A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Edényszárítók

A konyha egyedülálló hely otthonának térképén. Ebben fogyasztjuk a délutáni kávét, főzünk egészséges és tápláló vacsorákat az egész családnak, sütjük a süteményeket, vagy

készítünk sós és édes falatokat. Ugyanitt találkozunk szeretteinkkel, elmondjuk egymásnak, hogyan telt a napunk, és terveket készítünk a következő hetekre. Ezért, hogy mennyi minden történik ebben a különleges helyiségben, érdemes úgy berendezni a teret, hogy ne csak szép legyen, hanem funkcionális is. A megfelelő bútorok és kiegészítők segítenek a kívánt hatás elérésében. A Restilo webáruházban kaphatóedénycseppekek minden alkalomra tökéletesek. Téglalap alakú, ovális, négyzet alakú, tartozéktartókkal vagy anélkül – gyorsan és egyszerűen rendezik be a belső teret, értékes helyet takarítva meg a konyhapulton. Nem biztos benne, melyik modellt válassza? Haboz amosogatógép álló, függő vagy beépített mosogatógép között? Érdekel, hogy a mindennapi használat során a szekrényes edényszárítók vagy a mosogatóhoz valók működnek-e jobban? Mini útmutatónkban végigvezetjük a leggyakrabban választott terméktípusokon, megbeszéljük azok jellemzőit, tulajdonságait!

 

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Klasszikus műfaj: Stand Up szárítók

Álló, függő, mosogató, beépíthető – könnyű eltévedni a különféle dolgok útvesztőjében. Ne aggódjon, röviden ismertetjük az egyes edényszárító típusokat. Az első tűzhöz egy rendkívül klasszikus ajánlat -szárítók álló edényekhez. Különféle formákat vehetnek fel. Lehetnek négyzet alakúak, oválisak vagy téglalap alakúak. Ami azonban jellemzi őket, az a szilárd, strapabíró váz, amely stabil lábakon alapul, és tökéletesen tapad a talajhoz. Ezek a támasztékok nemcsak a konyhapulton való elcsúszást akadályozzák meg, hanem növelik a Restiloban kínált termékek maximális terhelését is. Amire érdemes odafigyelni, az egyesállandó edények szárítóijai abban különböznek egymástól, hogy milyen anyagból készültek. Így a Restilo-ban találhatunk rozsdamentes acélból, szénacélból, szilikonból vagy műanyagból készült modelleket. A fémek nehezebbek, masszívabbak. Kiválóan kiegészítik mind a hagyományos, mind a modern elrendezésű tereket. A műanyagok viszont rendkívül könnyűek és könnyen mozgathatók egyik helyről a másikra. Nem igényelnek bonyolult ápolást sem – csak időnként törölje le őket egy nedves ruhával, majd szárítsa meg papírtörlővel, hogy megszabaduljon a csúnya foltoktól.

Melyik edényrácsot válasszuk, leeresztővel vagy anélkül? Ez itt a kérdés!

Egy másik érdekesség – a Restilo online áruházban kapható szárítóállványok számos konfigurációban kaphatók. Önmagában, a vázba épített konyhai eszközök és kiegészítők tárolóival vagy a készletben található lefolyókkal. Vannak olyanok is, amelyek az összes leírt tulajdonságot egyesítik, így teljesen komplett termékek. Nemcsak az összes lehetséges edény és edény tárolását teszik lehetővé, hanem méret vagy cél szerinti rendezést is lehetővé tesznek. Az ilyen típusúállandó edényszárítók a konyhai munkalapot is megvédik az elöntéstől, ami rendkívül fontos, mert a túlzott nedvesség visszafordíthatatlan károsodást okozhat a főzőlapban és cserét igényel. Tehát melyik multifunkcionális rackekre érdemes odafigyelni? Mutatjuk a három legérdekesebbet. Az első a két színben (fekete és piros) elérhető RACK modell. Speciális fülekkel van felszerelve a nagyobb és kisebb edényekhez. A sarkában egy kicsi, de rendkívül praktikus edény található a konyhai eszközök számára. Versenytársának - astílusos edényszárító XDRY -nek nincs csatlakoztatva szerszámtartója, de funkcionális borospoharaktartókat tartalmaz (ezt a dizájnelemet minden bizonnyal értékelni fogják a szőlőitalok és egyebek szerelmesei). Ezenkívül az XDRY modellhez egy tökéletesen illeszkedő habszivacs is tartozik. Legújabb ajánlatunk egy kicsi, bézs színű mérleggel ellátott szárító UDRY, amely könnyen és gyorsan lapra hajtható, majd egy hétvégi kirándulásra vagy családi vakációra egy lakóautóba vihető.

