A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Díszszegélyes asztalterítők

Egyedi étkészlet

Pénteki kávé a barátokkal, szombati ital vagy vasárnapi vacsora? A közös lakomáknál érdemes ügyelni az ebédlő megfelelő beállítására. Az asztalra terített szegélyű terítő nem csak elegáns és eleganciát ad a térnek, de megóvja a bútordarabot a mechanikai sérülésektől. Mire kell tehát figyelni a tökéletes huzat kiválasztásakor? Mit kell figyelembe venni vásárláskor? Az abrosz anyaga, formája, mintája és színe, esetleg tulajdonságai? Mini útmutatónkban nem csak a leggyakrabban feltett kérdésekre igyekszünk válaszolni, hanem megvitatjuk afoltálló terítőkápolását és a lakberendezés aktuális trendjeit is. Tehát minden további nélkül – olvasásra invitálunk! 


  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Melyik terítőt válasszam?

A tökéletes terítés kiválasztása több okból is kihívást jelent. Először is, egy álomterítő legyen szép és esztétikus. Másodszor, strapabíró és a kimosódásnak ellenálló anyagokból készült. Harmadszor, az anyag, amelyből készült, szabadon feküdjön a bútor tetején, negyedszer pedig a termék legyen könnyen kezelhető.E tulajdonságok összessége egy olyan eszményt hoz létre, amely nem csak szép, hanem praktikus is. Terítsd ki az étkezőben vagy a nappaliban – minden körülmények között jól mutat. Mi több, köszönhetően annak, hogy gyakorlatilag nem gyűrődik - nem igényel vasalást vagy bonyolult ápolási kezeléseket. Úgy hangzik, mint egy álom, igaz? Mire kell tehát figyelni vásárláskor, hogy elkerüljük a csalódást? Természetesen fontos, hogy milyen anyagból készült akárpitos terítő. A textilpiacon elérhető ajánlatok közül a legelterjedtebbszegélyes terítőek a pamutból, lenből és szintetikus anyagokból készültek. A Pamut terítők könnyűek és szellősek, kiválóan kiegészítik a hagyományos és rusztikus stílusban kialakított elrendezést. A vászon asztalterítők remekül mutatnak az öko és boho belső terekben. Sajnos az ápolásuk nem a legegyszerűbb, így érdekes alternatívát jelentenek a foltálló poliészter terítők. A poliészter edényeket kivételes tartósság és mechanikai sérülésekkel szembeni ellenállás jellemzi. Modern, rendkívül divatos dizájnnal és magas minőségi és gondos kidolgozással is örvendeztetnek.Természetesen nem az anyag az egyetlen paraméter, amire érdemes odafigyelni vásárlás előtt. A grammsúly is fontos – minél magasabb, annál vastagabb és húsosabb az anyag. Tehát ha egy elegáns szegélyezett terítőre vágyunk, amely az asztallapon zuhog, akkor a 150 g/m²-es vagy annál nagyobb tömegűt válasszuk. A szegélyezett terítő mérete, formája és színe az adott személy igényeitől és saját preferenciáitól függ.

Lehetséges és ünnepi: foltálló étkezőterítő

A mindennapi termékek kiválasztásakor nemcsak megjelenésük, hanem mindenekelőtt praktikus tulajdonságaik vezérelnek bennünket. Nincs ez másként aétkezőterítők esetében sem, amelyek sokunk számára nem csupán asztaldísz. A szegélyezett asztalterítők kiegészítik a bútor tetejét, de remekül kiegészítik a belső teret is. Az elrendezés minden elemét tökéletesen harmonizálják egymással, így együtt harmonikus és harmonikus teret alkotnak. Ezért fontos, hogy hasznos és stílusos tárgyakat válasszunk, mint például afoltálló asztalterítők az étkezőbe. A Restilóban az étkezőbe való foltálló terítőek négy formában (négyzet, téglalap, kerek és ovális), több színben és több tucat méretben kapható. Mitől olyan különlegesek? Nos,amikor egy közös lakoma alkalmával véletlenül kiborítunk egy italt, a folyadék nem a foltálló terítő belsejébe kerül, hanem leülepedik annak felületén, így létrejön az úgynevezett "lótusz effektus". Ekkor elég, ha egy eldobható törölköző segítségével összegyűjtjük a vízcseppeket, és amint lehet, visszatérhetünk a családi lakomára. Afoltálló terítők előnyeit a fiatal szülők is értékelni fogják, akik számára minden étkezés a rakoncátlan gyerekek mellett igazi kihívás. Afoltálló terítők egyedülálló tulajdonságainak köszönhetően ahelyett, hogy a bonyolult termékápolásra pazarolnák az időt, teljes mértékben képesek lesznek a gondtalan pillanatokra koncentrálni a háztartás legfiatalabb tagjaival. Ki tudja, talán azok a kicsik, akiket lenyűgöz a terítő felületén összegyűlő apró cseppek látványa, szívesen csatlakoznak majd a házimunkához?

