A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Cipőszekrények

A cipőpolc a folyosó és a gardrób elengedhetetlen része. Egy nem feltűnő bútor garantálja, hogy a környezetet kifogástalan rendben tartsuk. A lábbelik tárolásának módja is

nagy jelentőséggel bír a minőségre való tekintettel. Akár pusztán esztétikai megfontolásból keres cipősszekrényt, akár a fő motivációja az, hogy megtalálja a tökéletes, megfelelő körülményeket biztosító teret, úgy gondoljuk, érdemes felfedezni.

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Hamupipőke földjén. Funkcionális cipős szekrények üléssel

Ebben a mini útmutatóban számos érdekes megoldást készítettünk azoknak, akiknek nagy cipőgyűjteménye van. Annak érdekében, hogy ne kövessük Hamupipőke példáját, és megóvjuk magunkat a papucs elvesztésétől, érdemes beszerezni egy praktikus cipős szekrényt. Az egyszerű, magas rack formájú modell lehetővé teszi az adott szezonban viselt cipőink tárolását és bemutatását, hogy mindig kéznél legyenek. A magas polc formájú cipős szekrény felbecsülhetetlen értékű elemnek bizonyul egy kis helyiség berendezésében, ahol minden centiméter prémium. A rendezett belső tér szerelmesei számára a tökéletes termék egy fiókos vagy csuklós ajtós cipős szekrény lesz. Azok viszont, akik tágas bejárattal büszkélkedhetnek a házba, biztosan nem mennek el egy kényelmes üléssel felszerelt modell mellett, például egy akasztós cipős szekrény mellett. Függetlenül attól, hogy szűk folyosó vagy tágas, nagy előszoba vezet az otthoni térbe, Restilo webáruházunkban ülős cipős szekrények vagy más klasszikus modellek széles választékát találja, amelyek segítségével gondoskodhat az esztétikus megjelenésről. az otthoni névjegykártya. p>

Speciális cipőtartó

Attól függetlenül, hogy a cipőszekrény az egyetlen olyan lakberendezési elem, amelynek szeretnénk helyet találni a környezetünkben, az tény, hogy a méret nagyban meghatározza a választásunkat. Nem mindegyikünknek van tágas háza, ahol minden, még a legnagyobb bútort is el lehet helyezni. A lakótelepi garzonok és apartmanok lakói biztosan tudják, milyen fontosak az egyes termékek méretei. Ha olyan modellt keres, amely egy kis helyiségben is működik, akkor egy keskeny cipős szekrény az, amit keres. Annak érdekében, hogy ne fossza meg magát attól a lehetőségtől, hogy a bútorokat nagyszámú cipő tárolására használja, válasszon függőleges szerkezetet. A szélességnek legalább 20 cm-nek kell lennie, mivel ez a minimum egy pár elrendezéséhez. A cipőszekrény függőlegesen megnyújtott formája elfér kedvenc cipői közül legalább több modellben.

Többfunkciós előszoba

Attól függetlenül, hogy korlátozott a fejlesztési területe, vagy nagy a terület, olyan bútorokat ajánlunk, amelyeket funkcionális szerkezet jellemez. Egyre gyakrabban igényelünk nem csak hibátlan megjelenést, hanem praktikus konstrukciót is a kortárs berendezési elemektől. Az ülős cipős szekrények nagyszerű példái olyan termékeknek, amelyek sokféle felhasználási lehetőséggel lepik meg Önt. A cipők rendezéséhez szükséges hely mellett a forma egy további területet is tartalmaz, amely tökéletes kényelmes ülésként. Egy másik 2 az 1-ben bútor egy ruhaakasztóval kombinált cipős szekrény. Ez a fajta modell tökéletes megoldás azoknak, akik értékelik az átgondolt, többfunkciós lakberendezési termékeket. Megkönnyítik a mindennapokat, és több szabad teret adnak nekünk.

Optimális cipős szekrények az előszobába

A cipőláda méretére vonatkozó paraméterek határozzák meg a benne elhelyezhető cipők számát. Ha szekrény vásárlását tervezi, ügyeljen a gyártó által megadott összes méretre. A Restilo üzletben megtalálod az előbb említett függőleges polcokat, melyekkel kényelmesen berendezheted kis előszobádat. Egy másik példa egy sekély cipős szekrény. Egy ilyen modell polconként csak egy pár cipőt tud elhelyezni, de ez a legjobb ajánlat egy szűk helyiséghez, ahol a közepe üres marad. Érdemes hangsúlyozni, hogy a mélység itt nagy jelentőséggel bír. Minél nagyobb, annál több párat tudunk egy adott kamrába helyezni. 40 cm az a minimális távolság, aminek el kell választania az elülső falat a hátuljától – akkor számíthatunk arra, hogy ide két cipőrész is elfér.

Cipőszekrény – minden folyosón kötelező darab

A cipős szekrény olyan elem, amely nem hiányozhat az előszobából. Mivel a Restilóban a sokszínűségre fókuszálunk, kínálatunkban biztosan talál olyan modellt, amely tökéletesen illeszkedik környezetébe. Függetlenül attól, hogy széles 80 cm-es könyvespolcot vagy keskeny polcot választ, ha előszoba elrendezést tervez, praktikus és olcsó szövet szekrényeket is ajánlunk. A hordozható bútorok széles választéka megkönnyíti a tökéletes modell megtalálását. Az említett termék tökéletes kiegészítője a hálószobának és az otthoni gardróbnak is. Milyen felszerelést érdemes még elhelyezni a hazai csarnokban? Véleményünk szerint a folyosói fali akasztó egy másik kötelező elem. Restilo üzletünkben könnyedén találhat előszoba kiegészítőket ipari és skandináv változatban, valamint divatos ajánlatokat klasszikus elrendezésekhez.

To Top