A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Karácsonyfák / műfenyők törzsekkel

A látványos díszekkel díszített karácsonyfa olyan hagyomány, amely nélkül nehéz elképzelni a karácsonyt. Az örökbefogadott fa e különleges, családi találkozásokkal teli
időhöz kapcsolódó legszebb emlékeket idézi fel. A csonkon a karácsonyfa az elmúlt évszakok slágere, amely a hagyománynak modern dimenziót ad!
 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

 1. Műfenyő SOPHIE szín üvegzöld stílus klasszikus 220
  72%
  24h
  Műfenyő SOPHIE szín üvegzöld stílus klasszikus 220
  Special Price 14 400,00 Ft Regular Price 51 450,00 Ft
 2. Fatörzsű havas műfenyő CECILIA
  37%
  24h
  Fatörzsű havas műfenyő CECILIA
  28 539,00 Ft Regular Price 45 572,00 Ft
 3. Fatörzsű műfenyő CECILIA, jegenyefenyő
  41%
  24h
  Fatörzsű műfenyő CECILIA, jegenyefenyő
  8 772,00 Ft Regular Price 14 160,00 Ft
 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

plant image

Karácsonyfák / műfenyők törzsekkel

Karácsonyfa a csonkon – kötelező karácsonyi ajándék

Néhány héttel karácsony előtt a legtöbb otthonban elhangzik a kérdés – melyik karácsonyfa lesz az idei ünnep része? Természetes, egyenesen az erdei faiskolából, vagy esetleg egy igazinak tűnő műfa? Mindkét megoldásnak vannak támogatói. Egyesek szerint az élő karácsonyfa legfontosabb előnye a gyönyörű illata, amely gyakran elterjed az egész lakásban. A műlucfenyők kedvelői kiemelik, hogy sokkal praktikusabbak, mert egy tű sem esik le róluk. További előny itt a hosszú távú tartósság is, ami azt jelenti, hogy a megvásárolt mesterséges karácsonyfa hosszú évekig szolgál majd. Ráadásul egy jó minőségű dekoráció könnyen utánoz egy természetes fát, így a vizuális szempont itt nem annyira fontos.

Karácsonyfa csonkon – hosszú távú szépség

A mesterséges törzsű karácsonyfák rendkívül divatosak lettek az elmúlt szezonokban, ezért karácsony környékén egyre gyakrabban jelennek meg otthonunkban. Ráadásul a többszezonális alternatívák választéka olyan széles, hogy mindenkinek van esélye megtalálni álmai fáját. A gyártók különböző magasságú, szélességű változatokat kínálnak, sőt hűen utánzó fajtákat is kínálnak. Ennek köszönhetően nagyon egyszerű olyan mesterséges karácsonyfát találni, amely tökéletesen kiegészíti a nappalinkat az ünnepek alatt! Klasszikus modell, amely tökéletesen tükrözi a luc- vagy fenyőfát? Esetleg valamivel extravagánsabb változat műhóval meghintett karácsonyfa formájában? A választástól megfordulhat a fejed. Webáruházunk bővelkedik különféle termékekben – az egyszerűtől, amelyek tökéletesen tükrözik a természetes fákat, a kifinomult színekben, például fehérben készült modellekig. Nem titkoljuk azonban, hogy szívünkben kiemelt helyet foglal el a törzsön lévő mesterséges karácsonyfa.

Mesterséges törzsű karácsonyfák – Karácsony modern stílusban

A kategória létrehozásakor arra törekedtünk, hogy a benne elérhető termékek ne csak szépek és a legújabb trendeknek megfelelőek legyenek, hanem kiváló minőségűek is. Üzletünkből a törzsön lévő karácsonyfa a stílus és a hosszú távú tartósság garanciája. A fák önmagukban is szép díszek. Ügyfeleink maximális vásárlási elégedettsége érdekében úgy döntöttünk, hogy az ebbe a kategóriába tartozó modellek többsége legalább két méretben elérhető lesz. Ennek köszönhetően biztosak lehetünk benne, hogy a legkisebb nappali is gazdagodhat egy hozzáillő karácsonyfával!

Műkarácsonyfa a törzsön – hogyan lehet kihozni minden szépségét?

A mesterséges karácsonyfák gondozást igényelnek. Ha csak néhány percet áldozunk rájuk, esélyünk van minden előnyt kihozni belőlük! A közvetlenül egy kartondobozból vett fának időre van szüksége, hogy minden gally szabadon megnyúlhasson. Az építkezés egyes részei speciális segítséget igényelnek. A problémás részek finoman formázhatók a kezed segítségével. A forma korrigálásának folyamata nem olyan fáradságos, mint amilyennek látszik, és minden bizonnyal érdemes pár percet a díszítésre szánni, ami később még szebb külsővel tér vissza!

A gallyak kifeszítése után eljött a karácsonyi díszek ideje. A karácsonyfadíszek különféle formákat ölthetnek – a tipikus klasszikustól és az üvegtől a lenyűgöző, kifinomult formájú műanyag részletekig. Ha azonban azt szeretnénk, hogy a fa a lehető legtermészetesebben nézzen ki, akkor a kúpokra koncentráljunk. Üzletünkben olyan változatok is kaphatók, amelyek már a gyártási szakaszban ezzel az egyedi akcentussal gazdagodnak. Ennek köszönhetően szinte használatra készek! Műfa díszítésekor ne feledje, hogy a gallyakkal óvatosan kell bánni. Sőt, a díszítésben legyünk mértéktartóak, mert a túl sok nehéz kiegészítő miatt a tűk leeshetnek.

Mesterséges dekorációk karácsonyi díszekhez

Kétségtelen, hogy a karácsonyfa, legyen az igazi vagy mesterséges, a karácsony szimbóluma. A látványos dekorációk egész sora létezik azonban, amelyeket a karácsony előtti készülődés során is érdemes használni. A nyugati divat ihlette ajtókoszorúkat kínálatunkban. Ennek az egyedi dekorációnak köszönhetően lehetőségünk nyílik arra, hogy házunkat már a kezdetektől varázslatoskarácsonyi, hangulattal varázsoljuk el! A klasszikusokat kedvelőknek a karácsonyi figurákat ajánljuk. Elbűvölő, karácsonyi stílusban karbantartott figurák gyönyörködtetnek, és négy falunk minden szegletét a közelgő ünnepre emlékeztetik!

To Top