A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Evőeszközök

Lehetetlen ezek nélkül elképzelni egy nyugodt reggelit, egy finom lakomát vagy egy romantikus vacsorát. Az evőeszközök az étkészletek elválaszthatatlan elemei, amelyek

nélkül nem lehetne elfogyasztani kedvenc ételeit. Nemcsak nagyon praktikusak és funkcionálisak - a Restilo webáruházunk kínálatában olyan evőeszközkészletek is megtalálhatóak, amelyek színükkel, formájukkal és dizájnjukkal is meglepnek.Könnyen illeszthetjük konyhánk vagy étkezőnk egyéb kiegészítőihez. Sőt, a készevőeszköz készletek mellett kínálatunkban megtalálhatók a gyerekeknek szóló evőeszközök is. A kicsivel idősebb háztartásbeliek általi használatra szánt, rozsdamentes acélból készült gyermek evőeszközök méretben - kisebbek - és anyagukban is eltérőek - a legelterjedtebbek a speciális, nagyon strapabíró műanyagból készültek.

 

 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

 1. Available soon Desszertes villa SCARLETT, 3 db
  99%
  Desszertes villa SCARLETT, 3 db
  Special Price 1 248,00 Ft Regular Price 99 999,00 Ft
 2. Available soon Evőkanál SCARLETT, 3 db
  19%
  Evőkanál SCARLETT, 3 db
  Special Price 2 019,00 Ft Regular Price 2 496,00 Ft
 3. Available soon Asztali kés SCARLETT, 2 db
  24%
  Asztali kés SCARLETT, 2 db
  Special Price 2 019,00 Ft Regular Price 2 664,00 Ft
 4. Available soon Evőeszközkészlet SCARLETT, 24 db
  84%
  Evőeszközkészlet SCARLETT, 24 db
  Special Price 15 991,00 Ft Regular Price 99 999,00 Ft
 5. Available soon Evőeszközkészlet NICOLE, 24 db-os
  82%
  Evőeszközkészlet NICOLE, 24 db-os
  Special Price 18 207,00 Ft Regular Price 99 999,00 Ft
 6. Available soon Evőeszközkészlet VERONICA, 24 db-os
  82%
  Evőeszközkészlet VERONICA, 24 db-os
  Special Price 18 207,00 Ft Regular Price 99 999,00 Ft
 7. Available soon Evőeszközkészlet MICHELLE, 24 db-os
  82%
  Evőeszközkészlet MICHELLE, 24 db-os
  Special Price 18 207,00 Ft Regular Price 99 999,00 Ft
 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

plant image

Hány darabra van szüksége a tökéletes evőeszközkészlet elkészítéséhez?

Restilo webáruházunk kínálatában egyenként is vásárolhat evőeszközöket, vásárolhat kész evőeszközkészletet is. A következő részben a szövegben megpróbálunk egy kicsit elmondani az egyedi megoldások előnyeit. Először is nézzük meg, milyen előnyökkel jár, ha egyetlenevőeszközt vásárolunk? Nos, ha úgy döntünk, hogy egyetlenevőeszközt vásárolunk, biztosak lehetünk abban, hogy semmi sem fog kárba esni otthonunkban. Ha nincs nagy családunk, és nem rendezünk nagyszabású bulikat, a24 darab evőeszköz készletnek nem feltétlenül lesz haszna. A legtöbb evőeszköz csak egy fiókban ül, és porosodik. Ezért sokkal jobb alternatíva, ha pontosan annyi evőeszközt választunk ki, amennyire szükségünk van. A kész evőeszközkészlet kiválasztását viszont egységes kialakításuk támogatja. Amikor úgy dönt, hogy evőeszközt vásárol, biztos lehet benne, hogy az egymás mellé helyezett késeink, kanalaink és villáink nagyon elegánsak és stílusosak lesznek. Ez különösen fontos a nagyon hivatalos szertartások során, amikor törődünk vele, hogy minden tökéletesen passzoljon egymáshoz, és tökéletesen harmonizáljon az asztali dekorációval. 

Mit kell figyelembe venni a tökéletes evőeszközkészlet kiválasztásakor?

Aevőeszközkészlet kiválasztásakor érdemes gyakorlati szempontokat követni – ellenőrizni, hogy az evőeszközben nincs-e éles szélek, amelyek megsérülhetnek, akár kényelmesek és kiegyensúlyozottak, akár biztonságosan fekszenek a kézben. Emellett az esztétikai szempontra is érdemes odafigyelni. Egyes evőeszközkészletek, különösen az egyszerű és minimalista evőeszközök tökéletesek a modern stílusban díszített belső terekbe. A különféle díszítőelemekkel és dombornyomással ellátott evőeszközkészletek sokkal jobban működnek a klasszikus enteriőrökben, amelyeket a barokk pompa ihletett. Azevőeszközek formája és stílusa szempontjából ugyanolyan fontosak az anyagok, amelyekből készültek. készültek. A legnépszerűbb modellek arozsdamentes acélból készültek. A rozsdamentes acéles evőeszközök nagyon hatékonyak, sima fehér terítőre helyezve jól mutatnak. Mesterséges fényben csodálatosan csillognak és csillognak. Sőt, a rozsdamentes acél evőeszközök nagyon tartósak, és évekig kiszolgálják, ha megfelelően gondozzák őket. Az étkezés befejezése után egyszerűen tegye be a mosogatógépbe, vagy mossa el puha szivaccsal és kímélő mosószerrel. majd törölje szárazra egy pamutból vagy mikroszálas kendővel.  

Rozsdamentes acél evőeszközök: évekig tartós

Az előző szövegrészben már említettük arozsdamentes acél evőeszközöket, de véleményünk szerint még több figyelmet érdemelnek. Miért? Nos, a Restilo webáruházunkban kapható modellek nem csak szépek és praktikusak, hanem nagyon masszív, strapabíró anyagokból is készültek. A kiváló minőség és a részletekre való odafigyelés révén ezek a termékek még a legigényesebb vásárlók elvárásainak is megfelelnek. Kinek ajánljuk a rozsdamentes acél evőeszközeinket? Mindazoknak, akik hisznek abban, hogy a design és a funkcionalitásuk kéz a kézben járnak. 

Színes gyermek evőeszközök: megoldás minden nyűgös evő számára 

Ha gyerekeknek színes evőeszközöket vásárol, a legegyszerűbb módja annak, hogy mindenkit – még a legfinomabb evőket is – meggyőzze az evésről. A gyerekeknek szánt evőeszközökkínálatunkban élénk, energikus színeivel lep meg. Leggyakrabban kész készletekben találhatja meg őket, 3, 4, 5 vagy 6 darabba csomagolva. A tökéletesgyerekes evőeszközkészlet keresésekor nem csak a színeit érdemes figyelembe venni, hanem azt is, hogy vannak-e benne további díszítőelemek, például vicces nyomatok formájában. A virág- vagy növényi motívumokkal díszített gyermek evőeszközök kiemelkednek a többi konyhai kiegészítő közül, és vonzzák a tekintetet. Sőt, a dekoratív gyermek evőeszközök nagyszerű ajándékötlet a friss szülőknek és gyermekeiknek. Remek alternatívája a gyermekjátékoknak, amelyekről gyakran kiderül, hogy egyszerűen alkalmatlanok.Ezért, ha egy kis ajándékot keresel, amelyet szeretteidnek ajándékozhatsz, agyermek evőeszközök mindig jó választás. &nbsp ;

To Top