A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Fésülködőasztal

A modern fésülködőasztal egyesek számára szükségtelen bútor a hálószobában, mások számára pedig minden nő terének nélkülözhetetlen kelléke. Használható tükörnek,

ékszer- és kozmetikai polcnak, valamint titkárnőnek, ahová jegyzeteinket elrejthetjük. A hálószobába készült fésülködőasztal nagyon személyes hely, ezért érdemes olyan modellt választani, ami nem csak funkcionális, hanem a belső kialakításhoz és a klímához is passzol. Szeretné felfedezni velünk a kozmetikai fésülködőasztalok rendkívüli értékét? Tekintse meg mini útmutatónkat.

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Fehér fésülködőasztal tükörrel - fehér, fekete vagy esetleg modern? – hogyan válasszuk ki a tökéletes kozmetikai edényt?

Mit kell figyelembe vennie, amikor hálószobájába tökéletes fésülködőasztalt vásárol? Mindenekelőtt arra a kérdésre kell válaszolnunk, hogy mire való ez a bútor. Minden nap le akarunk ülni hozzá a reggeli és esti szépségápolási rutin során, vagy a belső tér dekoratív elemeként kezeljük, amire ékszerdobozt és kedvenc parfümöt tehetünk?

Egy másik szempont a hálószobánk berendezésének stílusa. A modern fésülködőasztal más bútorokhoz és lakástextilekhez hasonlóan harmonizáljon az otthoni tér teljes összetételével. A női hálószoba romantikus karakterének megőrzéséhez érdemes klasszikus formában fésülködőasztalt választani. Szintén jó ötlet egy fehér fésülködőasztalt választani, amely kiemeli a belső tér világos, finom stílusát. A modernebb terekben viszont tökéletes lesz egy masszív üvegfelületű bútor vagy egy fekete fésülködőasztal divatos, stílusos márvány elemekkel. A modellek széles választéka található a piacon, beleértve a sminktükörrel, sminkszékkel vagy csak fa vagy fém konzolból álló termékeket is. Ilyenkor szabadon keverheted a stílusokat egy bolhapiacon vásárolt régi kozmetikai tükröt akasztva a bútorok fölé. Természetesen a legfontosabb, hogy egy modern fésülködőasztal a hálószobába megfeleljen az igényeinknek, és illeszkedjen ahhoz, amire gondolunk. Azoknak, akik szeretik a dolgokat visszafelé, saját stílusukban csinálni, egy barkácskozmetikai mosdót ajánlunk! Használhatunk egy régi komódot, amiben sokáig tartottuk a felesleges és hordatlan ruhákat. Elég, ha a felső fiókokba kozmetikumokat, ékszereket, inspiráló magazinokat teszünk, a komód fölé pedig díszes tükröt akasztunk. Egy használaton kívüli íróasztal is jó alap lehet egy fésülködőasztalnak. Ily módon olyan egyedi stílust alakítunk ki, amely minden bizonnyal lehetővé teszi számunkra, hogy lélekkel rendelkező teret alkossunk. Függetlenül attól, hogy melyik fésülködőasztalt választjuk, a legfontosabb, hogy a mindennapi használat teljes mértékben kényelmes legyen számunkra.

5 ötlet hálószoba-kiegészítőkhöz tükörrel ellátott fésülködőasztallal a főszerepben

A tökéletes modell kiválasztásakor a fő szempont a használat közbeni kényelem. Egy másik fontos pont a fésülködőasztal megjelenése a hálószobában. Az esztétikus és gondos kidolgozás azonban nem minden. Ennek a bútornak tökéletesen harmonizálnia kell a szoba dekorációjával. A választás megkönnyítése érdekében bemutatunk öt ötletet a tökéletes elrendezéshez, fésülködőasztallal a főszerepben.

Kis fésülködőasztal egy romantikus térben

Az első ajánlat egy romantikus stílusú tér. A pasztell színek és a mindenütt jelenlévő finom, virágos motívumok közül a kis fa fésülködőasztalok tökéletesek lesznek. A világos vagy sötét cseresznyefa árnyalatú, tartós és időtálló modellek tökéletesen kiegészítik a hangulatos, csajos tájat. A Ludwik korát idéző tükörrel ellátott, modern fésülködőasztalok tökéletesek lesznek. Az aprólékosan kidolgozott, virágmintás hornyokkal díszített fa tökéletes lesz ezen az éghajlaton. A bútordarab tökéletesen kiegészíti a fésülködőasztal széket puff formájában, rózsaszín vagy piros pasztell árnyalatú kárpittal.

