a döntés meghozatala meglehetősen nagy kihívásnak tűnik. Hogyan ne őrüljünk meg a lehetséges változatok között? Mindenekelőtt el kell döntenünk, milyen karakterű lesz álomszékünk, mert a bőr a skandináv székek stílusában és a csillogásban egyaránt megtalálható. Nehéz teljesen egy anyagból készült terméket találni, ezért az üléshuzat és a keret más-más anyagból készül. A siker kulcsa ezek megfelelő kombinációja. Fém lábak és elegáns kárpit szokatlan színben – nem tiszta extravagáns?! A klasszikusok szerelmeseinek is lesznek megoldások. A bőr háttámla tökéletesen illeszkedik a gondosan profilozott kerethez. Akkor érdemes a barna árnyalataira fogadni, ami meleg, otthonos hangulatot teremt.

Természetes bőr – elegáns és univerzális anyag évek óta

Ha a bőrre gondolunk, az első dolog, ami eszünkbe jut, az a tartósság. A múltban ez volt az egyetlen elérhető forrás. Őseink barlangjaikat bélelték ki vele, és barlangokat alakítottak ki. Felsőruházatnak is használták. Az évek során a bőrhasználat és a feldolgozás módja jelentősen fejlődött. Jelenleg időtlen, elegáns és tartós anyagnak számít. A természetes bőr, mert erről beszélünk, tökéletes lesz az étkezőszékek vagy a nappali kárpitjaként. A bárszékek tökéletes megoldást jelentenek kis stúdió apartmanokhoz. A precízen cserzett bőr és a stabil vázszerkezet a stílusos bútor receptje! Érdemes az otthoni belső teret kényelmes és jó profilú ülésekkel felszerelni. Ezenkívül hozzáadhatunk néhány puffot – ez a kis kiegészítés könnyen megváltoztathatja a kiválasztott szoba arculatát.

Gyó eco, a műbőr a székeken is jól mutat!

Az ökobőr megjelenése néha nem különbözik a természetes megfelelőjétől. Használatának előnyei miatt a választás számos előnnyel járhat üzemünk számára. Bizonyára sokan félünk ennek az anyagnak a tartósságától, de megfelelő gondozással olyan tartós lesz, mint a természetes bőr. Hogyan vigyázzunk kifogástalan állapotára? Először is ne felejtse el rendszeresen tisztítani és impregnálni a külső bevonatot. Erre a célra érdemes dedikált termékeket és puha textíliákat beszerezni. Az ilyen ápolási kezeléseket a legjobb évente többször megismételni. Ha ez a folyamat problémás számunkra, a weben elérhető oktatóvideókkal tudunk segíteni. Sokkal több van belőlük, mint a natúr bőr esetében, ami rengeteg elrendezési és tervezési lehetőséget ad. A Modern székek minden bizonnyal azon kategóriák közé tartoznak, amelyekben érdekesen lehet felhasználni az anyagot, így hatékony bútort alkotva. A háttámla színes bőrkárpitja, valamint az olyan elemek, mint az üléspárnák vagy a karfák, tökéletesen bemutatják ennek az anyagnak a szépségét, és sok tekintetet vonzanak!

To Top