A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Fali és padló edények

Stílusos virágcserepek – egyszerű módja a kertészkedésnek a nappaliban. Soha nem túl sok növény. Főleg a városban, ahol a természettel való érintkezés korlátozott, érdemes a

zöldövezethez nyúlni, amely nem csak stílusosan hangsúlyozza a belső terek karakterét, de nagyon pozitív hatással van közérzetünkre és életkomfortunkra is. Számos tanulmány szerint a természettel való napi érintkezés megnyugtatja az érzékeket, megnyugtat, minimalizálja a stresszt és csökkenti a vérnyomást. Ezért ne lepődjön meg senki a cserepes növények nagy visszatérésén, amelyek nemcsak az ablakpárkányon, hanem a padlón, speciális virágágyásokban vagy bútorokon is megjelennek.

 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

 1. Kerámiakaspó PASO, barackszínű
  71%
  24h
  Kerámiakaspó PASO, barackszínű
  Special Price 799,00 Ft Regular Price 2 790,00 Ft
 2. Kerámiakaspó LAMIA, púderrózsaszín
  71%
  24h
  Kerámiakaspó LAMIA, púderrózsaszín
  Special Price 799,00 Ft Regular Price 2 790,00 Ft
 3. Kerámiakaspó LAMIA, szürke
  71%
  24h
  Kerámiakaspó LAMIA, szürke
  Special Price 799,00 Ft Regular Price 2 790,00 Ft
 4. Függő kaspó PEONY, fekete
  69%
  24h
  Függő kaspó PEONY, fekete
  Special Price 1 819,00 Ft Regular Price 5 873,00 Ft
 5. Függő kaspó PEONY, barna
  69%
  24h
  Függő kaspó PEONY, barna
  Special Price 1 819,00 Ft Regular Price 5 873,00 Ft
 6. Függő kaspó PEONY, égkék
  69%
  24h
  Függő kaspó PEONY, égkék
  Special Price 1 819,00 Ft Regular Price 5 873,00 Ft
 7. ZEURO bambusz virágcserép állvány
  36%
  24h
  ZEURO bambusz virágcserép állvány
  Special Price 2 597,00 Ft Regular Price 4 043,00 Ft
 8. Available soon Álló cserepek 2 db-os készletben TRIGG, fekete-arany
  47%
  Álló cserepek 2 db-os készletben TRIGG, fekete-arany
  Special Price 11 173,00 Ft Regular Price 21 098,00 Ft
 9. Available soon Kisméretű, 3 db-os álló cserépkészlet POTSY, fekete-arany
  37%
  Kisméretű, 3 db-os álló cserépkészlet POTSY, fekete-arany
  Special Price 14 835,00 Ft Regular Price 23 410,00 Ft
 10. Available soon 2 db-os vázaszett TRIGG, fehér + ezüst
  47%
  2 db-os vázaszett TRIGG, fehér + ezüst
  Special Price 11 173,00 Ft Regular Price 21 098,00 Ft
 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

plant image

A béke egyedülálló oázisa megteremtéséhez azonban nem elég virágot vásárolni. Ugyanilyen fontosak a napi gondozás, gondozás, valamint a megfelelő hely és a megfelelő edények kiválasztása. Műanyag, kerámia, agyag, fa üveg – minden funkcionális virághüvely típust egyedi tulajdonságok jellemeznek, amelyek tökéletesen megfelelnek az egyes fajok változatos igényeinek. Mire kell figyelni edények vásárlásakor? Miért mindig jó választás a kerámia edény? Melyek a virágok bemutatásának legérdekesebb módjai? Ezekre és sok más kérdésre választ kaphat az alábbi cikkben. Meghívjuk Önt, hogy olvassa el.

Minden a növényekről – elegáns Restilo műanyag edények

A cserepes növények egyre népszerűbb módja annak, hogy természetes hatást adjon belső teréhez. Virágok jelennek meg az ablakpárkányokon és az éjjeliszekrényeken, vagy a falra vagy a mennyezet alá függesztve. Így egy kis pozsgás is teljesen szabaddá válik, és nap mint nap gyönyörködhetünk lenyűgöző növénygyűjteményünkben. A titok a megfelelő cserepekben rejlik, amelyek egyedi felépítése lehetővé teszi, hogy ne csak a legszebb példányokat akassza fel, hanem a padlóra helyezett virágok biztonságát is biztosítsák. A Restilo online áruházban elérhető edények választéka óriási. A számos modell között találsz nagyméretű műanyag edényeket, amelyek különösen jól működnek a nagyobb növénypéldányoknál: páfrányok, szörnyek, bambuszok és fügefák.

