A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Az évek során lakásfelszerelésünk állandó változáson ment keresztül. A bútortervezők továbbra is igyekeznek egyre praktikusabb szerkezeteket kitalálni, amelyek nemcsak

gyönyörűen néznek ki, hanem funkcionális teret is teremtenek. A függesztett TV-szekrények abszolút forradalmat jelentenek. A felfüggesztett űrlap rengeteg előnyt garantál számunkra!

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Akasztható TV-szekrény – miben különbözik a klasszikustól?

A függesztett TV-szekrények leírásakor lehetetlen nem összehasonlítani őket a klasszikus, álló modellekkel. Mi a legfontosabb különbség? Természetesen az alap példányán. A lábakkal ellátott standard modell leggyakrabban négypontos támasztékkal van felszerelve. A felfüggesztett változatoknál nincs ilyen típusú keret, mert egyszerűen felesleges. A kétségtelenül közös jellemző a tárolóhelyiség, amely sokféle formát ölthet – a nyitott polcoktól kezdve, fiókokon keresztül, az ajtók segítségével zárható válaszfalakig. Valójában az alap az egyetlen elem, amely megkülönbözteti a leírt bútort mind vizuális, mind funkcionális kontextusban.

A függesztett TV-szekrény előnyei és hátrányai

A függesztett TV-szekrény elrendezésének módja az a kulcselem, amely megkülönbözteti ezt a klasszikus, lábas modelltől. Az is kiderül, hogy az eltérő összeszerelési mód határozza meg leginkább az ilyen típusú berendezések előnyeit és hátrányait. Sok helyen egy bútor felakasztása hihetetlenül funkcionális megoldásnak bizonyul. Az egyik legfontosabb előny tehát a helytakarékosság. A falakra szerelt modellek nem foglalnak helyet a padlón, így kiválóan alkalmasak kis nappaliba. További előny a vizuális effektus, amely határozottan modernebb, mint a klasszikus TV-szekrény esetében. A függesztett modellek hátránya azonban a szigorú összeszerelési feltételek. Míg egy-egy lábas bútor szinte bárhol elhelyezhető, addig függesztett szerkezet vásárlása esetén ügyelnünk kell arra, hogy azt csak a megfelelő falon kell elhelyezni.

Falra szerelhető TV-szekrény elrendezése – bevált módszerek a hatékony kompozíciókhoz

A jellegzetes összeszerelési mód minden bizonnyal valamivel több cselekvést és átgondolást igényel tőlünk, mint egy klasszikus modell belső térbe való integrálása esetén. Ne feledjük azonban, hogy a függő TV-szekrény legnagyobb előnye a szerkezet felfüggesztésének lehetősége! Ennek köszönhetően az RTV berendezéseink elhelyezését is nagymértékben szabályozhatjuk a felhasználók egyéni igényeihez és igényeihez. Amikor egy fali bútor használatával relaxációs zónát hoz létre, ne feledje, hogy a szerkezetet nem szabad az ablakok közvetlen közelében elhelyezni. Az ablakokon át beszűrődő természetes napfény jelentősen csökkenti a film- vagy sorozatnézés kényelmét. A függő TV-szekrény legkívánatosabb elrendezése merőleges az ablakokra. Hogy a házimozi kifogástalanul nézzen ki, ügyeljünk a megfelelő kiegészítőkre is. A bútorok alatti hely szabad, és tökéletes arra, hogy egy kis nappali szőnyeget helyezzen el a helyén. Különösen ajánljuk a bozontos modelleket, amelyek kivételesen hosszú sörtéjüknek köszönhetően tökéletesen kiemelik az egész kompozíció modern jellegét!

Akasztható TV-szekrény – forradalom az űrszervezésben

Kétségtelen, hogy a függesztett TV-szekrény olyan megoldás, amelyhez egyre gyakrabban nyúlunk. Az ilyen típusú bútorok számos előnye a legjobb motiváció a vásárláshoz. A kínálatunkban megtalálható modellek nem csak látványosak, de nagyon praktikusak is. Érdemes megjegyezni, hogy egyes változatok annyira érdekesek, hogy már önmagukban is érdekes belső dekorációt jelentenek! Bútorokkal és nappali kiegészítőkkel ellátott nappali tervezése kínálatunkból egyszerű és nagyon kellemes feladat.

To Top