A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Esernyőtartók

A kortárs belsőépítészet nemcsak gyönyörű dizájn, hanem funkcionalitás is, amely befolyásolja az élet kényelmét. Környezetünk praktikus felszereltsége egyszerűbbé és

kellemesebbé teszi a mindennapi tevékenységeket. Bútorok és lakáskiegészítők kiválasztásakor érdemes megjegyezni a fontos részleteket, amelyek tovább fokozzák a működés kényelmét. Az ilyen elemek kiváló példái az esernyőtartók. A praktikus és egyben esztétikus kiegészítők minden letisztult terem berendezésének nélkülözhetetlen részét képezik.

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Kihagyhatatlan egy praktikus folyosó – divatos esernyők

Jelenleg egyre gyakrabban döntünk úgy, hogy magunk gondoskodunk otthoni magánéletünkről. A vezérmotívummá váló stílus kezdeti meghatározása után következik a felszerelés kiválasztásának szakasza. Bár mindannyian képesek vagyunk minden folyosón gond nélkül beazonosítani és kicserélni a szükséges bútorokat, de a funkcionális kiegészítők esetében ez nem annyira egyértelmű. Az esernyőtartó még mindig gyakran figyelmen kívül hagyott elem, amely nem feltűnő méretei ellenére számos előnnyel jár számunkra. Előbb-utóbb mindannyian szembesülünk olyan helyzettel, amikor a hazatérés során esőtől nedves ruhát és esernyőt kell rendszerezni. Mi a Restilo-nál a modern megközelítés hívei vagyunk, melynek során minden lehetséges problémát igyekszünk megoldani, mielőtt azok fellépnének. A stílusos esernyőtartó megvédi a padlót a szennyeződéstől, nyugalmat és makulátlan rendet biztosítva.

Szépség és funkcionalitás egyben – esernyő

A csarnok kortárs kialakítású esernyőállványai egyenesen egy kortárs művészeti múzeum formákat juttatják eszünkbe. Az érdekfeszítő formák meglepnek, így egyfajta dekorációként is remekül beválnak környezetünkben. Az előszoba minden otthon névjegykártyája. Nagyon gyakran elfelejtjük azonban, hogy a belső teret, mint minden mást, szintén érdemes kiegészítőkkel, érdekes dekorációkkal felszerelni. Kis terekben viszont előfordulhat, hogy nem jut hely a további díszeknek, így ilyen helyzetben érdemes egy pillantást vetni a praktikus funkciójukat betöltő, érdekes kialakításuknak köszönhetően a szemnek is tetsző bútorokra, kiegészítőkre. A kínálatunkban található esernyőkosár tökéletesen illeszkedik a kiválasztott tér elrendezésébe, egyúttal fontos akcentussá válik, amely biztosan nem kerüli el a házunkba látogató vendégek figyelmét.

Esernyőtartó minden lakáshoz

A kiegészítéseknek köszönhetően környezetünk minden, a legapróbb részletében is kidolgozottnak és kényeztetettnek tűnik. A vizuális megjelenítés fontos, de mindenképpen jobb, ha a praktikum kéz a kézben jár a vonzó megjelenéssel. A Restilo-nál kapható modern bútorok és belsőépítészeti kiegészítők a stílusos és funkcionális otthon kulcsa. Tiszteletben tartjuk az ízlések sokszínűségét, ezért az álom bútorokat megtalálják itt mind a klasszikus faékes díszítések, mind a tipikusan modernek kedvelői. Arra biztatjuk, hogy lépjen be inspirációink színes világába, és ismerkedjen meg az üzlet teljes kínálatával.

To Top