A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Flanel ágynemű - meleg és praktikus téli garnitúrák

A hosszú téli estéknek sok varázsa van. Az ablakon kívül esik a hó, a kandallóban kellemesen pattog a tűz, a hangszórókból hangulatos zene szól. Egy ilyen idilli kép tökéletes

kiegészítője a meleg flanel ágynemű. Hihetetlenül puhák és kel.
emes tapintásúak, tökéletesen illeszkednek a testhez, így tovább akarunk ágyban maradni. Lehetőleg tavaszig, amikor minden életre kel.

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Melyek a flanel ágynemű további előnyei? Gyerekeknek is valók? Rövid útmutatónkban megpróbálunk választ adni a leggyakrabban feltett kérdésekre. A téli ágyneműnek nincs titka előttünk! Jó olvasást!

Flannel ágynemű és jellemzőik

A flanel ágynemű puha pamutszövetből készült. A többi modelltől elsősorban a kivételesen finom szálburkolatban különböznek. Mi ez a borító? Nos, ez nem más, mint egy réteg növényi vagy vegyi rostvégződés a szövet felületén. Az anyag első karcolásával, majd nyírásával nyerik. Többek között ezért is olyan bársonyos és kellemes tapintású a flanel ágynemű. Tökéletesen körbeölelik a testet, gyönyörűen illeszkednek az alakhoz. Ezen kívül kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy az anyag melegen tart, így megóv a hidegtől.

A meleg flanel ágynemű a legjobb őszre és télre, amikor az ablakon kívüli hőmérséklet kedvezőtlen. A legnagyobb hidegek azonban félelem nélkül használhatják egész évben. Ez kedvelések és személyes preferenciák kérdése. Minden attól függ, hogy mennyi hőre van szükségünk ahhoz, hogy kényelmesen és kényelmesen érezzük magunkat alvás közben. A flanel ágynemű egészséges és teljesen biztonságos választás. Természetes anyaguknak köszönhetően, ami a pamut, lehetővé teszik bőrünk lélegzését. Ennek köszönhetően megakadályozzák az irritációt és a túlzott izzadást. A flanel ágyneműt ezért a gyerekek is sikeresen használhatják.

Flannel ágynemű és gondozásuk

A flanel ágynemű csodálatos tulajdonságainak megőrzésének kulcsa a megfelelő gondozás. Mit kell ez alatt érteni? Nos, a flanel ágyneműt a más anyagokból készült ágyneműhöz hasonlóan rendszeresen, átlagosan kéthetente cserélni kell. Ez az egészséges szokás nemcsak a tisztán tartásban segít, hanem a pihenésünk minőségét és kényelmét is jelentősen befolyásolja. A megfelelő mosás is rendkívül fontos.

A flanel mosása során nemcsak az anyagon lévő esetleges szennyeződésektől, hanem a baktériumoktól és atkáktól is megszabadulunk. Mielőtt azonban bedobnánk az anyagot a mosógép dobjába, érdemes egy pillanatra megállni, és néhány pillanatra elolvasni a burkolat belső rétegébe varrt flanelcímkén található információkat. Megtaláljuk rajta többek között a gyártó által ajánlott mosási hőmérsékletet és további ápolási tanácsokat. Ezeket követve érhetjük el a legjobb hatást. Az utasítások betartása azt is garantálja, hogy a tisztítás során nem sértjük meg véletlenül az anyagot, például ha nem az anyag típusához igazodó agresszív mosószereket használunk.

A flanel ágyneműt a legjobb külön mosni. Nem tanácsos keverni más anyagból készült ágyneműgarnitúrával, illetve ruháinkkal, törölközőinkkel, konyharuháinkkal. Ez annak köszönhető, hogy az egyes anyagok kissé eltérő tulajdonságokkal rendelkeznek, ezért a téli ágyneműt kicsit másképp kell ápolni.