Modern megoldások: függő edénytartók

Sajnos a kis konyhák tulajdonosai nem mindig tudnak elegendő helyet találni ahhoz, hogy a mosogató mellett egy speciális, nedves edények tárolására szolgáló rácsot helyezzenek el. Ezért aakasztós szárítókok jönnek segítségül, melyeket ügyesen be lehet illeszteni a térbe, így értékes helyet takaríthatunk meg a pulton. Ez azonban csak a jéghegy kezdete. Amikor aakasztós edényszárító vásárlása mellett döntünk, nem kell tartanunk a bútorok véletlen sérülésétől és kifröccsenésétől. Ezenkívül a felakasztós állvány könnyen levehető, majd közelebb mozgatható a kerámia szekrényhez, így javítva a tiszta, száraz edények kicsomagolását. Egy másik nagyon fontos kérdés a tervezés. Ellentétben az álló edényrácsokkal, amelyek nagyon klasszikus és modern formában is kaphatók - a akasztható edénytartók rendkívül futurisztikusak és eredetiek. Tökéletesen kiegészítik az ipari stílusban díszített belső tereket. Sötét nordic és glamour elrendezésekben is jól mutatnak.

Az ügyfelek igényeinek kielégítése – szekrényszárítók

Természetesen tisztában vagyunk azzal, hogy nem mindenki akarja bemutatni a saját kerámiagyűjteményét. Ezért a következő javaslatunk – beépített edénylefolyók. Ez a fajta megoldás tökéletes azok számára, akik mindenekelőtt a vizuális rendet és rendet értékelik. Szekrénymosogatógépvásárlás mellett érdemes először lemérni a bútormélyedést, és csak ezután kell kiválasztani a megfelelő modellt. Ellenkező esetben kellemetlen meglepetés várhat rád - előfordulhat, hogy a termék egyszerűen nem illik a világba! A szokatlan edényszárítók példáinak tárgyalása során nem hagyhattuk figyelmen kívül két termékcsoportot. Az első a mosogató szárítókat tartalmazza. Sokkal kisebbek, mint elődeik. Csak néhány elemet tud bennük tartani, így tökéletes választás azoknak, akik egyedül élnek, vagy akik csak alkalmanként főznek otthon, legtöbbször étkeznek. Amosogatóhoz való edénylefolyó összeszerelése rendkívül egyszerű. A modellek túlnyomó többsége egyszerűen átcsúszik a mosogató szélén, vagy az úgynevezett tapadókorongokhoz csatlakozik. A második típusú termékek -sarokszárítók - az utolsó szabad centimétereket használják ki, és tökéletesen illeszkednek a két átfedő fal által létrehozott derékszögbe. Elsősorban azoknak ajánljuk, akik a lehető legjobban és leghatékonyabban szeretnék kihasználni a helyiség elrendezését.

Elegáns és elegáns, ilyenek a fekete szárítók

A szép és funkcionális konyhai kiegészítők útmutatójának elkészítésekor szándékosan a végére hagytuk a színük témáját. A tartozékok széles választéka közül afekete edényszárítók a legnépszerűbbek. Nem ok nélkül – rendkívül elegánsak és stílusosak. Minden körülmények között nagyszerűek. Ezért klasszikus és modern elrendezésben egyaránt használhatók. Az általunk összegyűjtöttfekete edénylefolyók közül a HARPER modell külön figyelmet érdemel. Miért? Ez az egyetlen, amely a bloggerek és influencerek által kedvelt rózsa arany árnyalatú elemekkel rendelkezik. Segítségével rendkívül divatos, instagramos enteriőr-elrendezéseket készítesz, melyek fotói meghódítják a közösségi médiát! Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg a Restilo webáruházban kapható teljes kínálattala mosogatógépek szárítógépei Tartós, nedvességálló anyagokból készültek, így tökéletesek a mindennapi használatra. A széles forma- és méretválaszték azt jelenti, hogy kínálatunkban mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő terméket!

To Top