A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Bútorok nappaliba, irodába és hálószobába

Képzeljük el álmai szobáját. Mit látunk? Világos, tágas szoba? Nyugati fekvésű ablakok? Fapadlók? Bizonyára mindenki mást látott a víziójában. Abban azonban biztosak

vagyunk, hogy ez a kép a nappaliba ideális bútorokat is tartalmaz. Semmi szokatlan. A tökéletesen kiválasztott bútorok koherens és egyedi elrendezést tesznek lehetővé.

 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

 1. Nyitott háromszintes könyvespolc Tölgy TRAX 67x32x88,5
  36%
  24h
  Nyitott háromszintes könyvespolc Tölgy TRAX 67x32x88,5
  Special Price 20 327,00 Ft Regular Price 31 697,00 Ft
 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

plant image

Mindegy, hogy milyen berendezési tárgyak mellett döntünk az otthonunkban, ennek kényelmesen kell éreznie magunkat a saját négy falunk között. Mini útmutatónkban megmutatjuk, hogyan rendezhet be egy divatos teret modern bútorokkal, és elárulunk néhány ötletet a dohányzóasztalhoz. Üdvözöljük!

A legtrendibb bútorok

Bár a klasszikus elrendezések nem mennek ki a divatból, a tervezők minden évben egy kis friss színt visznek be a négy falba. Például a 2020-as év a belsőépítészet szempontjából változatos és rendkívül érdekes. Feledkezzünk meg a menő minimalizmusról, és több színt, kifejező textúrát és geometrikus mintát hívunk otthonunkba. A legújabb trendek azonban ne szabják meg ízlésünket, hanem csak inspirációt szolgáljanak számunkra. Éppen ezért divatos ötleteket mutatunk be a szobák klasszikus bútorokkal történő elrendezéséhez - egy új, fantáziadús változatban.

A trendek közül az első a forró és kulturálisan kifejező szavanna. Ennek a stílusnak a jellegzetes elemei a meleg színek és az etnikai minták. A nappali tökéletes a tompa vörös, narancs és mindenféle bézs színhez. Ha afrikai éghajlaton bútorokat választunk, érdemes fa modelleket választani. Érdekes ötlet lehet például a fagyökerekből készült ládák. Nem csak ennek a természetes anyagnak a világos árnyalatai lesznek nagyszerűek, hanem az ébenfából készült termékek is. A szavanna klímában berendezett helyiségből természetesen az állati motívumok sem hiányozhatnak. Érdemes tehát székekre pl. lakástextil foltos nyomattal kenni, agyagedényt tenni asztalokra és otthon érezni a forró déli hangulatot.

Mivel egy csodálatos szafariról beszéltünk, maradjunk a természet témánál. Folyamatosan jelenlévő trend a mindenütt jelenlévő öko, amely egyre gyakrabban jelenik meg nemcsak a helyiségek elrendezésében, hanem az egész ház dekorációjában is. Fabútorok, természetes anyagok, finom fény – mindez megkönnyíti a megnyugvást és a kikapcsolódást a természettel harmóniában rendezett térben. A négy fal harmóniáját egy másik 2020-as trend – a geometria – is bevezeti. A háromszögek és négyzetek erős, élénk színekkel kombinálva ideálisak a tágas, modern apartmanokhoz. A geometrikus figurák segítségével rendezett térben a modern bútorok tökéletesek lesznek. A nappali és a nyitott határán elhelyezett skandináv asztalok és modern székek szokatlan, eredeti kialakítása konyha nemcsak vonzza a vendégek tekintetét, hanem funkcionálisan is megosztja a teret. A geometriai irányzat nem csak úgy érthető, mint a lakástextilek, szobabútorok matematikaórákról általunk jól ismert formákba való elhelyezése. Ez az elrendezési megoldás a modern bútorok olyan elrendezéséről is szól, hogy azok koherens kompozíciót alkossanak. Egy másik belsőépítészeti irány, amelyet 2020-ban követünk, az élénk színpaletta bevezetése a szobákba. A neo menta az egyik olyan szín, amely kétségtelenül sok otthonban megtalálható. A zöld kivételesen friss és modern árnyalata tökéletes lesz a monokróm skandináv terekben, és érdekes párost alkot az üvegasztallal a modern belső térben. Mivel kombináljuk a finom mentát? A legjobb, ha semleges színpalettát választ. A fehér és szürke árnyalatú szobabútorok tökéletes szabadalmat jelentenek egy gyönyörű, finom elrendezés létrehozására zölddel.

ZEN zóna – Fabútorok működés közben!