A könnyű kialakítás lehetővé teszi a virágok egyszerű átrendezését. Ez különösen fontos azoknál a növényeknél, amelyek rendszeres permetezést és alapos levélmosást igényelnek. Utolsó esetben fürdőkádba tehetünk egy műanyag cserepet egy növénnyel, majd nyári vízsugárral igazi fürdőt rendezhetünk neki. Ne felejtse el azonban ezt az eljárást óvatosan elvégezni, hogy ne sértse meg a leveleket és a hajtásokat. Azon fűszernövények és kisebb virágok esetében, amelyeket virágágyásban szeretnénk bemutatni, tökéletesek lesznek a kis díszedények, amelyek elválasztják egymástól az egyes fajokat. Megfizethető áruk, sokszínű színük és mintájuk különösen a növények pompázásakor bizonyul majd. Üzletünk kínálatában érdekes burkolatokat találnak mind a minimalista, modern elrendezések kedvelői, mind az élénk, etnikai színek kedvelői. Az elsőnek minden bizonnyal az egyszínű edények tetszenek, amelyek belső térben való használata biztosítja az összetartást és az elrendezés harmóniáját. Rendkívüli könnyedségük és tartósságuk tökéletes megoldást jelent a házi kedvencekkel rendelkező lakások számára. Az ősz folyamán a strapabíró műanyag huzat nem bántja négylábú barátainkat. Ráadásul a burkolat sem esik szét sok apró elemre, aminek köszönhetően könnyedén kitakaríthatjuk az otthoni teret, és kijavíthatjuk a véletlen sérüléseket. A műanyag edények nagy előnye, hogy szinte minden formában, méretben és színben elérhetőek, így a burkolatot könnyedén az adott növény igényeihez tudjuk igazítani, ráadásul felületüket esetenként szokatlan textúra borítja. , melynek köszönhetően a műanyag edények tökéletesen utánozzák a művészi kerámiát, agyagot vagy fát . Így csekély áron lebilincselő hatást érhetünk el.

Trendfigyelmeztetés – Növényekkel és kerámiaedényekkel teli városi elrendezés

A divat megjelenésével a nyers rusztikus, japandi és wabi-sabi enteriőrökhöz egyre gyakrabban választunk nemcsak zöld növényeket, hanem természetes anyagokból készült lakberendezési kiegészítőket is. Visszatértek a kerámia edények, amelyek egyedi megjelenése és tulajdonságai miatt a beléjük ültetett növények sokkal jobban fejlődnek. Az egyedülálló anyag tökéletesen megtartja a nedvességet, ellenáll a napfénynek és a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak. A kerámia megakadályozza az aljzat túlzott kiszáradását, különösen meleg időben, ami megakadályozza a gyökerek túlmelegedését. Kerámia edény vásárlásakor érdemes odafigyelni arra, hogy van-e az alján működőképes lyuk. Jelenléte biztosítja a megfelelő víz- és levegőáramlást, vagyis mindent, ami a legtöbb növény megfelelő fejlődéséhez szükséges.

A kerámiaedény sokkal nehezebb, mint a műanyag burkolat, így tökéletes lesz kertbe vagy erkélyre. Optimális súlya miatt kevésbé érzékeny a szél általi felborulásra. A funkcionalitás és az organikus megjelenés tökéletes lesz minden olyan belső térben, amely ötvözi a környezetbarát trendeket egy csipetnyi minimalista eleganciával. A szemnek tetsző színek tökéletesen kiemelik a kiválasztott növények szépségét, és tökéletesen harmonizálnak a természetes anyagokkal és a föld színei által ihletett színekkel. Hasonlóan érdekes megoldás lehet a még nehezebb kőedényből vagy agyagból készült edény. Véleményünk szerint a legérdekesebb elrendezési megoldás egy nagyméretű kerámia edény, érdekes díszítéssel, amely a belsőépítészet fő szempontja. Ennek köszönhetően a nappali stílusos, harmonikus és magára vonzza a figyelmet. Bármilyen fej/mell edény is remek megoldás. Az egyedi forma egy nagyon stílusos kiegészítő, amely ötvözi a klasszikus, antik esztétikát a belsőépítészet művészi megközelítésével.

