A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Fotelhuzatok

A székhuzatok igazi forradalom! Nekik köszönhetően azonnal felfrissíthetünk egy nem vonzó vagy elhasználódott ülést, és ezzel megváltoztathatjuk az egész belső tér

megjelenését. Hatékony metamorfózis alacsony költséggel? Ezzel a termékkel ez mindenképpen lehetséges.

 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

 1. Rugalmas fotelhuzat BEKS, borvörös velúr
  38%
  24h
  Rugalmas fotelhuzat BEKS, borvörös velúr
  Special Price 6 928,00 Ft Regular Price 11 173,00 Ft
 2. Rugalmas fotelhuzat BEKS, sötétkék velúr
  38%
  24h
  Rugalmas fotelhuzat BEKS, sötétkék velúr
  Special Price 6 928,00 Ft Regular Price 11 173,00 Ft
 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

plant image

Stílusos és praktikus huzatok nappali fotelekhez

A fotelhuzathoz gyakran társul egy nem túl esztétikus anyaglap, amely védi a kiválasztott bútort, miközben megfoszt minden vizuális értékétől. Webáruházunk gondosan kidolgozott modelleket kínál, amelyek könnyen alkalmazkodnak a legtöbb szabványos együléses üléshez. A mellékelt rugalmas habból készült elemek tökéletes illeszkedést biztosítanak. Nekik köszönhetően az ülés természetesnek és vonzónak tűnik. Egy régi szabadidős fotel, amely nem felel meg az új elrendezésnek, többé nem jelent problémát. Egy huzat segítségével minden ülés átalakítható egy-egy új elrendezés igénye szerint, vagy egyszerűen ha meguntuk.

Székhuzat – kényelem és hibátlan hatás

Kétségtelen, hogy idővel a legjobban karbantartott kárpitozott bútorok is elvesztik korábbi pompájukat. Az üzletünkben kínált kanapéhuzatok és fotelek igazi forradalmat jelentenek! Nekik köszönhetően nem kell költséges felszereléscseréről döntenünk – az elasztikus szövet könnyedén alkalmazkodik a bútor sziluettjéhez, és biztosítja a kívánt hatást. Az ilyen típusú termékek nagy előnye a tisztítás kényelme is. Érdemes megjegyezni, hogy az üléshuzat könnyen levehető az ülésről mosáshoz. Ez lehetőséget ad a szövet felületének tökéletes tisztítására és szárítására. Ez a perspektíva különösen vonzónak tűnhet olyan otthonokban, ahol kisgyermekek vagy háziállatok vannak.

Fotel huzata – egyértelmű dekoráció

A belső terek átalakulása gyakran magas költségekkel jár, amelyek különösen a berendezések cseréjével kapcsolatosak. A borítók nagyszerű alternatívát jelentenek, amely nem csak a kiadásokat csökkenti, hanem kompozíciós kísérleteket is lehetővé tesz! Az üzletünkben kapható nappali fotelek huzatai kellemes tapintású anyagból készültek, amely karaktert ad a bútornak. A kínált modellek a legtöbb szabványos bútorhoz illeszkednek, de mint korábban említettük, minden burkolathoz tartozik egy-egy habszivacs karókészlet, amely lehetővé teszi az anyag tökéletes illeszkedését a szerkezethez. ARestiloban kínált modellek olyan színekkel is meglepnek, amelyek könnyedén illeszkednek a klasszikusokat kedvelők, valamint a nem mindennapi megoldásokat kereső lakástulajdonosok ízléséhez! A palackzöld árnyalatú székhuzat könnyedén felpezsdíti a monoton nappali. Ha azonban nem akarjuk, hogy az ülés jelentősen eltérjen a környezet domináns színétől, a visszafogott színek, köztük a szürke vagy a bézs is ebbe a kategóriába tartoznak.

Fotel huzata – egy bútor második élete

A székhuzatok nemcsak megvédik kedvenc bútorainkat, hanem új életet is adnak! Ezért nemcsak olcsóbb megoldást jelentenek a berendezés cseréjéhez képest, hanem olyan megoldást is, amelyet az ökológiai tevékenységet kedvelők szeretni fognak. A rugalmas anyagnak köszönhetően az ülés új életet nyerhet, és ismét örömet szerezhet a következő, hosszú évek használatában. Szépség, funkcionalitás és könnyű kezelhetőség – a fotelhuzat minden bizonnyal olyan termék, amely sok ember számára megtetszik!

To Top