A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Fedők edényekhez és serpenyőkhöz

párolás afedő fazekak nélkül értelmét veszti vagy lehetetlenné válik. Ezért nem kell meggyőznie magát arról, hogy megéri a megfelelőfedőket beépíteni a konyhába. Melyiket válassza? Mit kell keresni? Egyéniben vagy szettben vásárolja? Igyekszünk röviden válaszolni minden kérdésére afazekak fedelével kapcsolatban. Válassza ki az ételekhez illőt, aminek köszönhetően ételei még finomabbak lesznek. Mert jófedő nélkül nehéz igazi séfvé válni!

 

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Fedők – melyik anyag lesz a legjobb?

Az edények fedelét különféle anyagok felhasználásával gyártják. Egyetlen serpenyő-fedő vagy edényfedél-készlet vásárlása előtt érdemes tájékozódni, miből készülnek a fedelek, és kiválasztani az Önnek megfelelőt legjobb. Az acélból készült edényfedelek meglehetősen népszerűek – zománcozott és rozsdamentes. Előbbiek sajátos, enyhén rusztikus hangulatot adnak a konyhának, a magas hőmérsékletet is bírják. A második típusú fedőknek ellenáll a sérüléseknek, de sajnos nagyon gyorsan felmelegszik. Az edények üvegfedeleinek nincs problémája a magas hőmérséklettel. A hőálló üvegből készült fedőket akár forró sütőbe is nyugodtan elhelyezhetjük.

Fedők – mire kell figyelni?

Az edények és serpenyők fedői a praktikumról szólnak. Nézzük meg ne csak azt az anyagot, amelyből a fedőt készítik, hanem a fedőkrészeit is. Az egyik legfontosabb kérdés, hogy a fedő fogantyúja strong>fedélnem lesz túlmelegedés. Ha a sütőbe szeretnénk tenni az edényeket, akkor arra is figyelnünk kell, hogy milyen anyagból készülnek afedőrészek – nem lehetnek műanyagok vagy fák. Ügyeljünk a fedél formájára is. Afazekak fedele lehet lapos is, főzéshez, pároláshoz fogjuk használni. Az edények fedelének magasabbnak kell lennie, hogy ne érjen hozzá az ételhez. Megnézhetjük a „különleges” fedelek a fedőkhez kiegészítő részekkel, például lyukak az ételek fűszerezésére anélkül, hogy a teljes fedőt felfednék, a fedélbe épített kis szűrőedény és egy tölcsér. Fontos kérdés lesz afedélrészek felcserélhetősége is.

Fedőkészletek edényekhez– mindenekelőtt a praktikum

Miért válassza külön a serpenyő-fedőket vagy az edényfedőket, ha mindezt egyetlen vásárlással is megteheti? A Fedőkészlet edényekhez nagyszerű megoldás mindenkinek, akinek fontos az idő, és akinek fontos a funkcionalitás. Érdemes azonnal vásárolni fedő készletet edényekhez fedőrészekkel szerelve – Amennyiben afedelek javításra szorulnak, csak a fedők egyes részeit tudjuk kicserélni anélkül, hogy új termékeket kellene vásárolnunk. Egy egységes fedőkészlet edényekhez stílust és koherenciát kölcsönöz konyhánknak.

Üvegfazék fedelek – jó választás a konyhában

Az üveg kiváló anyag, pl univerzalizmusa miatt. A serpenyőkhöz való üvegfedelek vagy fazekak minden konyhában működni fognak, a dekorációtól függetlenül. Az üvegfedelek biztonságosak – az üveg nem lép kémiai reakcióba más anyagokkal, pl. a hőmérséklet hatására, így biztosak lehetünk abban, hogy az ilyen típusúfazekak fedőkészletét használva nem kockáztatunk semmit. Megnyugtatjuk a feledékenyeket – Aserpenyők üvegfedelét könnyű tisztítani, így ha a mosogatóban felejtjük is az edényeket, nagyobb gond nélkül meg tudjuk tisztítani. Ha olyan fedőket keres, amelyek jól működnek különböző hőmérsékleteken, javasoljuk, hogy… üveg fedők az edényekhez. Igen, az üveg nem fél a vörösen izzó sütőtől vagy a hideg hűtőtől. Az üvegfedeleknek kétségtelenül nagy előnye az is, hogy áttetszőek, aminek köszönhetően láthatjuk a készülő ételt, de vigyázzunk, hogy a már majdnem kész étel láttán kicsorduljon a nyál. !

Fedőelemek – cserélje ki a részleteket, és élvezze a megtakarítást

Az edények fedelei a leggyakrabban használt konyhai cikkek közé tartoznak, ami befolyásolja, hogy milyen gyorsan kopnak el. Az üvegserpenyő fedelének fogantyúja berepedt, vagy a fedél egy része javításra szorul? Ilyen helyzetben nem kell megvennünk az egész fedőt, vagy ami még rosszabb, újfedőkészletet kell vásárolnunk az edényekhez. Elég, ha csak cseréljük. fedő része. Természetesen afazekak és serpenyők fedelének vásárlása előtt oda kell figyelnünk, hogy a felépítésük ezt lehetővé teszi-e. Ha a fedő részeket vásárolja meg a teljes fedél helyett a kedvenc serpenyőjéhez, az nem csak egy jó lépés a kevesebb hulladék felé – kevesebb hulladékot termelünk, de ezzel pénzt is megtakaríthatunk. Ökológia és gazdaság kéz a kézben járnak! Csak néhány pillanatot vesz igénybe, és a fedél úgy fog kinézni, mint az új.

To Top