A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Konyhai konténerek

A főzés nem csupán napi házimunka, hanem remek szórakozás is. Az egyes összetevőket kombináljuk, hogy új ízeket hozzunk létre. A semmiből csinálunk valamit. Hogy minden

fáradozásunk ne legyen hiábavaló, érdemes ételtartókat felhalmozni. Meghosszabbítják az általunk készített ételek frissességét. Ezenkívül megakadályozzák a szagok bejutását a hűtőszekrénybe. A restilo online áruházban kifejezetten az Ön számára gyűjtöttük össze a hermetikus, fedeles ételtartókat. Minden termék tartós és szilárd anyagokból készül, nem igényel bonyolult gondozást. Stílusosak és funkcionálisak. Tárolhatod őket a hűtőben, de bedobhatod a hátizsákba is, és elviheted az iskolába ebédelni. Mitől tűnnek ki a konyhai edényeink? Milyen követelményeknek kell megfelelniük? Keresse meg a válaszokat alább!

 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

 1. Available soon Ételtároló PRESTO, 0,5 l, sárga
  24%
  Ételtároló PRESTO, 0,5 l, sárga
  Special Price 2 019,00 Ft Regular Price 2 664,00 Ft
 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

plant image

Ételdobozok – kényelmes használat, sokféle alkalmazás

A fóliába csomagolt szendvicsek könnyen megsérülhetnek, a zacskóba lazán elhelyezett joghurt kiszóródhat vagy szétrepedhet. Hogyan védekezhet a reggeli katasztrófa ellen? Az általunk készített ebédet vagy villásreggelit konyhai edényekbe kell átrakni. A doboz strapabíró falai megóvják a kényes tartalmat, egyben bizakodást adnak, hogy ételünk változatlan formában eljut az iskolába vagy a munkahelyre. A tökéletes ételtartót keresve mindenekelőtt arra a kérdésre érdemes válaszolni - mit fogunk benne tárolni. Szerény harapnivalók (szeletekre vágott gyümölcs, dió, reggeli gabonapelyhek) vagy inkább teljes méretű ételek (például előző nap főtt spagetti). Az ételünk mérete az általunk választott edény méretétől is függ. Természetesen, ha nem tudunk dönteni, mindig nyúlhatunk univerzális méretű dobozokhoz. Az univerzális méretű konyhai edényt úgy alakítottuk ki, hogy minden körülmények között kiválóan működjön.

Megbízható minden helyzetben – élelmiszer-tartályok porszívózása

A legjobb termékek azok, amelyek stílusosak és funkcionálisak. Vákuumos ételtartókban, főleg a hőálló üvegből készültekben nem csak élelmiszert tárolhatunk. Melegítheti őket mikrohullámú sütőben vagy sütőben is. Ez nagy kényelem, mert ha úgy döntünk, hogy egy edényt vákuumtartóbanmelegítünk, akkor mégsem kell a dobozból kivenni és tányérra tenni, és már ehetjük is. közvetlenül amagából a vákuumos élelmiszertartályból. Ez a megoldás nagyon kényelmes, időt takarít meg, hogy kivegyük a tiszta edényeket a konyhaszekrényből, majd étkezés után elmossuk. Minden olyan embernek ajánljuk, aki mindig elfoglalt és elfoglalt. Lehetővé teszik, hogy a munkahelyen, az iskolában vagy a reggeli jógaórákra menet otthonosan főzött ételt élvezhessen.Bízunk benne, hogy ismerkedjen meg Restilo online áruházunk kínálatával. Számos formában, színben és méretben találja a vákuumos ételtartókat.

Szűk élelmiszertárolók – kötelező!

A szoros élelmiszertárolók nem csak készételek tárolására alkalmasak. Félkész termékeket is tárolhatunk bennük, például lisztet, dara, kávé vagy tea. Különösen kávé és tea esetében rendkívül fontos a légmentesen záródó edény kiválasztása. Miért? Ezek a tárolóedények garantálják számunkra, hogy a benne tárolt összetevők nem fognak időjárást okozni. Ez azt jelenti, hogy ha az aromás kávébabot vagy teatasakokat légmentesen záródó élelmiszertartóba rejtjük, nem kell attól tartanunk, hogy elveszítik egyedi illatukat és egyedi tulajdonságaikat. A légmentesen záródó ételtartók is remek választást jelentenek tészta, rizs, zsemlemorzsa és akár szárított gyümölcs tárolására is.