Klasszikus modern csavarral – fehér terítő díszítéssel

A fehér terítő a stílus és az elegancia szinonimája. Univerzális, élénk színének köszönhetően bármilyen típusú belsőépítészetben gyönyörűen mutat. Sőt, nem csak különleges alkalmakra használhatjuk, hanem mindennap. A tökéletes, klasszikus terítés keresésekor érdemes kiemelt figyelmet fordítani a dekoratív díszítéssel kidolgozott modellekre. A vékony, dekoratív csík nem csak egy utolsó simítást ad az egésznek, de kiemeli a termék egyedi karakterét is.A Restilonál a fehér terítők díszítéssel hagyományos, simában találkozhatunk. , egységes változat, amely minden bizonnyal mindenkinek megfelel.a bevált, időtálló megoldások rajongói. A modernitás kedvelőinek amintás terítőket ajánljuk – geometrikus, növényi vagy állati motívumokkal díszítve. Amit jó tudni, ha afehér, díszítéssel ellátott terítő vásárlása mellett dönt - ez a termék gyönyörű háttér a klasszikus kerámia edényekhez és ezüstből készült étkészletekhez. Nem kell sok minden ahhoz, hogy teljessé tegye az asztal megjelenését, amelyre afehér, díszítéssel díszített terítő van terítve – mindössze egy átlátszó üvegvázára van szüksége kedvenc virágaival, egy arany gyertyatartóra és szövetre. félbehajtott szalvéták.

Abrosz arany díszítéssel, azaz ... elbűvölő étkezőt rendezünk

A fehér terítő díszítéssel nem az egyetlen ajánlat, amelyet az Ön számára készítettünk. A Restiloban afehér szegélyes terítők mellett a csillogó stílusra utaló arany díszítésű terítőket találhatunk. Az egyedi díszítőelem, az arany díszítés vonzza a tekintetet. Lehetetlenné teszi a közönyös elhaladást az aranyborítású terítő mellett. Emiatt az elegáns, csillogó csíkkal kiegészített huzatok különösen ünnepek és fontos családi ünnepek alkalmával lesznek tökéletesek: névnapok, születésnapok vagy házassági évfordulók. Az arany díszítésű asztalterítők tökéletesen kiegészítik az eljegyzést, promóciót vagy születésnapokat. Érdekesség, hogy azarany díszítésű terítőek is remek ajándékötlet. Kinek adjakarany díszítésű terítőt? Minden városi stílus és elegáns rajongó számára! Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg az online áruházunkban elérhetőarany díszítésű terítők kollekciójával. A dizájnok és méretek széles választéka azt jelenti, hogy pillanatok alatt megtalálja az asztal méretéhez és a belső tér karakteréhez ideális huzatot.

Minden, amit a díszített terítőkről tudni kell

A Restilóban kapható szegélyes terítők közül három kollekció érdemel külön figyelmet: a GAIA, a VESTA és az EMPIRE. Mielőtt azonban áttekintenénk az egyes termékcsoportok tulajdonságait, először néhány technikai információt. A felsorolt terítők mindegyike kiváló minőségű, 150 g/m² tömegű poliészterből készült. Ez az anyag kellemes tapintású, és szépen illeszkedik az asztallapra. Ráadásul alacsony gyűrődés- és foltállóság jellemzi. Az általunk kínált terítők Lengyelországban készülnek. A legújabb festési technológiának köszönhetően – még sok mosás után sem veszíti el mély, telített árnyalatát az anyagNem nyúlik, deformálódik. Emiatt a termékek egyedi tulajdonságait minden nap használhatjuk, nem csak ünnepnapokon. Amit vásárlás előtt tudni érdemes - A GAIA, VESTA és EMPIRE kollekcióba tartozóterítőket automata mosógépben, harminc Celsius fokos hőmérsékleten kell mosni. Annak érdekében, hogy ne sértse meg a szövet szerkezetét, ajánlatos enyhe mosószereket használni. Az terítőket semmilyen körülmények között nem szabad szárítógépben szárítani vagy fehéríteni.

Asztalterítők az étkezőbe és a nappaliba: a legérdekesebb javaslatok áttekintése

A GAIA kollekcióban található terítők minden bizonnyal tetszeni fognak a finom virágminták kedvelőinek. Sima, fényes anyagból készültek, díszítéssel egy páfrány motívum. A palackzöld árnyalatú Gaia foltálló terítő tökéletes lesz az Urban Jungle stílusban díszített belső terekbe, de a boho irányzat által ihletett belső terekbe is. Ugyanaz a modell, de gesztenyebarna színben, tökéletesen kiegészíti a sötét stílusú szobák megjelenését. A púderrózsaszín variáció viszont tökéletesen illeszkedik a glamour nappaliba és étkezőbe. Ha azonban nem érezzük magunkat magabiztosan ilyen kifejező, növényi motívumokkal körülvéve, mindig tippelhetünk egy finom, állati mintára. A Vesta foltálló terítők szerkezetükkel kígyóbőr utánzatra emlékeztetnek. Egy ilyen érdekes és eredeti motívumot minden bizonnyal szeretni fog a divatos apróságok és újdonságok szerelmesei.Tehát, melyik belső térben mutatnak majd a legjobban a Vesta kígyóterítők? Véleményünk szerint modern elrendezésben, a természet szépsége és az egyszerű, geometrikus formák ihlette. Teljesen más azonban afoltálló EMPIRE terítők esetében, amelyek egyszerűségükkel és minimalizmusukkal ragadnak meg. A klasszikus szabás és a finom díszítés révén az EMPIRE foltálló terítők tökéletesen illeszkednek a klasszikus és rusztikus belső terek dekorációjába.

Négyzet vagy téglalap? Ovális vagy kerek? Asztalterítők szegéllyel a Restilonál!

A tökéletes terítő kiválasztása igazi kihívás. Reméljük, hogy a minikalauzunkban található tippeknek köszönhetően a tökéletes burkolat keresése a legkisebb gondot sem okozza Önnek! Ugyanakkor javasoljuk, hogy ismerkedjen meg a Restilo webáruházunkban elérhető foltálló terítők teljes kínálatával. Az egyes étkészletek színben és mintázatban különböznek egymástól, de közös bennük a magas minőség és a gondos kidolgozás!

To Top