A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Miért olyan egyediek és teljesek a professzionális lakberendezők által készített elrendezések? A rendkívüli kompozíciók titka egyáltalán nem titkos tudás, sőt, minden

házigazda saját otthonában is képes ilyen látványos hatást elérni. Ha azt szeretné, hogy környezete minden háztartástagot és vendéget meghökkentsen, ne feledkezzen meg a dekoráció funkciójáról. A gondosan kiválasztott kiegészítők, köztük különösen a dekoratív vázák, a stílusos otthoni elrendezés kötelező elemei.

 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

 1. Kerámiaváza plasztikus kordmintával TANGA, krémszínű
  42%
  24h
  Kerámiaváza plasztikus kordmintával TANGA, krémszínű
  Special Price 3 079,00 Ft Regular Price 5 295,00 Ft
 2. Magas, boho stílusú váza LUWUK, krémszínű
  41%
  24h
  Magas, boho stílusú váza LUWUK, krémszínű
  Special Price 2 886,00 Ft Regular Price 4 910,00 Ft
 3. Váza ovális VITORIA szín púderrózsaszín
  72%
  24h
  Váza ovális VITORIA szín púderrózsaszín
  6 162,00 Ft Regular Price 6 162,00 Ft
 4. Váza ovális VITORIA szín kék
  72%
  24h
  Váza ovális VITORIA szín kék
  3 272,00 Ft Regular Price 6 162,00 Ft
 5. Váza ovális VITORIA szín üvegzöld
  47%
  24h
  Váza ovális VITORIA szín üvegzöld
  3 272,00 Ft Regular Price 6 162,00 Ft
 6. Váza ovális SEVILLA szín púderrózsaszín
  72%
  24h
  Váza ovális SEVILLA szín púderrózsaszín
  14 738,00 Ft Regular Price 14 738,00 Ft
 7. Váza ovális SEVILLA szín kék
  47%
  24h
  Váza ovális SEVILLA szín kék
  2 983,00 Ft Regular Price 5 584,00 Ft
 8. Váza ovális SEVILLA szín üvegzöld
  47%
  24h
  Váza ovális SEVILLA szín üvegzöld
  5 392,00 Ft Regular Price 10 113,00 Ft
 9. Váza VERDURE szín üvegzöld
  47%
  24h
  Váza VERDURE szín üvegzöld
  6 066,00 Ft Regular Price 11 462,00 Ft
 10. Váza TRENO szín barna
  47%
  24h
  Váza TRENO szín barna
  4 524,00 Ft Regular Price 8 475,00 Ft
 11. Váza ROUNDLE szín fekete
  72%
  24h
  Váza ROUNDLE szín fekete
  10 595,00 Ft Regular Price 10 595,00 Ft
 12. Váza LANTI szín üvegzöld
  72%
  24h
  Váza LANTI szín üvegzöld
  5 681,00 Ft Regular Price 5 681,00 Ft
 13. Váza TERRASSA szín üvegzöld
  72%
  24h
  Váza TERRASSA szín üvegzöld
  16 762,00 Ft Regular Price 16 762,00 Ft
 14. Available soon Dekoratív váza glamour stílusban Szürke üveg MAGNIFER
  47%
  Dekoratív váza glamour stílusban Szürke üveg MAGNIFER
  Special Price 3 464,00 Ft Regular Price 6 548,00 Ft
 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

plant image

Váza virágokhoz és egyebekhez

A dekoratív vázák olyan elemek, amelyeket általában csak dekorációhoz társítanak, és amelyek tisztán praktikus funkciót töltenek be otthonunkban. A különféle formájú palackokat gyakran szekrényekbe rejtik, és csak alkalmanként használjuk, amikor a hozzánk közel állók egy-egy csokor színes virágot ajándékoznak nekünk. A Restilonál úgy gondoljuk, hogy a váza díszként való ilyen korlátozott felfogása nem teszi lehetővé számunkra, hogy kihasználjuk ebben a kiegészítőben rejlő lehetőségeket. A profi lakberendezők régóta tudják, hogy az üvegedények elrendezése mennyi jót hoz az otthonnak. A dekoratív vázákat már nem csak kiegészítő termékeknek tekintik, amelyeket mindig más kiegészítőkkel, például virágokkal együtt használnak. Jelenleg szívesen használják egyedi dekorációként, amely nem igényel semmilyen kiegészítést.