A fűszereket légmentesen záródó edényekben is tárolhatja. Valamint szárított gyógynövények. Ahelyett, hogy a szétszórt bazsalikommal, kakukkfűvel vagy oregánóval ellátott tasakokat fiókokban tartanánk, egyszerűen csak tegyük a fűszertartóba, majd rögzítsük az egészet egy speciális, rendkívül szoros szilikongumi fedéllel. Az így tárolt gyógynövények élettartama meghosszabbodik, és mély, egyedi ízű lesz.

Mit érdemes tudni a konyhai edényekről?

A Restilo azt akarja, hogy az általunk kínált termékek praktikusak és stílusosak legyenek. Emiatt a szortimentünkben található zárható ételtartók tökéletesek lesznek konyhai fiókok töltésére és eredeti konyhai munkalapok díszítésére. Hogyan lehetséges? Nos, konténereink különböző formában (kerek, ovális, négyzet, téglalap alakú) és különböző színekben (átlátszó, fehér, kék stb.) kaphatók. Ennek köszönhetően könnyen illeszthetők mind a hagyományos, mind a modern konyhák dekorációjához. Ráadásul webáruházunkban minden ételtartó fedéllel is elérhető. Így nem kell aggódnunk a tökéletes fedél megtalálása és felszerelése miatt. A fedeles edények kész, nagyon okos és átgondolt megoldás. Amit érdemes megemlíteni, a fedéllel ellátott tartályok külön-külön vagy összetett készletekben is megvásárolhatók. Az egyszemélyesek tökéletesen kiegészítik tárolódoboz-gyűjteményünket, míg a konténerkészletek nagyszerűek lesznek, amikor először kezdjük el a konyhát. Mi szól még az ételtartó készletek mellett? Nos, amikor a szett mellett döntünk, biztosak lehetünk benne, hogy minden konyhai kellékünk tökéletesen harmonizál egymással, így szép és esztétikus megjelenésű.

Üveg konyhai konténerek? Vagy esetleg műanyagból készültek?

Mely konyhai edények működnek jól a skandináv ihletésű belső terekben? Mely konyhai edények tökéletesen kiegészítik a modern elrendezés dekorációját? A műanyagból készültkonyhai edények jól mutatnak majd egy hagyományos enteriőrben? Sajnos ezekre a kérdésekre nincs általános válasz. Azt azonban javasolhatjuk, hogya tiszta skandináv hatású belső terekben a fa vagy bambusz konyhai edények tökéletesek lesznek. Tökéletesen passzolnak a nyers bútorokhoz és a természetes kiegészítőkhöz. Ha mégis egy tipikusan hagyományos konyháról álmodozunk, akkor érdemes kerek vagy ovális alakú, lehetőleg üveg vagy kerámia formájúkonyhai edényekre tippelni. A modern konyhákban remekül fognak kinézni a fém ételtartók. Mire érdemes még odafigyelni, amikor az ételtartókat választja belső terébe? Azételtartó használata előtt érdemes elolvasni a mellékelt tájékoztatót, vagy alaposan áttanulmányozni a csomagoláson található dombornyomást. Tőlük fogjuk megtudni, hogy egy adottételtartó tárolható-e a hűtőben és a fagyasztóban, illetve, hogy azételtartónk használható-e sütőben és mikrohullámú sütőben . p>

Konyhai konténerek – minden nap és ünnepekre

Reméljük, hogy miután elolvasta mini útmutatónkat, a konyhai edényeknek nem lesz több titka az Ön számára. Javasoljuk, hogy ismerkedjen meg a Restilo üzlet konyhájába való konténerek széles választékával. A kínálatunkban található konténereket egyedi kialakítás, a legmagasabb minőség és gondos kidolgozás jellemzi. Megfelelő gondozással hosszú ideig szolgálják.

To Top