A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Előszoba bútorkészletek

Az előszoba ügyesen kiválasztott bútorkészlete megkönnyítheti a háztartás minden tagjának életét. A család legfiatalabb sportolóitól, akiknek kényelmes helyre van

szükségük felszereléseik tárolására, az elfoglalt anyukákig, akik szeretnék reggel könnyen megtalálni kedvenc cipőjüket. A funkcionalitás, de a tökéletes vizuális megjelenítés is olyan népszerűvé teszi a teremgarnitúrákat!

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Előszoba bútorkészletek – az Ön igényeire szabott megoldások

Az előszobagarnitúra sokféle formában és stílusban kapható üzletünkben. A világos színpalettát és a formák egyszerűségét ötvöző Scandinavian segítségével nagyon egyszerűvé válik egy keskeny folyosó elrendezése! Kínálatunkban szerepel pl. ipari garnitúrák, modernek vagy Scandi kivitelben. Nemcsak esztétikailag, hanem az elemek számában és típusában is sokszínűséget kínálunk. Ennek köszönhetően meg vagyunk győződve arról, hogy azok a lakástulajdonosok, akik harmonikusan összeállított előszobabútort szeretnének választani, pontosan megtalálják azt, amit keresnek!

A legjobb bútorkészlet egy kis előszobába

Kis belső terekben minden berendezésnek meg kell találnia a megfelelő helyét. Azonban még a legjobban megtervezett rendszerben is előfordulhat káosz vagy elsöprő jóllakottság érzése. Szerencsére kínálatunkban előszoba bútorkészletek is találhatók, melyek kis felületeket is tökéletesen kitöltenek! Hogyan lehet felismerni őket? Először is az elemek számával. Az ilyen készletek általában csak az alapfelszereltséget tartalmazzák. Ami még kiemelkedik, az olyan elemek, mint a tükrök. Nem titok, hogy a környezetet tükröző felület a legjobb recept kis hely optikai nagyítására. A fény visszaverésével könnyedén egy nagyobb szoba illúzióját keltheti, miközben a legárnyékosabb sarkokat is megvilágítja. Egy keskeny folyosón a tükrös gardrób is szép és praktikus dekoráció! Hangsúlyozzuk azonban, hogy a kis folyosókra szánt garnitúrák nem jelentik azt, hogy lemondunk mindenről, ami vonzó és kényelmes. A jól megtervezett készlet tartalmazni fog folyosói padot is. A keskeny kialakítás nem foglal sok helyet, és legtöbbször nem is egy, hanem több funkciót kínál számunkra! Érdekes példa lehet egy cipőtartóval dúsított modell. Egy bútor, két célra? Ez a recept a tökéletesen megtervezett környezethez!  

Bőséges bútorkészlet az előszobába

De nem minden házban az előszoba szűk belső térnek bizonyul, ahol minden négyzetméter prémium. A tágas szobákban sokkal többet engedhetünk meg magunknak! Az ilyen kompozíciókhoz tökéletes megoldást jelentenek a tolható gardróbszekrények, amelyek nagyon gyakran sajátos elrendezési központot alkotnak. Tágas kialakításuk sok helyet foglal el, de rengeteg tárhelyet kínál – nem csak a felsőruházatnak. Szabadon álló, bár gyakrabban beépíthető, jól néz ki, és az egyik legpraktikusabb választásnak bizonyul! Nagy termekben magabiztosan fogadhat a csarnok bútorkészletére, amelyben számos szegmens található. Ráadásul itt a berendezésnek nem feltétlenül kell többfunkciósnak lennie. Hiszen nagyobb méretben a cipőszekrény helyet és ülőkét, különféle ruhatároló rendszereket és dekorációs kiegészítőket is talál. Az üzletünkben kapható készletek kiválóan illeszkednek kisebb és nagyobb folyosókra egyaránt. A széles kínálatnak köszönhetően meg vagyunk győződve arról, hogy mindenki megtalálja az egyéni igényeire szabott megoldást!

To Top