A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Fali polcok

A függesztett polcok a berendezés apró elemei, amelyek választ adnak számos gyakori problémára, amelyekkel gyakran találkozunk a mindennapi életben. Egyszerre nyúlunk

utánuk, amikor kiderül, hogy a falaink túl üresnek tűnnek, és akkor is, ha további teret szeretnénk nyerni apró tárgyak tárolására. A praktikus kiegészítő már régóta nem a klasszikus tábla formáját ölti szögrúddal. A felkínált polcok ma formákkal és kiegészítő funkciókkal lepnek meg minket, és gyakran az érdekes kialakításnak köszönhetően rendkívüli dekorációt is jelentenek.

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Könyvpolcok és egyebek

Az otthonunkban lévő bútoroknak nagyon gyakran van egy fő funkciójuk a környezetben. Kétségtelen, hogy a gardrób tárolására szolgál, míg a akasztóra különféle textiltárgyak akaszthatók. A fali polcok esetében azonban nem annyira nyilvánvaló a dolog. Egy nem feltűnő kiegészítést sokféleképpen lehet használni. Kedvenc könyveinket, apró kiegészítőinket általában sima felületre tesszük. A lakberendezők évek óta lelkesen mutatják meg a bútorokban rejlő lehetőségeket egy kicsit más módon. A jól látható helyen elhelyezett függő könyvespolcok tökéletes helyet biztosítanak a dekorációk elrendezésére. A nyitott felület mindenki számára láthatóvá teszi mindazt, amit elhatározunk, hogy ráhelyezünk, mind saját magunk, mind a házunkba látogató vendégek számára. Érdemes tehát kihasználni ezt a tényt. Rendezd el a nyitott szekrényen elhelyezett dolgokat esztétikusan és vizuálisan vonzóan. Jó ötlet lehet egy további növényt vagy családi fotóval ellátott keretet is mellékelni. Ennek köszönhetően az egész harmonikus felhangot kap, és nagymértékben gazdagítja a nappali dekorációt vagy más belső teret.

Négyzetek és háromszögek, azaz geometrikus függőpolcok

Az évekkel ezelőtt gyártott fali polcokat általában nagyon egyszerű forma jellemezte, melyben sima lemezt és rögzítőelemeket láthattunk. A klasszikus soha nem megy ki a divatból, ezért a fent említett minta még mindig az egyik legnépszerűbb és legszívesebben választott minta. Lehetetlen azonban megemlíteni azokat a kortárs trendeket, amelyekre a lakberendezési bútorok és kiegészítők gyártói alapoznak. A piacon kapható modern könyvespolcok rengeteg formával és jól átgondolt szerkezettel lepnek meg. Senki sem lepődik meg a finom fémvázas és fa díszítésű geometrikus ipari modelleken. A skandi stílus rajongói biztosan nem lesznek közömbösek a fehér alapú változatok iránt, amelyekben a minimalizmus funkcionalitással és vonzó megjelenéssel párosul. Bár a függesztett polcok csak kiegészítés, szeretnénk, ha tökéletesen illeszkednének az elrendezésünkhöz. A Restilonál tudjuk, hogy milyen különbözőek lehetnek az ízek. Éppen ezért kínálatunkban megtalálhatóak a rendkívül dekoratív szerkezetű modellek és az egyszerűek is, amelyek tökéletesek a modern enteriőrbe.

Színes könyvespolcok

Az érdekes formáknak és színeknek köszönhetően a fali polcok dekorációként is használhatók. Ha nem szokványos módon szeretnénk néhány színt hozzáadni környezetünkhöz, nyúljunk egy érdekes árnyalattal jellemezhető modellhez. Az ipari belső terekben, ahol a szürke alapú monokromatikus színpaletta dominál, a színes függőpolcok nagyon vonzóak lesznek. Egyértelmű akcentussá válnak, amely modern hangulatot kölcsönöz az egész környezetnek. Ez a módszer egy remek trükk, amit házunk minden helyiségében érdemes bevetni. A látvány mellett természetesen számíthatunk a praktikus oldalra is, ami a plusz tárhelyhez társul. A modelltől függően a kialakítás megkönnyítheti a különböző elemek elrendezését. Az érdekes formák nemcsak vizuálisan fontosak, hanem funkcionálisak is. Az érdekes, több elemből álló kompozíciók minden vendég figyelmét felkeltik, és garantálják a különféle formájú kiegészítők elhelyezésének lehetőségét. Kínálatunkban számos polc a falon biztosan meglep egy szokatlan vonallal.

A polc gyors rögzítése a falra

A könyvespolc beépítése az otthon belsejébe egyszerű és kézenfekvő dolognak tűnik. Kiválasztjuk a helyet és elkészítjük az összeszerelést. Ha a legjobb hatást szeretnénk elérni, akkor érdemes egy kicsit tovább gondolkodni, mielőtt bevezetjük a kiegészítőt a környezetünkbe. Vegyünk két szempontot: praktikus és esztétikai szempontokat. A fali polcnak tetszetősnek kell lennie, ugyanakkor olyan helyen kell elhelyezkednie, amelyhez könnyen hozzáférhetünk - különösen, ha mindennap szeretnénk használni. Nézzük meg kritikusan a bútor beépítési helyét, és gondoljuk át, milyen magasságú a könyvespolc az optimális? A paramétert a felhasználó igényeihez kell igazítani. Ha fontosnak tartjuk a kényelmes és problémamentes használatot, akkor koncentráljunk arra a szintre, amelyet a kéz és az alkar mozgási tartománya jelez. A kínálatunkban kapható modellek szettben, minden szükséges rögzítőelemmel együtt kerülnek értékesítésre, így az ezzel kapcsolatos problémákkal kapcsolatos aggodalmakat félre tudjuk tenni.

Praktikus fali polc

Ha rendet és harmonikus rendet szeretnénk teremteni környezetünkben, olyan bútorok után nyúlunk, amelyek gyorsan segítik a teret. Úgy tűnik, hogy a könyvespolcok kötelező elem a jó olvasás kedvelői számára, de nem mindenki engedheti meg magának, hogy elrendezze őket. Abban az esetben, ha a belső tér mérete korlátozza, érdemes a fent említett felszerelési elem okos megfelelőjéhez - egy függőpolchoz - fordulni. A kis méretű felfüggesztett szerkezet nemcsak nem foglal helyet a padlón, hanem lehetővé teszi az üres falak vonzó kialakítását is. Az igényeknek és az egyéni esztétikai preferenciáknak megfelelően kiválasztva pozitív hatással van a belsőépítészetre. A A hálószoba dekorációjának és az otthon többi sarkának nem kell pusztán dekoratívnak lennie. A Restilo olyan megoldásokra összpontosít, amelyek ötvözik a funkcionalitást és a gyönyörű dizájnt, amelyek minden nap boldoggá tesznek. Az általunk kínált bútorok és kiegészítők nemcsak a mindennapi felszerelések színvonalas elemei, hanem az egész környezet időtlen díszletei is.

To Top