A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Dohányzóasztalok és padok

Minden otthonban érdemes gondoskodni a családi és baráti találkozások számára kialakított térről. Másrészt időről időre mindannyiunknak szüksége van egy pillanatra

önmagunk számára. A béke privát oázisa sokféleképpen működhet környezetünkben. Hogyan rendezzük el a tökéletes ülőhelyet a nappaliban? A dohányzóasztal egy olyan bútor, amellyel érdemes kezdeni.

 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

 1. Nappali dohányzóasztal Industrial Loft Eszpresszó barna COXE 40x40x45
  66%
  24h
  Nappali dohányzóasztal Industrial Loft Eszpresszó barna COXE 40x40x45
  Special Price 7 284,00 Ft Regular Price 21 483,00 Ft
 2. Dohányzóasztal nappaliba Hosszúkás ipari Loft juhar barna COXE
  35%
  24h
  Dohányzóasztal nappaliba Hosszúkás ipari Loft juhar barna COXE
  Special Price 29 866,00 Ft Regular Price 45 861,00 Ft
 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

plant image

Egy kis berendezés minden otthoni kényelemben kihasználja a benne rejlő lehetőségeket. A nem feltűnő tetején könnyedén elfér a harapnivalók és a társasjátékok minden spontán esemény során. A kis asztalnak véleményünk szerint a nappaliban és a csendes pihenőrészben kell lennie.

A dohányzóasztal a szoba közepeként

A kényelmes és funkcionális nappali kialakításához hasznos lehet a kiválasztott belső teret szerződéses részekre bontani. A nappaliban érdemes az étkezőre és a pihenőtérre koncentrálni. A felosztás nem csak falakon és válaszfalakon keresztül történhet, mert a belső berendezés szabványos elemei is kiválóak erre a célra. Abban a zónában, ahol minden nap együtt étkezünk, a központi pont egy jelentős asztal. Az ülőhelyet viszont kisebb, de nem kevésbé fontos társa - egy dohányzóasztal - uralja. A nem feltűnő bútordarabot számos, a gyakorlati felhasználáshoz kapcsolódó használati érték jellemzi. Az egyedi kialakításnak köszönhetően gyakran egyedi karaktert ad az egész helyiségnek. Ha a kiválasztott bútordarab tetejét körbeveszi a kívánt számú és típusú ülőhellyel, könnyedén létrehozhat egy adott célnak megfelelő hangulati központot.

Praktikus nappali asztal

Mire érdemes odafigyelni a tökéletes kisasztalok-nappaliba nappaliasztal kiválasztásakor? Amellett, hogy az adott modell milyen anyagból készült, fontos meghatározó természetesen a megjelenés. A termék dizájnja azonban nemcsak a belső összetétel szempontjából jelentős, hanem meghatározza a funkcionalitását is. A bútor szerkezete közvetlenül befolyásolja a későbbi felhasználás lehetőségeit és módjait. A minimalista dohányzóasztal jól használható ipari és loft elrendezésekben. Az egyszerű kialakítás azonban nem biztos, hogy mindenkinek tetszik. Ha további funkciókat keres, javasoljuk, hogy figyeljen a dupla tetős változatra. A felső tányér alatt található kiegészítő polc ideális hely a harapnivalók és a színes magazinok elrejtésére. Érdekes megoldás lehet az oldalsó dohányzóasztal is, amelyet kiegészítőnek neveznek. Helyezze a kanapé közelébe, és élvezze a privát parancssarkot, ahol minden kéznél van!

Hogyan válasszunk dohányzóasztalt?

A piacon elérhető modellek széles választéka felpörgeti a fejét. A vizuálisan érdekes változatok, bár felkeltik a figyelmet, a környezetünkben teljesen használhatatlannak bizonyulhatnak. Az ilyen helyzet elkerülése érdekében érdemes megnézni a bútorok méreteit. A legfontosabb paraméter, amely szintén megkülönbözteti a padot a klasszikus asztaltól, a teljes magasság. Ha a relaxációs területet egy praktikus dohányzóasztallal tervezzük kiegészíteni, érdemes a belső tér többi eleménél is elvégezni a szükséges méréseket. A ülőgarnitúra vagy a kedvenc fotel magassága olyan meghatározó, amelyet a választásnál érdemes betartani. Természetesen a bútorok végső méretének eldöntése elsősorban az egyéni preferenciáktól és a helyiség elrendezéséből adódó lehetőségektől függ. A Store Restilo gazdag kínálatában könnyedén talál olyan változatokat, amelyek a kisebb és nagyobb nappali belső terekhez egyaránt passzolnak.

Dohányzóasztalok a legújabb trendeknek megfelelően

Ma már egyre gyakrabban döntünk úgy, hogy összefüggő kompozíciókat készítünk otthonunk sarkaiban. A berendezés egyes elemeit aprólékosan kiválasztjuk, a hatás érdekében. A kortárs trendeknek megfelelően kialakított szobák városi stílusú bútorokkal csodálatosan díszítettek. A forma és a funkcionalitás egyszerűsége jellemzi őket. Az ipari és loft típusú dohányzóasztalok tökéletesen tükrözik a New York-i modernizmus szellemét. Sötét, mély színekben megőrizve ipari stílusban örvendeztetik meg a tér kedvelőit. Válasszon egy fémvázas változatot, ha saját nappalijában szeretné érezni magát, mint egy New York-i lakásban. Ha azonban a legpraktikusabb megoldásra vágyik, egy skandináv nappali asztal meglepheti a szerkezet belsejében elrejtett további funkciókkal. Kínálatunkban biztosan talál olyan változatot, amely minden igényét kielégíti. Javasoljuk, hogy ismerkedjen meg a Restilo dohányzóasztal modellek világával!

To Top