Flannel ágynemű gyerekeknek

A háztartás legfiatalabb tagjai lehetnek a legigényesebbek. A gyerekeknek szánt flanel ágyneműnek nemcsak melegnek és kellemes tapintásúnak kell lennie, hanem szépnek is. Ellenkező esetben előfordulhat, hogy kisgyermekünk fellázad, és nem hajlandó ágyba menni a megbeszélt időpontban. A babánk számára megfelelő szett kiválasztásakor érdemes a tartósságát is figyelembe venni. A gyermek flanel ágynemű nagyon tartós és ellenáll a mechanikai sérüléseknek. Biztosan túlélnek egynél több párnacsatát, boldogan ugrálnak a matracon, és gurulnak a nevetéstől, amikor anya kedvenc meséjét olvassa.

A gyerekeknek szánt flanel ágynemű automata mosógépben gond nélkül mosható. A mosás semmilyen módon nem befolyásolja a minőségüket és a használat kényelmét. Az anyag nem dörzsölődik és nem nyúlik. Azonban a flanel, mint minden más szövet, nem mentes a hibáitól. Ideálok nem léteznek! Egy idő után a meleg ágynemű, amelyben alszunk, vagy amiben a gyermekeink alszanak, kissé összeomlik. Ezután ahelyett, hogy kétségbeesne és kitépné a haját, csak használjon ruhaborotvát. Bár a név félrevezetőnek tűnhet, ez a kis eszköz pillanatok alatt megoldja a fodros flanel ágynemű problémáját.

Mit kell még tudni a flanellapokról?

A felnőttek és gyermekek számára készült flanel ágyneműk színében és méretében különböznek. Ez a felhasználók igényeinek és preferenciáinak köszönhető. Az idősebbek a klasszikus, sima modelleket részesítik előnyben. Általában fehér, bézs, barna vagy szürke árnyalatokban. A készletek finom, finom mintákkal variálhatók, de ez nem feltétel. A nyomatok nélküli meleg lapok ugyanolyan jól működnek. Leginkább arról szól, hogy puha és kényelmes legyen. Hiszen elsősorban pihenésünk kényelmével és minőségével törődünk. A flanel ágynemű méretét mindig a paplanunk méretéhez igazítjuk. Ne legyen se túl kicsi, se túl nagy, és ideális esetben megfeleljen a burkolat méretének.

A flanel készletek a legalkalmasabbak franciaágyakhoz: 200x200 cm és 200x220 cm, attól függően, hogy milyen magas a pár, aki a takaró alatt alszik. A gyermekek ágyneműje általában sokkal kisebb. Ez természetesen annak köszönhető, hogy a gyerekeknek szánt flanel ágynemű méreteit a kis figurákhoz igazítják. Képzeljünk el egy helyzetet – egy kisgyermeket és egy nagy, nehéz paplant. Kiszabadulni alóla igazi erőfeszítés és igazi kihívás. Annak érdekében, hogy megóvjuk a gyerekeket a kellemetlenségektől, számos kényelmes méretben kínálunk flanel gyermekágyneműt. Hiszünk abban, hogy ennek köszönhetően minden szülő megtalálhatja majd a baba igényeinek leginkább megfelelő méretet. Fontos az előző szövegrészben említett minták és színek kérdése is.

Különösen legfiatalabb gyermekeink flanel ágyneműjét bájos minták díszítik, sokszínű geometrikus figurák vagy szokatlanul fenomenális virágkompozíciók formájában. A megfelelően ápolt flanel gyermekágynemű hosszú ideig megőrzi tulajdonságait, sok örömet hozva családunk legfiatalabb tagjainak. A flanel ágynemű elengedhetetlen kelléke minden gyerek hálószobájában.

Flannel ágynemű, mint ötlet egyedi ajándékhoz

A meleg ágynemű kiváló ötlet lehet egyedi ajándéknak is egy szívünkhöz közel álló személy számára. Hiszen egy flanel ágyneműgarnitúra nem csak egy hétköznapi anyag, hanem az egészséges és kényelmes pihenés, a csodálatos puhaság és egy csomó melegség garanciája is. A téli ágynemű kiváló választás, nincs is jobb annál, mint ha kint nulla alá süllyed a hőmérséklet, meleg flanel anyaggal takarjuk be magunkat. 

To Top