A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Fából készült vágódeszkák

Az otthonunkban megjelenő sok anyag közül a fa igazi klasszikus. Ez a teljesen természetes anyag nemcsak kiegészíti a szoba megjelenését, hanem mindenekelőtt annak része. A

fából készült lépcsők, bútorok vagy panelek jelentős költséget jelentenek, de megfelelően ápolva évekig szolgálhatnak. Gyakran azonban a drága változtatások helyett a stílusos kiegészítők varázsolják eleganciát a belső térbe. Az olyan hétköznapi cikkek, mint a zsákok, késblokkok vagy afa vágódeszkák, tökéletesen megfelelnek a szerepüknek. Az utolsóként felsorolt termékeknek sok rajongója van, de számos ellenző is, akik hangsúlyozzák, hogy fa vágódeszkák erős> gyorsan elszíneződik, felveszi a szagokat és nehezen tisztítható. Miután elolvasta ezt a bejegyzést, rá fog jönni, hogy ez nem igaz! A megfelelően karbantartott fa vágódeszkák olyan termékek, amelyek bármely konyhában működnek, ráadásul gyönyörűek, és felmelegítik a szoba megjelenését. Hogyan kell gondoskodni róluk? Mit kell figyelembe venni a választásnál? Miért válassz fát a műanyag helyett? Minden szükséges információt megtalál a következő részben.

 

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Mit kell figyelembe venni a fa vágódeszka kiválasztásakor?

Afavágódeszkák kiválasztásakor érdemes odafigyelni arra, hogy milyen fából készültek. Miért? Az anyag, amelyből a termék készült, befolyásolja a tartósságot és a gondozást. Óriási a választék, ugyanis afa vágódeszkák készülhetnek tölgyből, akácból, körtéből, bükkből, például HOME PROFI vágódeszkaból, ébenfából és kókuszból. Érdemes megemlíteni, hogy a tölgyfa természetes baktériumölő tulajdonságokkal rendelkezik, a belőle készült deszka lesz a leghigiénikusabb. Másrészt az ébenfából és kókuszból készült táblák tartósak és ellenállnak a sérüléseknek. Afa vágódeszkavásárlásakor érdemes arra is figyelni, hogy a termék egy darab fából készült-e. Ennek köszönhetően az elem nem érzékeny a delaminációra és erősebb. Nagyon fontos a tábla impregnálásának módja. Egészségünkre a leghasznosabbak a természetes olajok, amelyek gyermekek és allergiások számára is barátságosak. Egy másik szempont a tábla mérete. Itt figyelembe kell venni a hely nagyságát és a termék használatának módját. Ha csak vágjuk és aprítjuk rajta, akkor a kisebb méretek is tökéletesek lesznek. Abban az esetben, ha az előételeket a deszkán szeretnénk felszolgálni, vagy az asztal elrendezésének elemeként, vagy tálcaként kezelnénk, jobbak lesznek a nagy, látványos fa vágódeszkák. Nagy segítség a használatban. termék szintén funkcionális felnik, speciális hornyok, összecsukható vagy mellékelt késélező.

Favágódeszkák – gondoskodás

A fa vágódeszkákkal kapcsolatos leggyakoribb panasz az, hogy nehéz és időigényes karbantartásuk. És valóban, egy ilyen táblát nem dobunk be a mosogatógépbe a többi edénnyel, de ez nem jelenti azt, hogy a termék gondozása nagyon nehéz. A fából készült vágódeszkanál a legfontosabb a rendszeresség. A terméket vágás után azonnal ki kell mosni, aminek köszönhetően biztosak lehetünk abban, hogy folyadék nem kerül bele. Tisztítás után alaposan törölje szárazra a táblát. A táblát időnként impregnálni is kell. Az étkezési olajok, mint a kókusz-, lenmag- vagy tökmagolaj, jól hatnak e tevékenység során. Ha továbbra is kellemetlen szag érezhető, a deszkát megszórhatjuk és bedörzsölhetjük konyhasóval, majd néhány órára félretesszük, majd kimoshatjuk. Az Sól tökéletesen elnyeli a szagokat és tartósító tulajdonságokkal is rendelkezik. A termék megújításának jó módja a régi felület lecsiszolása. A favágódeszkák évekig szolgálhatnak, ha így gondozzák őket.

Környezetvédelem: fa vágódeszkák

A mindennapi cikkek kiválasztásakor azt szeretnénk, hogy azok tartósak és masszívak legyenek. Ennek köszönhetően ameddig csak lehet, kiszolgálnak minket. Ez egy nagyon bölcs megközelítés nemcsak anyagi, hanem környezetvédelmi okokból is. A természetes anyagokból készült tárgyak kiválasztásával a minőségre helyezzük a hangsúlyt, de korlátozzuk a felesleges hulladék keletkezését. A fa vágódeszkákat a természet ihlette. Használatuk révén gondoskodunk a bolygóról és felmelegítjük belső berendezéseinket.

A fa vágódeszkák használatának előnyei

A fa vágódeszkák használatának előnyei: higiénikus: természetes tulajdonságai miatt baktériumölő ( a tölgyfa mutatja a legnagyobbat), tartósság: itt egyértelműen a legtartósabb anyagok közé tartozik a kókusz és az ébenfa. A kiváló minőségű fa ellenáll a sérüléseknek. További előny a konyhai kések gondozása: a favágódeszkák nagy gondot fordítanak a pengékre, amelyek nem tompulnak el a fával érintkezve. Elegáns megjelenés: előételek, sajtok vagy felvágottak tálalóként használhatók, tartósság: megfelelően ápolt, évekig használhatók, ökológia: környezetbarát, a felületén megjelenő apró sebeket is elzárhatja termék vágás és darabolás közben, stabilitás: a kiválasztott helyen elhelyezettfa vágódeszka nem mozdul, ez a biztonság garanciája.

To Top