Stílusos dekoratív vázák a nappaliba

A dekoratív palackok otthoni belső tereinkben való elrendezésére gondolva leggyakrabban nappali-t jelöljük meg erre a célra megfelelő helyként. Ezzel a kijelentéssel nehéz nem érteni egyet, de mindenképpen érdemes egy kicsit bővíteni a gondolatmenetet. A dekoratív vázák nem csak a hangulatos nappaliba, hanem sok más helyiségbe is tökéletesek. A négy falunk kirakatának is nevezett folyosó egy olyan tér, ahol minden bizonnyal érdemes néhány érdekes dekorációt beépíteni. A szemet gyönyörködtető színes formák vagy a magas üvegvázák azonnal felkeltik a figyelmet. Függetlenül attól, hogy egyedi színt vagy nagy méretet választ, vendégei nem maradnak le az érdekes dekorációról. A nem feltűnő kiegészítéseknek köszönhetően még a legkényelmetlenebb és legklímátlanabb kompozíció is egy kis otthoni hangulatot és melegséget kölcsönöz. Vessünk egy pillantást a pihenőszobákra és a hálószobákra. Ezekben a belső terekben különösen fontos számunkra a kellemes légkör, amely alkalmas a kikapcsolódásra. Ezért itt is érdemes az érdekes szerkezetű, finom dekoratív vázákra koncentrálni, amelyek stílusos gyertyatartóként is sikeresen használhatók!

Hogyan válasszunk dekoratív vázákat?

A piacon elérhető dizájnok sokasága felpörgeti a fejét. Hogyan válasszuk ki a megfelelő vázákat a nappaliba? A dekoráció kiválasztásakor a legjobb az intuícióra hagyatkozni, amely könnyen jelzi, hogy a kiválasztott környezetben mely modellek működnek a legjobban. Ha meg akarjuk őrizni az elrendezési következetességet, érdemes megismerni azt a stílust, amelybe a dekorációt integrálni szeretnénk. Ha arról álmodozik, hogy ipari fürdőszobáját üvegpalackkal gazdagítja, a legjobb megoldás a színtelen vagy füstölt üveg változat. Másrészt az ipari esztétikával díszített szobákat gyakran a szigor és a monokromatizmus jellemzi. Ez kiváló teret ad a kreativitásnak, ami színtörést és egy hangsúlyos intenzív színben való megjelenést eredményezhet. Ezért úgy gondoljuk, hogy nincs megfelelő válasz a megfelelő dekoratív vázák kiválasztására, mivel nem értünk egyet azzal, hogy vannak olyan modellek, amelyek hibásak.

Egyedi dekoratív vázák a Restilo-tól

Üzletünk kínálatában a sokszínűségre helyezzük a hangsúlyt, ami garancia arra, hogy mindenki megtalálja az egyéni igényekre szabott megoldásokat. A nappali dekorációt mindig érdemes puha textil kiegészítőkkel és eredeti díszvázákkal gazdagítani. Galériánkban skandináv kompozíciókhoz tökéletesen illő változatokat, valamint a glamour stílust idéző színes modelleket talál. A dekorációk elrendezése nagy örömet okozó színpad, hiszen így mindannyian szabadjára engedhetjük kreativitásunkat. Ez egyben a belsőépítészet utolsó szakasza is, melynek során konkrét helyiségek végleges, elkényeztetett megjelenéséről tudunk gondoskodni. Hiszen ahogy a közismert mondás tartja, az ördög a részletekben rejlik! Végezetül érdemes még egyszer hangsúlyozni, hogy a nappaliba szánt stílusos vázákat nem kell csak a nappaliba komponálni. Ahogy fentebb már említettük, az előszoba, a fürdőszoba és még az étkezőasztal is olyan helyek, ahol szabad utat engedhetünk fantáziánknak, és egyedi dekorációs kompozíciókat alkothatunk egy érdekes palackkal a főszerepben. szerepet !

To Top