Modern fésülködőasztal led világítással a háziasszonynak

Egy ilyen belső térben talál egy üveg kozmetikai mosdót. Az átlátszó elemekből készült konzol nem csak optikailag nagyítja meg a kis padlásteret, hanem szépen visszaveri a fényt is. Ez a modell nem hasonlít a több évtizeddel ezelőtti fésülködőasztalokhoz. A modern fésülködőasztalokhoz sem sminktükör, sem fésülködőasztal-szék nem tartozik. Mindez azért, mert egy monokróm hálószobában ez a modell nem annyira praktikus szerepet tölt be, mint inkább négy fal dekorációja.

Provence-i éghajlat vagy skandináv stílus?

A harmadik ötlet a tükörrel ellátott fésülködőasztal bevezetésére otthonában az, hogy semleges, skandináv belső térben helyezze el. Itt természetesen az időtlen, egyszerű színek, mint a fehér, bézs és szürke dominálnak. Így nem fog meglepődni, hogy egy élénk színű fa modell tökéletes lesz itt. A termék egyszerű formája tökéletesen illeszkedik a fésülködőasztal székhez, ugyanolyan minimalista formájával. Ebben a belső térben remek ötlet egy klasszikus, fehér fésülködőasztal is. A konzol ebben a letisztult, időtálló színben tökéletesen illeszkedik egy provence-i hangulatú helyiségbe is. A levendulaillatú Dél-Franciaország elsősorban természetes anyagokból készült színek és dekorációs kiegészítők finom palettája. Ez a stílus tiszteleg a hagyomány előtt, miközben kecses és meleg légkört teremt körülötte. A gondosan faragott virágmotívumokkal ellátott öreg bútorok a francia esztétikára jellemzőek. Egy ilyen hálószobában érdemes egy fehér fa fésülködőasztalt elhelyezni. Lehetőleg régi, esztétikus sminktükörrel szerelve.

Glamour fésülködőasztalok

Listánk utolsó helye az egyik leglátványosabb dekor – a csillogás. A hollywoodi stílusú hálószoba fésülködőasztalai tökéletesek ehhez a trendhez. A világmozi legnagyobb sztárjainak gardróbjának jellegzetes bútorai a csillogás és a luxus kifejezését adják a térnek. A teátrális, elegáns belső tereket a LED-világítású fésülködőasztalok hangsúlyozzák. A tükröt körülvevő izzók tökéletesen kiegészítik a stílusos esztétikus hálószobát. A világos, modern fésülködőasztal tökéletesen harmonizál az erős, mély árnyalatokkal, mint például a palackzöld, a sötétkék vagy a fukszia.

A sminktükör a fésülködőasztal elengedhetetlen kelléke a hálószobában?

Ez a kérdés megalapozatlannak tűnhet, elvégre a legtöbb nő ezt a szokatlan és szokatlan bútordarabot használja a reggeli rutin során, sminkelve és fésülve. Biztosítjuk azonban, hogy nem minden fésülködőasztalt kell felszerelni sminktükörrel. Minden attól függ, hogy milyen célból állítjuk be a modellt a négy falunkba. Például, ha kifestjük magunkat a fürdőszobában, akkor elég, ha a hálószobában van egy asztal, amelyre feltehetjük kedvenc kozmetikumainkat vagy egyéb díszítőelemeinket. Ebben az esetben nincs szükségünk tükörre, a fésülködőasztal pedig csak érdekes dekorációja a belső térnek. Ha azonban nemcsak bútordarab és titkárnő, hanem női parancsnoki központ szerepét is betölti, a sminktükör egy kozmetikai fésülködőasztal nélkülözhetetlen kelléke otthonában. Ugyanez vonatkozik a WC-székre is. Ha a hálószobában tartózkodás, a másnapi készülődés számunkra egyfajta rituálé, akkor ez a térdíszítő elem tökéletes lesz számunkra. A széles termékválaszték közül választhatunk háttámlás fésülködőasztal széket vagy puha zsámolyt. Az is rendkívül fontos, hogy a tükrös és LED-es világítású fésülködőasztal megjelenéséhez és a hálószoba stílusához illeszkedő széket válasszunk.

