A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Fából készült székek

Időtlen klasszikusok, minimalizmus vagy esetleg modernség? A fából készült székek olyan bútorok, amelyek határozottan továbbra is meglepnek. Sikeresen kezelhetők az

étkező funkcionális kiegészítőjeként vagy a nappali kulcsfontosságú dekorációs elemeként – a lehetőségek itt korlátlanok!

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Faszékek – étkezőbe és még sok másba

étkezőasztal gyakran a kiválasztott belső tér központi eleme. Ez a fajta kompozíció ideális teret teremt, és arra ösztönzi Önt, hogy időt töltsön családjával vagy vendégeivel. A fából készült ülések tökéletesen illeszkednek a különféle dekorokhoz. Bár ösztönösen elsősorban a bohó, a klasszikus és a rusztikus stílusokhoz asszociálunk, a kínálatunkban kapható faszékek az indusztrializmusba, sőt a skandi dekorba is könnyedén illeszkednek! A kategória kínálatának kialakításakor olyan termékeket szerettünk volna felsorolni, amelyek mind a klasszikusok kedvelőinek, mind a legújabb trendeket követőknek kielégítik. Ennek köszönhetjük, hogy meg vagyunk győződve arról, hogy üzletünkben mindenki megtalálja az álmaira szabott faszéket.

Faszékek – hogyan válasszuk ki a tökéletes modellt?

Ha azt szeretnénk, hogy egy faszék ne csak szép kiegészítője legyen a kiválasztott elrendezésnek, hanem funkcionális, magas kényelmet biztosító berendezés is legyen, akkor néhány részletre figyelnünk kell. A bútor teljes szerkezete fontos, beleértve az ülés magasságát, mélységét és a háttámla formáját. A felső szegmens megfelelően profilozott elemei lehetővé teszik a kényelmes testhelyzet felvételét és a gerinc egyes részei tökéletes megtámasztását. Azoknak, akiknek különösen fontos a kényelem, a fa székeket ajánljuk, párna formájú kárpitozott kiegészítéssel. Az étkezőszékeknek nemcsak esztétikai ízlésünknek kell megfelelnie, hanem praktikusnak is. Hiszen egy ülőhely minden családi vacsora vagy baráti találkozó alapja. Az otthonunkban rendezett bulik olykor hosszú órákig tartanak, és a háztartásban élők, vendégek kényelme kiemelten fontos!

Faszékek a konyhába és az étkezőbe

Az olyan helyeken, mint a konyha és az étkező, a fa székek remekül működnek. Ez azonban nem csak esztétikai értékekről szól, hanem gyakorlati értékekről is. A fából készült modelleket általában lakkal borítják, ami garantálja, hogy a felület sima és nagyon könnyen tisztítható. Ezen belső terek berendezése az étkezések fogyasztása és a napi főzés miatt különösen ki van téve a gyakori szennyeződéseknek. Ez az oka annak, hogy a fa székek olyan jól működnek ilyen környezetben. A szennyeződés eltávolítása ebben az esetben nagyon egyszerű, mert általában egy vízzel megnedvesített kendő elegendő a folt eltávolításához.

Klasszikus vagy esetleg modern? Fa székek a nappaliba

Mindegy, hogy milyen helyre szeretnénk faszékeket választani, vegyük figyelembe, hogy univerzális karakterük tökéletesen illeszkedik a különféle elrendezésekhez. A fabútorok tetszetős megjelenése kiválóan kiegészíti a skandináv stílusra utaló étkezőket, valamint a jellegzetesen modern trendekre épülő nappalikat. A szóban forgó ülés harmonikus környezetét természetesen a fából vagy faszerű anyagokból készült belső berendezés jelentik. Hangsúlyozzuk azonban, hogy a nappali faszékei érdekes megoldást jelenthetnek például az ipari belső terek zord klímájának feloldására. A természetes alapanyag rendkívül hálás és látványos. A melegség és a családias légkör benyomását kelti otthona kényelmébe, így bárhol, ahol szigorúság és hidegség uralkodik, tökéletesen működik – például egy stílusos szék formájában.

To Top