A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Forgószékek

Home office - a hibrid munka népszerűségének korában ez a megoldás már biztosan nem lep meg senkit. A szoba felszerelésének fontos eleme a kényelmes forgófotel. Lényeges

alkatrész, amely nemcsak ülő helyzetben biztosítja számunkra a sok órás tevékenység kényelmét, hanem jelentős hatással van cselekedeteink hatásaira is. Ennek a látszólag jelentéktelen bútornak számos oka lehet, de ami szerintünk a legfontosabbnak tűnik, az egy konkrét modell kiválasztása.

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Forgófotel – nem csak az irodába

Ahogyan fentebb már említettük, az íróasztalhoz való forgószék az otthoni irodai bútorok pótolhatatlan eleme. Érdemes azonban megjegyezni, hogy nemcsak irodákban használják, hanem nappaliban, hálószobában, gyerekszobák és fiatalok. Egyetlen más típusú ülés sem képes olyan gazdag funkcionalitást nyújtani, mint egy kényelmes, saját tengelye körül forgó modell. Ezért vagyunk olyan szívesen elhelyezve egy bútordarabot négy falunk különböző tereiben. Kényelmes forgatható fotel a nappaliba, bár nyilvánvaló választásnak tűnik, hasznosságával meglep a különféle hétköznapi helyzetekben. Egy okos modell használható pótülésként egy előre be nem jelentett vendég számára, ergonomikus hely a délutáni kikapcsolódáshoz vagy érdekes elrendezési akcentus.

Forgószékek – ergonómia és biztonság

A fotel számos modellje elérhető a piacon, amelyek között sok különbséget, de hasonlóságot is megfigyelhetünk. A széles választék nagy előny, de lehet, hogy egy kicsit elsöprő. Hogyan válasszunk egy helyet a több ezer hasonlónak tűnő ülés közül? Véleményünk szerint a válasz egyszerű, bár nem egyértelmű. A legfontosabb, hogy a bútorokat az Ön igényeihez igazítsuk. Az elején érdemes feltenni magunknak a kérdést, hogy a forgószéket miként fogják a leggyakrabban használni környezetünkben? Munkaterületünkön használható? Vagy talán főleg szabadidőben, például kedvenc sorozatod vetítésekor használod majd? Az állítható forgatható fotel remek választás a nappaliba. Az egyedi paraméterek megváltoztatásának lehetősége garantálja, hogy a termék az egyedi felhasználási igényekhez igazodik. Ennek köszönhetően biztosak lehetünk benne, hogy tökéletesen megfelel a követelményeinknek.

Hogyan kell elhelyezni a forgószékeket?

A forgófoteleket leggyakrabban modern forma jellemzi, amely nem mindig passzol otthoni elrendezésünkhöz. A fém és műanyag elemekben gazdag konstrukció azonban innovatív jelleget kölcsönözhet szobáinknak, így nem zavarja a vizuális hatást. A Restilo online áruház kínálatában tipikusan innovatív funkciókkal rendelkező modelleket, valamint olyan üléseket talál, amelyek kialakítása a klasszikus dekorációs stílusokat idézi.

Ha tökéletes változatot keres egy ifjúsági szobába vagy egy magánirodába, nyúljon egy ergonomikus forgatható íróasztalhoz. Jellemzője az egyes elemek beállításának lehetősége, beleértve például az ülés magasságát vagy a háttámla dőlésszögét. Ennek köszönhetően akárhány háztartástag fogja használni, mindenki egyéni igényeihez szabhatja majd. A nappaliba való kényelmes forgófotelek véleményünk szerint külön kategória. A nappaliba érdemes konvencionálisabb formájú üléseket választani, amelyek biztosan jobban illeszkednek az ottani jelenlegi klímához. A Kárpitozott ülés karfákkal modern karaktert kölcsönöz, de nem zavarja a belső tér hangulatos hangulatát. Könnyedén elhelyezheti őket más társalgóbútorok mellé, így koherens, vonzó és funkcionális elrendezést alkothat.

To Top