A csillogásból sosem elég! Világítással ellátott modern fésülködőasztalok áttekintése

Minden hölgy biztosan jól tudja, hogy a sminket a legjobb nappali fényben készíteni. Érdemes tehát átgondolni, hogy hova helyezzük el a fésülködőasztalt, hogy ne csak szépen mutasson a négy fal között, hanem teljesen kényelmes legyen a használata. Ha a bútorok elrendezése a szobában lehetetlenné teszi a termék elhelyezését az ablak alatt, egy modern fésülködőasztal megmentő lehet. Mi van e név mögött? Nos, a modern fésülködőasztalok nagy, nagyító sminktükrökkel vannak felszerelve. De ez még nem minden. A fényes felület körül izzók vannak elhelyezve. Az egész egy könnyű keretet alkot, amely tökéletesen illeszkedik a glamour stílushoz. A Restilo áruház gazdag kínálatában egyaránt találsz természetes nappali fényt imitáló izzós, meleg és hideg tónusú fésülködőasztalokat egyaránt. Ez a megoldás ideálisnak bizonyul a gyenge megvilágítású kis helyiségekben. Az eredeti dizájnt és a gyönyörű ragyogást a smink szerelmesei is értékelni fogják. A megvilágítás, legyen az fehér vagy fekete fésülködőasztal, lehetővé teszi az alapozó egyenletes eloszlását és a rúzs professzionális eloszlását. Különösen jól fog működni az esti smink felvitelénél. Világítással ellátott fésülködőasztal vásárlásakor mindenekelőtt az izzók típusára és elhelyezkedésére kell figyelni. Rendkívül fontos, hogy a LED-lámpák a tükör mindkét oldalán legyenek. A piacon mindkét oldalon elhelyezett izzókat és fénycsövekből készült kereteket egyaránt talál. Természetesen a második lehetőség a legelőnyösebb. Ebben az esetben biztosak vagyunk abban, hogy a világítás minden oldalról tökéletesen megvilágítja arcunkat. A legnépszerűbb kozmetikai tükrök 6-tól 20 LED-ig terjednek. A lámpák száma azonban nem minden. Ahhoz, hogy a LED-es világítású fésülködőasztal maradéktalanul betölthesse szerepét, fontos a fény színe is. A lehető legjobban hasonlítson a természetes nappali fényre. Bár az ilyen típusú fésülködőasztal elsősorban az otthoni tér funkcionális eleme, nem veheti el a varázsát. Az átlátszó, ipari izzók modern dizájnnal kombinálva teszik a terméket a szoba fő díszévé. Tökéletesen illeszkedik Marilyn Monroe gardróbjához hasonlóan díszített térbe. A fésülködőasztal teljessé varázsolja a belső teret a sikkes és hollywoodi stílusú glamour stílusban, ugyanakkor rendkívül funkcionális és kényelmes.

Egy kis hölgy birodalmában – fésülködőasztal lányoknak

Minden anya tisztában van vele, hogy lánya számára ő az első ihlet. Nem csoda, hogy a kislányok, akik nap mint nap szeretnek történeteket hallani a hercegnőkről, anyjukra néznek és utánozzák őket. A lányok számára készült fésülködőasztal tehát nemcsak a gyerekszoba szép kiegészítője lehet, hanem az anya és lánya közötti kötődés szimbólumává is válhat. Természetesen egy kis hölgynek fel kell szerelnie a fésülködőasztalt saját kozmetikumaival és kiegészítőivel. A lányok számára készült fésülködőasztal tökéletes hely mindenféle hajkiegészítő - színes klipek, fejpántok és gumiszalagok - elrejtésére. Ezért rendkívül fontos, hogy a bútornak legyen tágas fiókja, amelyben gyermekünk elrejti kincseit. A fehér fésülködőasztal tökéletes egy lány szobájába. Az időtlen, finom szín tökéletesen illeszkedik egy pasztell szobába. Ha van egy nagy fehér fésülködőasztalunk a hálószobában, akkor érdekes megoldás lesz, ha a gyerekszobát a meglévő modell mini változatával szereljük fel. Ez az ötlet biztosan tetszeni fog a mi kis hercegnőnknek. Remek ötlet a fából készült bútorok kombinálása egy kis tükörrel. A fa soha nem veszít értékéből, így évekig szolgálhatja majd a kis hölgyet. Főleg, ha a lány felnő és tinédzser lesz, a fából készült fésülködőasztal nem tűnik el a szobájából. A hagyományos modell alternatívája lehet egy multimédiás kozmetikai fésülködőasztal. A gyerekek szeretik az interaktív játékokat, amelyek nem csak játékot tesznek lehetővé, hanem fejlődhetnek is. Egy zongorával vagy színes gombokkal felszerelt bútor olyan tárgy lesz, amelyen a kis hölgy nem csak szépül, de táncol és énekel is. A lányok számára fésülködőasztallal felszerelt szoba az inspiráló szórakozás helyszínévé válhat, ahol kis vigasztalónk felfedezi első tehetségét.

To Top