A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Csészék

Kávé vagy tea? Mindkét italnak rendkívül gazdag története van, hűséges rajongóik és elszánt ellenfeleik. Serkentenek, elkísérik a találkozásokat, segítik a

kikapcsolódást. Ahhoz, hogy kedvenc kávéját vagy teáját élvezhesse, szüksége van egycsészére, amelyet lehetőleg kifejezetten egy adott típusú italhoz terveztek. A kávé formájában megjelenő kis energiainjekciók minden rajongójának legyen saját miniespresso csészeje, a kávézást ünneplő ínyenceknek egyedi cappuccino csészet, a tea ínyenceknek pedig a kedvencet. >teáscsésze. Csésze csészealjval vagy anélkül az edények alapelemei, amelyek nélkül nem tudjuk elképzelni az életet. Nemcsak praktikus funkciót töltenek be, de remek dekorációt is jelentenek, amely a konyhánkat vagy az étkezőnket is megszépíti, így jó, ha az egyetlen, legjobbpoharat választjuk!

 

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Fehér csészék – diszkrét elegancia

Melyik csészéket válassza? Érdemes fogadni egy készletcsészére, ami passzol az elrendezéshez és az étkészlethez. Nagyszerű, ha a tányérokkal és evőeszközökkel együtt harmonikus csapatot alkotnak. Fontos, hogy a csészealjjal vagy anélkül válasszuk ki a csészék színét. Lehetnek színkontrasztosak, vagy ugyanolyan színűek, mint a konyhai berendezés többi eleme. A kávéscsészékre és teáscsészékre összpontosítunk a leguniverzálisabb színben – fehérben. A fehér csészék soha nem öregszenek meg. Igényeitől függően felszerelheti magát kávéscsészékkel csészealjjal, például a GUSTITO vagy az ALLEGRO modellel , amelyek nagyobb hivatalosságot és eleganciát adnak, vagy válasszon fALL FIT ONE csészéket, amelyek méretüktől és űrtartalmuktól függően alkalmasak espresso csészének és >teáscsészéket. A fehércsészéknek köszönhetően étkészletünk finom sikket nyer, ha pedig megőrülnénk, különféle dekorációkat, kiegészítőket használhatunk, teljesen megváltoztatva a csészékek megjelenését. > állítsa be. Kiegészítik az egyszerű skandináv stílust, ellensúlyozzák az elegáns csillogást, modelltől függően egy csipetnyi modernitást vagy egy kis retro stílust adnak hozzá. A Fehér csészék kávéhoz és teához minden belső térben beválik, ígérjük!

Kávéscsészék – melyik csésze melyik kávéhoz?

Minden típusú kakaóbab italhoz megfelelő beállításra van szükség – azaz a megfelelőkávéscsésze! Javasoljuk, melyiket válasszuk. Ha nem tudja elképzelni, hogy egy kis, serkentő eszpresszó nélkül kezdje a napot, válasszon egy kis espresso csészét vastag falakkal, például ALL FIT ONE – a praktikus és mindig elfoglalt emberek számára vagy CREMA modell – a hagyományőrzők számára, akiknek kávéscsészével és csészealjjal kell rendelkezniük. Másrészt a cappuccinóhoz a legjobb egy speciális csészét választani, amely a tetején kitágul – csakúgy, mint az ALLEGRO cappuccino csésze. Ha szeretjük a caffe latte-t vagy az americanót, nem kell sokáig gondolkodnunk a csészealjjal ellátott kávéscsésze kiválasztásán. fogadhat a klasszikus modell kávéscsészékre a presszógépből, előzetesen ügyelve acsészék méretére – ha kávérajongók vagyunk, nyugodtan választhatjuk a nagyobb csészéket, például a reggeli CREMA csészét. A Latte macchiatto pohárban tálalva néz ki a legvonzóbban. – köszönöm mindhárom réteget láthatod. A Caffe frappét és a caffe mokhát is pohárban tálaljuk.

Teáscsészék – nem csak angol uraknak

Az ember nem csak kávéval él...tea is van! Finom, egészséges, és a theinének köszönhetően ugyanúgy serkent, mint a kávé, bár típustól függően álmatlanságra is gyógyír lehet. Az Ön preferenciáitól függően különféle típusú csészékben is ihatunk teát. A pragmatikus minimalista emberek értékelni fogják az ALL FIT ONE teáscsészét – a bögre-csészeforma nagyon praktikus – annak köszönhetően, hogy a csésze felfelé tágul, gyorsabban hűl, és nem kell annyit lefőzni vagy várni, hogy végre megfeledkezzünk a főzött teáról. Azok, akik a teázást ünneplik, válasszanak csészét és csészealjat – nemcsak csillogást adunk hozzá, de lesz hová tenni a sütit is – az ALLEGRO teáscsésze csészealjjal sláger lesz!

Csésze és csészealj kedves ajándék

Az ajándék vásárlása gyakran probléma. Vannak azonban dolgok, amik mindig működni fognak. Valószínűleg nincs is jobb, univerzálisabb ajándék, mint acsésze csészealjnál, fehér, egyszerűségével vonzó. Az Eszpresszós csésze vagy cappuccino csésze remek ötlet csecsebecsét a munkahelyén. ACsészealjjal ellátott kávéscsészet nagymama napján anyós, nagymama, névnapon pedig szeretett apuka értékeli. Az életkor nem számít, elvégre mindannyian iszunk teát vagy kávét. Kicsit idősebbeknek, de lélekben még fiataloknak ajánljuk az ALLEGRO kávé- és teáscsészék sorozatát – a kerek fogantyúk és a klasszikus minta elnyeri a legigényesebb leendő csészéktulajdonosok szimpátiáját, de a modernitás kedvelői sem fognak csalódni – AGUSTITO csészesorozatot ezekre gondolva hoztuk létre. Függetlenül attól, hogy kávés csésze csészealjra vagy teáscsészére van szüksége, biztosan megtalálja a megfelelőt. És akkor nincs más dolgod, mint élvezni a megajándékozott örömét és... vásárolni egy második egyforma csészét magadnak!

To Top