A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Fali ruhafogas

otthoni irodában. Egy nem feltűnő kiegészítés lehetővé teszi a felsőruházat és egyéb mindennapi cikkek esztétikus elrendezését. A falra szerelhető szerkezetnek köszönhetően nem foglal további alapterületet, így kis helyiségekbe is tökéletes megoldás. A fogasok modern modelljei egyre gyakrabban nemcsak praktikus, hanem gyakran dekoratív funkciót is ellátnak. A meglepő formák és érdekes anyagok rendezettségre ösztönöznek, és egyben gyönyörködtetik a szemet.

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Hol érdemes elhelyezni a fali akasztókat?

A fali akasztók minden otthon praktikus elemei. Mindenhol találkozunk velük – az előszobától kezdve a hálószobán át a fürdőszobáig. Amikor felteszi magának a kérdést, hogy környezetünkben hová helyezzen horgokat, érdemes a felhasználási módok és lehetőségek meghatározásával kezdeni. Az intuíció azt sugallja, hogy nagyon sok van belőlük. A legnépszerűbb természetesen a felsőruházat tárolása. Egy másik, ugyanilyen gyakori forma a textíliák, például kendők vagy törölközők felakasztása. Ez teszi a fali akasztót a konyha és a fürdőszoba elrendezésének elválaszthatatlan elemévé. Az öltözőben vagy a már említett előszobában kis kiemelkedésekre akaszthatunk fel apróbb galériás elemeket, de kulcsokat is! Jól láthatóan nem tévednek el, sőt, a háztartás minden tagja mindig tudni fogja, hol keressen apró kiegészítőket.

Dekoratív fali kampók

A bútorok és háztartási kiegészítők évek óta nem töltenek be kizárólagosan praktikus funkciót belső tereinkben. Az egyedi berendezések kiválasztásakor gyakran nemcsak a funkcionális szempont, hanem a kialakítás is vezérel bennünket. Természetesen a termék megjelenését befolyásolja a dizájn, amely közvetlenül meghatározza az adott dolog felhasználási lehetőségeit. Érdemes azonban megjegyezni, hogy a forma a dekoratív vonatkozásban is érzékelhető. Azt akarjuk, hogy környezetünk ne csak koherens, hanem vonzó is legyen. A falra szerelt ruhaakasztók már nem csupán funkcionális kiegészítői a ruhák vagy egyéb mindennapi kiegészítők rendszerezésének, hanem egyfajta dekorációt is jelentenek. A részletek fontosak, ezt minden profi lakberendező tudja, de a környezet dekorációját kedvelő házigazda is. Éppen ezért a ma megalkotott modellek több funkcióval is meg tudnak lepni! A merész formák vagy a szokatlan anyagok csak példák az értékekre, amelyeket megtekinthetünk a Restilo divatos ruhaakasztóinak galériájában. Kínálatunkból az előszoba fali akasztó sokszínűségével lep meg, ami biztosítja, hogy itt biztosan megtalálja a helyének és egyéni preferenciáinak megfelelő modellt.

Falakasztó funkcionális térhez

A fali akasztók a legjobb megoldás a kis belső terekhez, ahol a lehető legtöbb szabad helyet szeretnénk megtakarítani a padlón. Ennek az az oka, hogy a telepítés csak egy kis területet fed le egy olyan térben, amely általában amúgy is nagyrészt üresen marad. A megoldás másik előnye, hogy a horgok helyzetét egyéni preferenciák szerint lehet beállítani. Érdemes hangsúlyozni, hogy az akasztók túlnyomó többségére nem jellemző az állítható forma. Emiatt az időseknek és a gyerekeknek problémái lehetnek a kiemelkedésekhez való hozzáféréssel. A falra szerelhető változatok szabadon illeszthetők a különféle változókhoz, aminek köszönhetően nem csak a minket körülvevő tér tűnik esztétikusnak és átgondoltnak, hanem maga a működés is kényelmesebb! Ha szeretné minél praktikusabbá tenni a környezetét, nézze meg a kínálatunkban elérhető előszoba kiegészítőket, melyeket a fogasokhoz hasonlóan nem csak a házi hallban kell használni.

To Top