A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Fapolcok

A fából készült könyvespolc rendkívül sokoldalú berendezés, amely otthonunk szinte minden belső terében megtalálható. A keskeny szerkezetet leggyakrabban tökéletes

helyként használják a környezet rendezésére, de a nyitott forma lehetővé teszi bizonyos dolgok megjelenítését is, hogy azok minden nap tetszenek.

 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

 1. Indusztriális tárolópolc loft stílusban LECCO, tölgy, 155,5 cm
  38%
  24h
  Indusztriális tárolópolc loft stílusban LECCO, tölgy, 155,5 cm
  Special Price 28 324,00 Ft Regular Price 46 054,00 Ft
 2. Indusztriális polc nappaliba loft stílusban LECCO, dió, 158,5 cm
  38%
  24h
  Indusztriális polc nappaliba loft stílusban LECCO, dió, 158,5 cm
  Special Price 28 324,00 Ft Regular Price 46 054,00 Ft
 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

plant image

A legmagasabb szintű funkcionalitás – egy fából készült könyvespolc

Kétségtelen, hogy a fából készült könyvespolc pótolhatatlan elem, tökéletes minden otthonba. A többlépcsős forma jól működik a konyhákban, ahol általában válogatott élelmiszereket, kis konyhai kiegészítőket, de egyedi polcokon is tartunk dekorációkat. A nappaliban és a hálószobában szívesen bemutatjuk a könyvtári gyűjteményeket és növényeket nyitott szerkezetben. A könyvespolc még a fürdőszobában is felbecsülhetetlen segítséget jelent a kozmetikai cikkek és a háztartási kisgépek rendezésében. A tipikus otthoni belső tereken kívül a bútorok gyakran garázsokban, raktárakban és pincékben is találhatók. A kamra fából készült polca színültig tele van nyári befőttekkel, amelyeket egész évben használunk. Ezért nem tagadható, hogy ez egy teljesen működőképes berendezés.

Fából készült könyvespolc, mint végtelen potenciállal rendelkező bútor

A praktikus értékek mellett a fából készült könyvespolc is figyelemfelkeltő szerkezet. A kínálatunkban megtalálható modellek gyakran meglepnek kifinomult dizájnjukkal. A kínálat minden bizonnyal kielégíti mind a minimalizmus kedvelőit, mind a kicsit dekoráltabb berendezést kedvelőket. A legtöbb esetben több anyagot kombinálnak a termékek, de ebben a kategóriában könnyen találunk 100% fából készült változatokat. Ez a nemes és vizuálisan meleg alapanyag nagy lehetőségeket rejt magában! A nyers, befejezetlen formájú fából készült könyvespolc minden bizonnyal tetszeni fog azoknak, akik értékelik a bútorok igényeihez igazításának lehetőségét. Néhány ecsetvonás, és egészen új, egyedi karaktert nyerhet!

Klasszikus, rusztikus vagy ipari? Néhány szó a belső könyvespolc kiválasztásáról

Amikor bútort, például fából készült könyvespolcot választunk otthonunkba, ne feledjük, hogy a kompozíció szerves része vagy jellegzetes akcentusa lehet. Az első módszer esetében válasszunk egy nyitott szerkezetet, hogy az színben és vizuálisan illeszkedjen a környezet többi részéhez. Az eklektikát és a szokatlan kombinációk bevezetését értékelő embereket elcsábíthatja egy teljesen más stílusú fa könyvespolc. Egy adott helyiségben a dominánstól eltérő dekorációjú bútor elhelyezésével esélyünk van egy látványos és egyben nagyon eredeti hatás elérésére.

Fa könyvespolc – funkcionális dekoráció minden otthonban

A fából készült könyvespolc olyan szerkezetet hoz környezetünkbe, amely többféleképpen is használható. Sok lépcsőn van elég hely a könyvek, dokumentumok és dekorációk, például fotókeret elrendezésére. Véleményünk szerint egy bútor praktikus tárolórendszerként és dekorációként való használata a legjobb módja a szép és rendezett környezet kialakításának! Ne feledjük azt is, hogy ha különböző okok miatt nincs hely a szobánkban ennek a praktikus berendezésnek a elhelyezésére, akkor van egy hasonlóan működő alternatíva. Az Akasztható polcok nem foglalnak helyet. Hadd válasszuk akkor, ha egy adott belső térben nincs hely a klasszikus fa könyvespolcnak.

To Top