Egyre többen döntenek úgy, hogy otthonukat a természettel összhangban rendezik be, ezért úgy döntöttünk, hogy mini útmutatónkban egy kicsit több helyet szentelünk ennek az egyedi és jó energiákkal teli stílusnak. A növekvő ökológiai trend tökéletes a belsőépítészethez. A semleges színek és mindenféle természetes anyag - pamut, len, kerámia és fa - tökéletesen tükrözik ennek a divatnak az üzenetét. Arról álmodozva, hogy a természetet a négy fal közé hívják, ne felejtsünk el fából készült bútorokat rendezni. Fenyő, bükk vagy esetleg bambusz? Nem mindegy, melyik fát választjuk. Fontos, hogy bemutassa azt a békét és csendet, amelyet a természet kebelében találunk. A ZEN zóna kialakításánál érdemes a környező természetre is gondolni, és a használt bútorok mellett dönteni. Néhány kozmetikai kezelés elég ahhoz, hogy egy régi bútor néhány pillanat alatt új életet adjon.

Az upcycling módszer itt tökéletesen működik. Ez a régi és szükségtelennek tűnő anyagok újrahasznosításának folyamata. Az upcycling egyrészt lehetővé teszi a hulladék csökkentését, másrészt lehetővé teszi egyedi ökobútorok beszerzését. Ezt a módszert és a zero waste filozófiát követve érdekes dohányzóasztalokat kaphatunk megtisztított és foltos palettáról. Sétán összegyűjtött ágakat is kreatívan használhatjuk. Tegyük őket egy magas edénybe vagy újságtartóba, és az egész természetes felhangot kap. Az ökotrendben rendkívül fontos a Földanya gondozása, így minél kevésbé feldolgozott fabútorok, annál jobb. Végül is mindenféle tökéletlenség csomók, repedések vagy színes forgácsok formájában egyediséget ad a fának. Ne feledjük azt is, hogy a fa időtlen és tartós. A fából készült bútorok évekig elkísérnek minket, egyedi arculatot adva a belső térnek.

Modern bútorok otthonában -

INDUSTRIAL sorozat

A fa egy kicsit nyersebb és modernebb belsőépítészetben is jól mutat. Elég a modern bútorokra nézni, hogy lássuk, hogyan lehet hatékonyan használni ezt a természetes anyagot. A fa sötét árnyalata a fekete acélvázzal kombinálva olyan terméket alkot, amely mellett senki sem fog közömbösen elmenni. Az INDUSTRIAL sorozat stílusos szobabútorai tökéletesen illeszkednek egy loft stílusban berendezett helyiségbe. A forma egyszerűsége és a kiváló minőségű anyagok az ipari esztétika tökéletes szimbólumává teszik a restilo webáruházunkban kínált modern bútorokat. Végül is a régi New York-i épületekből származó irányzat a szabadság és a művésziség szinonimája. A sok évvel ezelőtt a gyári munkásokat kiszolgáló berendezések mintájára tervezett bútorokat ma a tér dizájner elemeiként érzékelik. Harmonikusan ötvözik a minimalizmust az elegáns és egyben rendkívüli formával. A tartós és szilárd alapanyagok felhasználása rendkívül tartóssá és stabillá teszi ezeket a termékeket. Megfelelő használat és megfelelő gondozás mellett hosszú évekig sikeresen szolgálnak.

A modern bútorok elbűvölik az egyszerű, mégis kifejező formák szerelmeseit. Az INDUSTRIAL sorozat Székei nem csak egy tetőtéri, tágas belső térben mutatnak nagyszerűen. Nagyszerű kompozíciót készítenek a belsőépítészetre jellemző elemekkel, gyarmati és eklektikus stílusban. Az otthoni monokróm rajongók értékelni fogják ennek a modern bútornak a funkcionalitását és esztétikai értékét. A sima, semleges fehér vagy szürke fal kiváló alapnak bizonyul ezekhez az elragadó termékekhez. A Restilo webáruházunkban kínált modern bútorok bizonyítékai annak, hogy a folyamatosan változó trendek mellett a loft stílusú lakás még mindig az egyik időtálló és bevált otthoni térrendezési ötlet.

A kevesebb több! Szobabútorok, amelyek elvarázsolják a teret

A kiválasztott bútorok sok éven át velünk maradnak. Éppen ezért olyan fontos, hogy otthonunk dekorációjához gondosan válasszunk különféle modelleket, és saját esztétikánkhoz is igazítsuk. A divat múlik, és az egyszer kiválasztott bútorok segítenek egy nagyon személyes teret kialakítani, amelyben boldogok leszünk. Reméljük, hogy mini útmutatónk segített megtalálni a módját a belső tér elrendezésének. Reméljük, hogy meggyőztük Önt arról is, hogy a modern bútorok időtlen megoldásnak bizonyulhatnak, és a szobabútorok mindegyike ne csak dísze legyen, hanem funkcionális eleme is legyen a belső térnek.

To Top