A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Csavaros üvegek

tárolására. ATwist tégelyek, vagyis a hagyományos, bádogkupakúak olyan kiegészítők, amelyek nem hiányozhatnak egyetlen háztartásból sem. Minimális, univerzális kialakításuknak köszönhetően a kicsavarható tégelyek tökéletesek lesznek hagyományos stílusú konyhákba és modern, ipari elrendezésekbe egyaránt. Sőt, a csavaros üvegedények tökéletesek lesznek a befőttekkel teli kamra kiegészítéseként.Csak annyit kell tennie, hogy megtölti a belsejét ízletes lekvárral, zöldségsalátákkal vagy savanyúsággal, majd felforraljuk és hagyjuk kihűlni. A kedvenc ételeink egészséges, egészséges kiegészítőinek elkészítése időigényes feladat, de a végeredmény minden erőfeszítést megér. Arra hívjuk, hogy ismerkedjen meg a Restilo online áruházunkban elérhető csavart üvegek kínálatával. Elegáns, tetővel ellátott, csavarható üvegeket, valamint lecsavarható üvegeket is találsz.

 

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Kis és nagy csavart üvegek

Kicsi vagy nagy. Keskeny vagy széles. Színes sapkával vagy anélkül. Twist üvegek kaphatók a Restilóban különböző formákban, kivitelben és méretben. A csavarható üvegek közül melyiket érdemes használni, ha aromás málnamag lekvárt szeretne készíteni? A pácolt uborkához melyik illik jobban acsavart üvegekek közül, és melyik lesz pótolhatatlan édes, gyümölcsbefőttek főzésekor? Sőt, milyen csavarható üveget válasszunk só, cukor, liszt vagy köles tárolására? Melyik modell alkalmas nyári, frissítő desszertek tálalására? Ahhoz, hogy megtudjuk a választ ezekre a kérdésekre, először szánjunk egy percet, hogy megismerkedjünk atwist tégelyek tulajdonságaival. Nos, a kicsavarható üvegek leggyakrabban vastag, átlátszó üvegből készülnek, aminek köszönhetően nem csak sokkal jobban ellenállnak a mechanikai sérüléseknek, hanem papír nélkül is könnyen beazonosíthatjuk a kicsavarható tégelyünk tartalmát. címke , amelyen a termék dátuma és neve szerepel. Sőt, a lecsavarható üvegeknek speciális szála van az edény nyakán. Így amikor egycsavarható üveg után nyúlunk, fedőt teszünk rá, és szorosan lezárjuk, biztosak lehetünk benne, hogy edényünk sokáig feszes marad. Mit jelent ez számunkra? Nos, a kicsavarható tégely választása garancia arra, hogy a befőttkészítés során végzett kemény munkánk nem megy kárba, és az edény tartalma egyszerűen nem kezd megromlani.

Lecsavarható tégely fedővel – tökéletes savanyúságokhoz és egyebekhez

Most, hogy egy kicsit ismerjük a tekerhető fedős üvegek tulajdonságait, csoportosíthatjuk az ételeket a használatuk szerint. . Kezdjük a kislecsavarható fedős üvegekkel, vagyis a 125 ml-es űrtartalommal. Tökéletesek házi készítésű ketchupok, paradicsomszószok és koncentrátumok tárolására. Kis csavaros, fedős tégelyekben különféle lekvárokat és befőtteket is tárolhatunk. Kicsit nagyobb tekerhető fedős üvegek, azaz a 200 ml-esek , tökéletesek a pácolt gombához az olívabogyóhoz, valamint a szeletekre vágott, víz, só, cukor és ecet keverékével elöntött cukkinihez vagy paprikához. A közepesen kicsavarható fedős üvegekbe (400 ml-es űrtartalom) pácolt és ecetes uborka, házi gyümölcslevek és tinktúrák, valamint savanyú káposzta is tárolható. A legnagyobbcsavarható üvegek f, i.e. a 700 ml-ig terjedő űrtartalmúakat sikeresen felhasználhatjuk kedvenc befőtteinkhez, valamint szezonális gyümölcstermékekhez, amelyeket nem tudunk rendszeresen enni, és rájövünk, hogy néhány nap múlva nem is kész. enni. Ezután várakozás helyett egyszerűen dobja az epret egy kicsavarható üvegbe, töltse meg cukorral, és hagyja egy éjszakán át. Másnap önts rájuk vizet, csavard rá a fedőt, főzd az egészet egy speciális, nagy fazékban és ... kész is.

Kávésdoboz helyett lecsavarható üveg? Miért ne!

Az öko-stílusú konyhákban a csavarható üvegek sikeresen helyettesítik a kávés- vagy teásdobozokat, sőt a fűszertartókat is. Hogyan lehetséges? Nos, akicsavarható üvegek nagyon légmentesek. Ha gyógynövénykeveréket, rizst, darát, zsemlemorzsát vagy tésztát öntünk bele, biztosak lehetünk benne, hogy nem múlnak el, így nem veszítik el egyedi tulajdonságaikat és ízüket. Ezért a félkész termékek tárolásakicsavarható üvegekben nemcsak nagyon eredeti és ötletes, hanem mindenekelőtt praktikus és kényelmes. Ezt a megoldást különösen a minimalizmus minden hívének ajánljuk, aki nem szereti magát körülvenni felesleges kiegészítőkkel, és otthonukban minden elemhez több alkalmazást is keres. Amit érdemes megjegyezni, a csavaros üvegedények nem csak házi befőttek vagy vásárolt félkész termékek tárolására alkalmasak. A csavaros üvegedényekben például mosás után azonnal tárolhatjuk az evőeszközöket. Ezenkívül az csavarható üvegedények különféle típusú sminkecsetek és kiegészítők (szemceruza) tárolására is alkalmasak. , szemceruza szempillaspirál). A csavarható üvegedényekben az alapvető WC-tartozékokat, például fogkefét is tarthatjuk a fürdőszobában. Semmi sem akadályozza a hajkiegészítők – kefék, fésűk, gumiszalagok és kapcsok csavarható üvegedényekben való tárolását. Sőt, acsavart üvegedényekben akár csavarokat és anyákat is tárolhatunk. Amint látja, számtalan felhasználási területe van a csavart üvegedényeknek. Csak a saját képzeletünk szab határt.

Twist üvegek kaphatók a Restilónál

Reméljük, hogy miután elolvasta a twist tégelyekről szóló mini útmutatónkat, könnyedén kiválaszthatja az igényeinek megfelelő termékeket. Az általunk készített szövegben nem csak a csavaros tégelyek tulajdonságaira szerettük volna felhívni a különös figyelmet, hanem alkalmazásuk széles skálájára is. Hiszen a csavaros tégelyek nem csak házi befőttek elkészítésére alkalmasak, bennük konyhai kiegészítőket, élelmiszer-félkész termékeket vagy akár tisztálkodószereket is tárolhatunk. Csak rajtunk múlik, hogyan használjuk a csavart üvegeinket. Arra hívjuk, hogy ismerkedjen meg a Restilo online áruházunkban kapható csavaros üvegek széles választékával. Kínálatunkban találsz klasszikus csavaros üvegeket, vastag, átlátszó üvegből, de színes modelleket is.Kifejezetten az Ön számára gyűjtöttünk össze 125 ml-es és 200 ml-es kiscsavarható üvegeket , 400 ml-es űrtartalmú közepes csavart üvegek, valamint nagy csavaros tégelyek akár 700 ml-es űrtartalommal. Az ételek a legnagyobb pontossággal és a részletekre való odafigyeléssel készültek. Nem hiányozhatnak egyetlen háztartásból sem.

To Top