A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Ipari és skandináv szekrények

A funkcionális és esztétikus otthoni tér elrendezése igazi kihívás. És a kifogástalan rend fenntartása benne, amikor az egyes helyiségeket sok háztartási tag használja, még

problémásabbnak bizonyulhat. Restilo online áruházunkban azonban számos szabadalommal rendelkezünk, amelyek egyszerű módon biztosítják a rendet és a megfelelő szervezést. Mini útmutatónkban bemutatjuk a praktikus mini gardrób kialakításának módjait, valamint áttekintjük a TV-szekrények és cipős szekrények legújabb trendjeit is. . Azt is megfontoljuk, hogy mi működik jobban egy szobában, egyálló szekrény vagy egy függő szekrény. Üdvözöljük a gardróbszekrények birodalmában!

 

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. Kisszekrény ERGO
    24h
  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Álló szekrény. Falra szerelhető szekrény. Mit válasszunk?

Szekrény egy univerzális bútor, amely lehetővé teszi, hogy különféle textíliákat és mindennapi tárgyakat rejtsen el a látogató vendégek figyelmes szeme elől egy egyszerű és gyors út. Sokoldalúsága mind a benne elrejthető termékekben, mind klasszikus karakterében megnyilvánul, aminek köszönhetően ez a bútor gyakorlatilag a ház bármely helyiségébe tökéletesen illeszkedik. Számos modell található a piacon, változatos formában és színben. Hogyan válasszunk tehát olyan szekrényet, amely praktikus lesz, és egyben díszíti a négy falunkat is? Először is, egy adott modell kiválasztását a környező tér méretéhez kell igazítani. Az Állandó szekrény olyan termék, amely jól használható nagy, tágas belső terekben. A bútor méreteitől függően a szívünkhöz közel álló csecsebecsék tárolására, a gardrób része lehet, és olyan térként is funkcionálhat, ahol értékes kerámiákat vagy porcelánokat állíthatunk ki. Haálló szekrényet vásárol, ügyeljen a mélységére. Ha egyedi kiegészítéseket, dekorációkat szeretnénk megjeleníteni, akkor elegendő lesz egymagas szekrény sekély változatban (a mélység nem haladja meg a 36 centimétert). Ha azonban ezt a bútort kellékek, szerszámok vagy textíliák tárolására kívánja használni, válasszon mélyebb modellt. Kis helyeken azálló szekrénynek ideális alternatívája lesz a függő megfelelője. Különösen jól fog működni olyan helyiségekben, mint a konyha, a fürdőszoba vagy az előszoba. Aakasztható szekrények nagy előnye a helytakarékosság. A felfüggesztett modell felszerelésével nemcsak értékes centimétereket nem veszítünk el a padlóból, hanem tágasabbá is tesszük a helyiséget. Ez a fajta megoldás emellett rendkívül praktikus és kényelmes a mindennapokban. A függő szerkezet kényelmes tisztítást tesz lehetővé. Ráadásul a bútorokat általában az arcunk magasságában rögzítjük, aminek köszönhetően mindig könnyen hozzáférünk a tartalmához. Ez a modell esztétikai szempontból könnyedséget kölcsönöz a belső térnek, és többdimenzióssá varázsolja a helyiséget.
A nappali vagy a hálószoba berendezésének kiválasztásakor ne feledje, hogya szekrények jobban néznek ki egy kész kompozícióban, amely több modellet. Javasoljuk, hogy használjon akasztós és álló szekrényeket is, hogy olyan teljes készletet hozzon létre, amely kiegészíti négy falunk dekorációját.

 

Kis szekrény? Csak egy válasz van: tolószekrény

Az otthoni gardrób nem csak a divat szerelmeseinek álma. Azonban nem mindannyian engedhetjük meg magunknak, hogy elkülönítsünk egy külön helyiséget, amelyben a ruhákat és kiegészítőket esztétikusan tároljuk és kiállítjuk. Ha praktikus és helytakarékos alternatívát keres a gardróbfülkében, akkor mindenképp vessen egy pillantást acsúsztatható szekrényre. Ez a bútor sok otthonban népszerű megoldás. Mi a titka ennek a kivételesen funkcionális gardróbnak? Tökéletesen betölti szerepét - lehetővé teszi a rendelkezésre álló hely maximális kihasználását és sok minden elférését - gyakorlatilag minden helyiségben. ACsúszó szekrényet a hálószobában, a nappaliban, valamint a gyerekszobában is elhelyezhetjük, ahol nem mindig könnyű rendet tartani. Az elmúlt években annyira megnőtt a kereslet erre a berendezésre, hogy ma már lehetőségünk nyílik bármilyen stílusban kialakított kész tolószekrényet vásárolni, vagy asztalostól méretre szabott terméket rendelni. tökéletesen illeszkedik négy falunk dekorációjához, és egyben megfelel a bútorhasználattal kapcsolatos minden elvárásnak.

Igazítsa a teret! Moduláris szekrények működés közben

Végre valami a rejtvények igazi szerelmeseinek – moduláris szekrények! Egyesítik a funkcionalitást és az egyszerű, geometrikus kialakítást. A többi bútortól azonban az különbözteti meg őket, hogy az egyes elemeket szabadon kombinálhatjuk oly módon, hogy olyan terméket kapjunk, amely tökéletesen illeszkedik otthonunkba. A Restilo webáruházunkban bemutatott termékek különösen jól működnek kis helyiségekben, ahol nem könnyű elhelyezni egy nagy, teljes méretű bútorot. Ne hagyja, hogy amoduláris szekrények nyers megjelenése megrémítsen. Ennek köszönhető, hogy ezek a szekrények tökéletes alapot biztosítanak különféle kiegészítők és csecsebecsék számára, amelyek egyedi karaktert adnak az egésznek. És ha megunjuk a bútorok jelenlegi megjelenését, vagy más konfigurációba kell állítanunk... mi sem könnyebb! Leválasztjuk vagy szétszedjük a termék egyes alkatrészeit, és pillanatok alatt kapunk egy teljesen új gardróbszekrényt, amely tökéletesen illeszkedik a képzeletünkhöz és az elvárásainkhoz.

To Top