A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Fapolcok

A fából készült könyvespolc rendkívül sokoldalú berendezés, amely otthonunk szinte minden belső terében megtalálható. A keskeny szerkezetet leggyakrabban tökéletes

helyként használják a környezet rendezésére, de a nyitott forma lehetővé teszi bizonyos dolgok megjelenítését is, hogy azok minden nap tetszenek.

 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

 1. Indusztriális többfunkciós polc loft stílusban LECCO, tölgy, 123,5 cm
  39%
  24h
  Indusztriális többfunkciós polc loft stílusban LECCO, tölgy, 123,5 cm
  Special Price 22 350,00 Ft Regular Price 36 418,00 Ft
 2. Indusztriális polc dolgozószobába loft stílusban LECCO, dió, 123,5 cm
  32%
  24h
  Indusztriális polc dolgozószobába loft stílusban LECCO, dió, 123,5 cm
  Special Price 24 663,00 Ft Regular Price 36 418,00 Ft
 3. Available soon Minimál stílusú bambuszpolc nappaliba dolgozószobába TRAE
  90%
  Minimál stílusú bambuszpolc nappaliba dolgozószobába TRAE
  Special Price 9 631,00 Ft Regular Price 99 999,00 Ft
 4. Available soon Keskeny álló polc VINTAGE, barna-fekete
  38%
  Keskeny álló polc VINTAGE, barna-fekete
  Special Price 32 468,00 Ft Regular Price 52 221,00 Ft
 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

plant image

A legmagasabb szintű funkcionalitás – egy fából készült könyvespolc

Kétségtelen, hogy a fából készült könyvespolc pótolhatatlan elem, tökéletes minden otthonba. A többlépcsős forma jól működik a konyhákban, ahol általában válogatott élelmiszereket, kis konyhai kiegészítőket, de egyedi polcokon is tartunk dekorációkat. A nappaliban és a hálószobában szívesen bemutatjuk a könyvtári gyűjteményeket és növényeket nyitott szerkezetben. A könyvespolc még a fürdőszobában is felbecsülhetetlen segítséget jelent a kozmetikai cikkek és a háztartási kisgépek rendezésében. A tipikus otthoni belső tereken kívül a bútorok gyakran garázsokban, raktárakban és pincékben is találhatók. A kamra fából készült polca színültig tele van nyári befőttekkel, amelyeket egész évben használunk. Ezért nem tagadható, hogy ez egy teljesen működőképes berendezés.

Fából készült könyvespolc, mint végtelen potenciállal rendelkező bútor

A praktikus értékek mellett a fából készült könyvespolc is figyelemfelkeltő szerkezet. A kínálatunkban megtalálható modellek gyakran meglepnek kifinomult dizájnjukkal. A kínálat minden bizonnyal kielégíti mind a minimalizmus kedvelőit, mind a kicsit dekoráltabb berendezést kedvelőket. A legtöbb esetben több anyagot kombinálnak a termékek, de ebben a kategóriában könnyen találunk 100% fából készült változatokat. Ez a nemes és vizuálisan meleg alapanyag nagy lehetőségeket rejt magában! A nyers, befejezetlen formájú fából készült könyvespolc minden bizonnyal tetszeni fog azoknak, akik értékelik a bútorok igényeihez igazításának lehetőségét. Néhány ecsetvonás, és egészen új, egyedi karaktert nyerhet!

Klasszikus, rusztikus vagy ipari? Néhány szó a belső könyvespolc kiválasztásáról

Amikor bútort, például fából készült könyvespolcot választunk otthonunkba, ne feledjük, hogy a kompozíció szerves része vagy jellegzetes akcentusa lehet. Az első módszer esetében válasszunk egy nyitott szerkezetet, hogy az színben és vizuálisan illeszkedjen a környezet többi részéhez. Az eklektikát és a szokatlan kombinációk bevezetését értékelő embereket elcsábíthatja egy teljesen más stílusú fa könyvespolc. Egy adott helyiségben a dominánstól eltérő dekorációjú bútor elhelyezésével esélyünk van egy látványos és egyben nagyon eredeti hatás elérésére.

Fa könyvespolc – funkcionális dekoráció minden otthonban

A fából készült könyvespolc olyan szerkezetet hoz környezetünkbe, amely többféleképpen is használható. Sok lépcsőn van elég hely a könyvek, dokumentumok és dekorációk, például fotókeret elrendezésére. Véleményünk szerint egy bútor praktikus tárolórendszerként és dekorációként való használata a legjobb módja a szép és rendezett környezet kialakításának! Ne feledjük azt is, hogy ha különböző okok miatt nincs hely a szobánkban ennek a praktikus berendezésnek a elhelyezésére, akkor van egy hasonlóan működő alternatíva. Az Akasztható polcok nem foglalnak helyet. Hadd válasszuk akkor, ha egy adott belső térben nincs hely a klasszikus fa könyvespolcnak.

To Top