Divatos függő edények – egy módja annak, hogy zöld oázist teremtsen egy kis belső térben

A beltéri növények igazi kihívást jelenthetnek, különösen, ha korlátozott a hely. Ebben az esetben különösen fontos kompromisszumot elérni a koherens, harmonikus elrendezés és a szabad tér túlzott sűrűsége között. A jól megválasztott, optimálisan nagy példányok egyedi karaktert varázsolnak egy kis garzonlakásnak is, és pozitív hatással vannak a háztartás tagjainak közérzetére is. De hogyan mutassák be szépségüket, hogy ne terheljék a kis helyet? A növényzet megfelelő megjelenítésének számos módja van, ezek egyike a függő edények használata. Hozzájuk nyúlhatunk mennyezetre akasztott makramé vagy üvegcsecsemők formájában, amelyekbe válogatott növényeket helyezünk el. Minden pozsgás növény, amely nem igényel gyakori öntözést és bonyolult gondozást, tökéletes lesz erre a feladatra.

A Restilóban kapható akasztós edények nemcsak érdekes dekorációk, hanem optimálisan profilozott burkolatok is, amelyek optimális életkörülményeket garantálnak a növények számára. Változatos formáik, meglepő formáik és egyedi design-megoldásaik olyan érdekes hatást keltenek, amely gyakorlatilag bármilyen enteriőrben használható. Mind a minimal chic, mind a dark nordic, mind a japandi vagy a wabi-sabi esztétikájába illeszkedő helyiségben. A tartós és megfelelően profilozott konstrukció a tartósság garanciája is. Ennek köszönhetően biztosak lehetünk abban, hogy a termék a kiválasztott helyen marad. Ezenkívül a funkcionális forma megkönnyíti az edény egyszerű és problémamentes felakasztását. Egy másik ötlet a növények kis helyen történő bemutatására a függőleges kertek. Elkészítésükhöz szükségünk van egy dobozra és műanyag edényekre, amelyeket a tartályba helyezünk. A növények számát és a bélések méretét a rendelkezésünkre álló helyhez kell igazítani. Maga a tervezés egy kis munkát igényel, de a hatás magával ragadó. Kínálatunkban található akasztós edények között is találunk rendkívül geometrikus mintákat, amelyek tökéletesen kiegészítik az otthoni illusztrációs galériát. Ha nincs időnk a fáradságos növénygondozásra - a függő cserepek segítségével bemutathatjuk az egyes leveleket, dugványokat vagy szárított virágokat. Az eredmény igazán magával ragadó lehet. Legvégső esetben élő példányok és művirágok kompozíciójához nyúlhatunk. Végül érdemes megemlíteni, hogy a szüreti virágágyásokkal kombinált függőcserepek nemrégiben belopták a szívünket. Ez a kombináció egy igazi klasszikus, amely még a növények és a jó dizájn legigényesebb szerelmeseinek is örömet okoz.

Hozzon létre zöld menedékházat – szép és praktikus edények az erkélyre

Nem mindenkinek van kertje. Egyesek számára tudatos döntés a városban élni, míg mások elfoglaltságaik miatt lemondanak a zöld menedékről. Ettől függetlenül azonban semmi sem akadályozza a zen pihentető oázisát a fedett teraszon, az erkélyen vagy akár otthoni zárt helyiségben. Minden a rendelkezésünkre álló helytől függ, de ne feledjük, hogy a kültéri helyhez megfelelő kiegészítők szükségesek. A termékek nap mint nap ki vannak téve napfénynek, nedvességnek, szélnek és változó hőmérsékletnek. Éppen ezért az erkélyes edényeknek tartósnak, sokkal nehezebbnek kell lenniük, mint a normál burkolatok, és könnyen kezelhetőknek. Az erkély edényeinek kiválasztásakor nehéz csak az esztétikáról beszélni. A gyakorlati szempontok ugyanolyan fontosak.

A megfelelő tok kiválasztásával nemcsak kedvenc példányaink biztonságát tudjuk garantálni, hanem a későbbi, gondozással kapcsolatos problémák lehetőségét is minimalizálhatjuk. Ha nagy területünk van, akkor a raklapokból virágágyások kialakítására koncentrálhatunk, sőt, akár speciális bútorok után is nyúlhatunk, amelyek egy városi lakótelep közepén egy privát kertet tárnak fel. Ha azonban szűkös a helyünk, nyúlhatunk egy nagy kerámia edényért, amibe egy egyedi fát helyezünk el. A mini üvegház is remek megoldás. Összefoglalva, az edények kiválasztása nagyon fontos feladat. A megfelelő burkolat minimálisra csökkenti azt az időt, amelyet kedvenc példányaink utólagos gondozására kell fordítanunk. A cserepek kiválasztásánál érdemes átgondolni, hogy milyen növényeket szeretnénk ültetni, az összetétel fogalmát és a kiválasztott példányok megjelenési helyének típusát. E néhány szabály betartásával teljesen feldobjuk zöld menhelyünk szépségét, sőt, egy átlagos növényt is a belső terek sztárjává varázsolunk.

To Top