A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Egyszer használatos sütőformák

A papírmuffinpapírok is egyre népszerűbbek. A muffinok, azaz a kis cupcake formájú sütemények divatja végleg beépült a lengyel otthonokba. Megvan az oka annak, hogy sokan szeretik ezeket a mini péksüteményeket. A muffinokat könnyű elkészíteni, a díszítéseknek és a színes muffincsészéknek köszönhetően nem csak finom desszertek, hanem buli díszei is lesznek. Az alkalomhoz illő nyomatok sokfélesége és a különböző méretű hajcsavarók miatt mindenki talál magának valót.

 

 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

 1. Available soon Süteményes papír DELICIA, 8 cm, 60 db
  99%
  Süteményes papír DELICIA, 8 cm, 60 db
  Special Price 767,00 Ft Regular Price 99 999,00 Ft
 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

plant image

Egyszer használatos tepsi – kényelem és praktikum

Az eldobható sütőformákban lévő muffin kétségtelenül a legpraktikusabb megoldás, ha valami édeset szeretne készíteni mindenféle eseményre. A gyerekek színessütőpapírba csomagolt cupcake-ket visznek az iskolába vagy a tanórán kívüli tevékenységeikre. A papírból készültmuffin csészéknek köszönhetően többé nem kell attól tartanunk, hogy sününk elfelejti elvinni a tepsit az iskolából, vagy ami még rosszabb, útközben elveszíti kedvenc tortaformáját. A Színes muffintartók sokkal több lehetőséget kínál a konyhában – minden egyes pogácsadoboz kialakítása más-más típusú édességhez tartható fenn – akkor minden ízlést kielégíthetünk, beleértve az allergiát vagy a diétát is. Nem kell mást tenned, mint emlékezni arra, hogy a pirosmuffinpoharakat gluténmentes lisztes tésztával töltötték-e meg, vagy a kékmuffinpoharakat nem édesítették cukorral. Érdemes jó minőségű papírból készültmuffinpoharakat választani, amelyek túlélik a sütési folyamatot, és nagyban megkönnyítik a munkáját. Egy érdekes minta tovább fokozza a végső hatás feletti gyönyört!

Cuscake-bélések – formák minden alkalomra

A színes muffindobozban lévő torták még nagyobb benyomást kelthetnek, mint egy pazar torta. Amuffinpohárranyomott különféle mintáknak köszönhetően alkalomhoz illeszthetjük őket. Akár asütőpapír és az eldobható sütőformák is dísz lehet! Barátaink kávéra hívásakor mini péksüteményeket készíthetünkmuffinpapír tokban babkávéval, míg Valentin napra a szívecskés mini muffin tokokok lesznek tökéletesek. Karácsonyra különlegeskarácsonyi hajcsavarókat választhat Mikulásval, rénszarvasokkal és ajándékokkal. Még a minimalisták számára is van megoldás – Egyszínű muffin betét vagy a legegyszerűbb, eldobható fehér sütőformák

Mini muffin tokok – maxi hatás

A kis – mini muffin tokok. A Cupcake hajcsavarók csökkentett változatban tökéletes választást jelentenek gyermekeink és társaik számára készített bulira. A gyerekek gyakran "szemükkel esznek", mindent meg akarnak kóstolni, de sajnos a kis pocakjukba nem fér bele a hatalmas adag minden finomságból. ADELICIA muffinpohárok sorozatában találsz kifejezetten a legkisebbeknek készült dizájnt, de a többi dekorációhoz vagy akár az évszakhoz illőt is választhatunk! A Mini cupcake-tokok minden kulináris teszthez hasznosak lesznek. A 4 cm átmérőjű cupcakes segítségével ellenőrizhetjük, hogy sikeres volt-e a cukrászati kísérlet – ha igen, használhatsz nagyobb cukorka tokot.

Karácsonyi hajcsavarók – érezd a karácsony varázsát

Soha nincs túl sok karácsonyi akcentus! Főleg a konyhában. Mivel a karácsony egy évben egyszer van, miért ne bolondulj meg és szereld fel magad karácsonyi motívumokkal díszítettsütőpapírral és muffintartókkal? Hagyja, hogy a cupcakes díszítése megfeleljen a muffinpapírunknak. A torta tetejére krémből kis karácsonyfákat készítünk, vagy karácsonyi mintákat festünk. A kicsit idősebbeknek a karácsonyi hajcsavarókon kívül egyszerű, téli motívumúeldobható sütőformákat vásárolunk. A színes cupcake betéteknek köszönhetően meg tudjuk jelölni a fiatalabbaknak és a kicsit idősebbeknek szánt cupcake-ket.

Színes muffin tokok – nem csak a konyhában

A sütésen kívül mire használható még amuffintok? Az ötletek száma végtelen! Amennyit csak el tudsz képzelni. A Muffin hajcsavarók használhatók a gyermekekkel való játék közben, művészeti leckéken vagy bármilyen művészeti tevékenység során, amely a kisgyermek születésnapja alkalmából a szoba dísze lesz. A karácsonyi hajcsavarókat fogjuk felhasználni anyagként saját karácsonyfadíszeink elkészítéséhez – ha van elég süteménytartónkunk készíthetünk nagyon szép megjelenésű labdát vagy hosszú karácsonyfaláncot. Ezzel még nincs vége a lehetőségeknek, amuffin tokokasütőpapírral csónakot, halat, férfit, fát imitálhatnak. Papírra ragasztjuk, de 3D dekorációkat is készítünk. Szóval érezd jól magad, süss, díszíts és fedezd fel, mennyi lehetőséget kínálnak a nem feltűnő, színes muffincsészék

To Top