A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Csipkés asztalterítők

Guipure asztalterítés

Minden háziasszony tudja a terítés fontosságát. Megfelelően megválasztva kiemelik asztalunk szépségét, és azonnal ünnepélyesebbé varázsolják az étkező elrendezését.Különleges alkalmakra és ünnepekre különösen ajánljuk aguipure terítőket az étkezőbe. Ez egy időtlen megoldás, amely kétségtelenül minden körülmények között kiválóan működik. Kevesebbet és hivatalosabbat is. Kis útmutatónkban igyekszünk válaszolni a leggyakrabban feltett kérdésekre, valamint javaslatot teszünk arra, hogyan építsünk beguipúrból készült asztalterítőt az étkezőbe szobánk dekorációjába, hogy az egész a dolog elragadóan és csodálatosan néz ki. Olvasásra invitálunk!

 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

 1. Csipkés asztalterítő, bézsszínű
  5%
  24h
  Csipkés asztalterítő, bézsszínű
  820,00 Ft Regular Price 863,00 Ft
 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

plant image

Guipure étkezőasztalterítők: néhány információ

Valószínűleg néhányan, miután meghallották a ,,guipure étkezőterítők” kifejezést, némán megkérdezték: "Mivel étkezőterítők"? Szóval siessünk a válasszal! A guipure nem más, mint egy speciális csipkefajta. Nagy, szabálytalan hálókból és domború mintából áll. A guipúrával többféle kifejezéssel találkozhatunk, a leggyakrabban használtak közé tartozik az orsócsipke. és "velencei csipke". Az étkezőbe szánt guipure terítők nagyon elegánsak és hatékonyak. Elkészítésük azonban nem a legegyszerűbb. A guipure technika abból áll, hogy számos szálat speciális tömbökre tekercselnek, és csoportosan összefonják egymással. Ez a folyamat, bár időigényes, nagyszerű eredményeket tesz lehetővé. Aguipure terítők étkezőbemintái egyediek és egyediek, egyedülállóak. Tökéletesen díszítik az asztalt, rendkívül ünnepélyesnek és ünnepélyesnek tűnnek. Emiatt tökéletesek az ünnepekre és a pazar lakomákra, és tökéletesen kiegészítik étkezőnk megjelenését. Emlékezzünk azonban arra, hogy amikor azt írjuk, hogyguipúros terítők az ebédlőbe, akkor nem egy konkrét anyagra gondolunk. A guipúra készülhet pamutból, lenből vagy selyemből. Ezért, mielőtt kiválasztana egy adott modelltguipure terítő az étkezőbe, érdemes elolvasni a termékkártyán található információkat. Ez segít elkerülni az esetleges kétértelműségeket. Hiszen gyakran az a szövet, amelyből a huzat készül, vásárlásra késztet bennünket. Az étkezőbe való guipure terítőnem a modernitás terméke. A guipure technika a 16. század óta ismert! Elképesztő, hogy a mai napig fennmaradt, és olyan szívesen használják otthonainkban. Azétkezőasztal gipurterítőveldíszítésével egyfajta tisztelgés a hagyomány és a kultúra előtt!

Guipure terítők az étkezőbe: hogyan illeszthetők be a belső térbe?

Az étkezőbe szánt guipure terítők, különösen a fehérek, nagyon elegánsak és elegánsak. Emiatt nagyszerűek lesznek a hagyományos, klasszikus enteriőrökben. Nyers fabútorokkal, porcelán étkészlettel (lehetőleg enyhén hullámos szélekkel), légies függönyökkel és karcsú vázában elhelyezett friss virágokkal kombinálva idilli, elbűvölő hangulatot varázsolnak szobánkba. Aguipúr asztalterítők az ebédlőbe ellenzői azzal vádolhatják, hogy a vastag csipke kicsit nagyi, hogy az otthoni berendezkedéstől úgy néz ki, mintha megállt volna számukra az idő. Ez azonban nem igaz. A modern dizájn a mai trendekhez és aktuális igényekhez igazodóguipure terítőket készít az étkezőbe. Megfelelnek a progresszív Háziasszonyok elvárásainak! Javaslataink a guipure lapok étkezőbe való beépítésére:

1. Mindenütt jelenlévő fehér - hófehérguipure terítő az étkezőbe, étkészlettel, szövetszalvétával és vágott virágokkal kombinálva, azonos színben. Az egész nagyon klasszikusnak és ünnepinek tűnik. Ez a megoldás tökéletes lesz például a saját otthonában szervezett elsőáldozási parti alkalmával.
2. Egyetlen színárnyalat - hófehérguipure terítő az étkezőbe kombinálva egy étkészlettel, textilszalvétával és vágott virágokkal kontrasztos színben, például intenzív rózsaszínben vagy mélykékben. Az egész továbbra is klasszikusnak és ünnepinek tűnik, de némi szabadságot és könnyedséget nyer. Ezt a megoldást egy vasárnapi ebédre szeretteivel vagy egy romantikus vacsorára ajánljuk.
3. Egyetlen átlátszó színárnyalat - egy kicsit más változatban. Ebben a modellben aguipúrból készült étkezőterítő tiszta, erős színben játszik az első hegedűn. Lehet az intenzív rózsaszín vagy mélykék, amit korábban javasoltunk, de a palackzöld, a bordó vagy az ibolya árnyalata is remekül használható. Az asztalon lévő egyéb kiegészítéseknek azonban nyugodtnak és visszafogottnak kell lenniük. Ennek köszönhetően a kompozíciónk érdekes lesz, de nem elsöprő. Univerzális megoldás, napi és ünnepnapokon is ajánlott.
4. Két tiszta színárnyalat - szeretnénk egy kicsit újjáéleszteni belső terünket, két erőteljes, energikus színre koncentrálunk. Annak érdekében, hogy az árnyalatok tökéletesen együttműködjenek, használhatjuk a színkört. A működési séma rendkívül egyszerű, kiválasztjuk a számunkra legmegfelelőbb árnyalatot, majd megnézzük, melyik árnyalat áll egymással tökéletesen ellentétes. Például aguipure-ból készült asztalterítő az étkezőbere koncentrálunk, narancssárga és sötétkék kiegészítőkkel. Egy másik változat - guipúr asztalterítő az étkezőbe zöld és lila kiegészítőkkel.

Guipure ovális terítők

Az ovális asztalok jól mutatnak az étkezőben. Gyönyörű kompromisszumot jelentenek a téglalap alakú és a kerek asztalok között. Dekorációjuk azonban óriási kihívásnak tűnhet, főleg, ha a megfelelő terítő kiválasztásáról van szó. Az alábbiakban bemutatjuk tippjeinket, amelyek segíthetnek kiválasztani a megfelelőovális guipúrás terítő
1. Mielőtt megvásárolnánkovális terítőt guipureval, ismernünk kell asztalunk pontos méreteit. Ebből a célból megmérjük a hosszát és szélességét.
2. Az Ovális guipúros terítő akkor néz ki a legjobban, ha az ovális guipúros terítő anyaga valamivel nagyobb, mint az asztallap. A túlnyúlás ideális hossza körülbelül 25 centiméter.
3. Ezért az asztallapunk kapott méreteihez 50 centimétert kell hozzáadni. Ettől a guipúros ovális terítőnk gyönyörűen szétterül az asztalon, és a hajtás mindkét oldalon egyforma lesz.
4. Ha ismerjük az ideálisovális guipúros terítőnk méreteit, elgondolkodhatunk azon, hogy melyik anyag felel meg leginkább az igényeinknek. Ez abszolút egyéni ügy.
5. Akárcsak a guipúros ovális terítő színválasztása és a minta kiválasztása.
6. Mindezeket a tippeket szem előtt tartva aguipure ovális terítővásárlás egy darab tortát! Meghívjuk Önt, hogy ismerje meg ajánlatunkat. Kínálatunkban sokféle, egymástól méretben, mintázatban és színben eltérő oacute;ovális, guipure terítőmodell található. Nálunk mindenki talál magának valót!

Szokatlan kombináció: hímzett terítők guipúrral

A hímzett terítőkönmagukban is nagyon elegánsak,guipúrral, azonban új, egyedi jelleget öltenek. Ahogy a név is mutatja, a guipúrával hímzett abroszoka a hímzett terítők és a guipúrral díszített terítők jellemzőit ötvözi. Egy ilyen kombináció nagyon érdekesnek és eredetinek tűnik, már csak azért is, mert kétszer annyi dekorációt tartalmaz, mint az önálló változatokban. Csak terítsen guipúrával hímzett terítőt az asztalra, tegyen virágokat a vázába, gyújtson gyertyát, és a hétköznapi étkezőnk azonnal egy nagyon romantikus, nőies sarokká változik. A guipúrával hímzett terítők a nappalinkban is nagyszerűek lesznek egy pad vagy dohányzóasztal elragadó díszeként! Nem kell egy helyre korlátoznunk magunkat. Még csak nem is tanácsos. A guipúrával hímzett terítők minden körülmények között nagyszerűek lesznek. A guipúros hímzett terítők egy gyönyörű ajándékötlet szeretett nővérének, édesanyjának vagy nagymamának. Biztosan örömet okoz minden nőnek, aki szereti magát hagyományos, időtálló kiegészítőkkel venni körül. A legnagyobb odafigyeléssel készült guipúrával hímzett asztalterítők olyan termékek, amelyek a legigényesebb vásárlók elvárásainak is megfelelnek.

To Top