A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Főzőedények és kiegészítők

agunkat a megfelelőfőzéshez, sütéshez, sütéshez szükséges eszközökkel. Függetlenül attól, hogy nagy térrel vagy kis konyhával rendelkezünk, a konyha és a konyha jó megszervezésének köszönhetően megfelelő főzéshez szükséges felszereléset minden kulináris feladattal megoldunk. Tehetség kell ahhoz, hogy igazi séf legyél? Valószínűleg igen, de a cselekvési akarat sokkal fontosabb lesz. Jó minőségű edények és kiegészítők nélkül azonban a legnagyobb lelkesedés is elhalványul... hogy ez ne így legyen, szeretnénk elmondani, mire kell figyelni vásárláskor, milyen felszerelésre főzés, sütés és sütésvásárlás és mennyifőzési kellékre van szükségünk a nagyszerű ételek elkészítéséhez.

 

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24h
    45 191,00 Ft
  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Főzési kellékek – kütyük, amelyek változást hoznak

Megtennénk néhány főzési kelléket? Persze. Nélkülük azonban sokkal nehezebb lenne az élet, és kulináris potenciálunk kiaknázatlan lenne. Éppen ezért érdemes kiegészítő, kiskonyhai felszerelésekbe fektetni. Ha az olasz ételek hívei vagyunk, és egyben az otthoni főzésre koncentrálunk, ahol minden a nulláról készül, akkor felszerelhetjük konyha pl. egy ravioli formával PRESTO vagy egy tésztakészítő deszkával. Hasznosak lesznek a kisebb-nagyobb merőkanálok is, amelyeknek köszönhetően könnyebb és hatékonyabb lesz a leves felöntése. A kisebbikből nem csak a leves, hanem a szósz is felöntik majd. Ha szeretjük a rizst, érdemes egy speciálisPREST rizskanalat venni, ami megkönnyíti a felhelyezésünket és megduplázza a finom étkezés örömét. A kisebbfőzési kiegészítők közül nem feledkezhetünk meg a keverőlapátról sem - sokfőzőedény nem karcálló, ezért cseréljük ki a villát spatulára. A szűrőedények nagyon fontosakfőzési kellékek. Nem tudjuk elképzelni, hogy bármit is megfeszítünk a PRESTO TONE vagy a GrandCHEF használata nélkül. Itt nem hagyhatjuk figyelmen kívül a CORONA vízforralót. Az elektromos vízforralók egyre népszerűbbek, de vajon igazuk van? Gazdaságosabb megoldás a tűzhelyen vagy indukciós főzőlapon elhelyezett vízforraló vásárlása, az univerzális kialakítású vízforraló vásárlása pedig azt a magabiztosságot kelti, hogy a konyhában végzett felújításoktól függetlenül mindig divatos, ill. jól bemutatott elem a konyhánkban. Utolsóként... egy kütyü, amely ellopja egy igazi ételrajongó szívét, akinek semmi köze a diétákhoz és a korlátozásokhoz. Mi lehet az? PURITY Microwave burgonya és chips pot! Mindenki számára készült, mert időnként mindannyiunknak szüksége van egy kis kényeztetésre.

Az életmódodnak megfelelő főzőberendezések

Mindegy, hogy ki vagy, mennyi időt tölt a konyhában, vagy szeret-e főzni, rendelkeznie kell a megfelelő főzőedényekkel és kiegészítőkkel erős> a konyhájában az Ön konyhájában. Ne engedjen senki nyomásának, és igazítsa afőzőberendezést az Ön igényeihez. Nem kell egy tucat edényed, ha tudod, hogy úgysem fogod használni. Nem kell azon töprengeni, hogy megéri-e másik serpenyőt venni, ha a főzés a legnagyobb szenvedélye, és örömet okoz. Azoknak, akik szeretnek főzni, javasoljuk, hogy vásároljanak különféle edényeket, hogy mindig kéznél legyenek a legmegfelelőbb főzőedények. Újdonság, ami minden bizonnyal sokaknak fog tetszeni, egy különleges, magas PRESTO spagetti fazék, aminek köszönhetően tésztánk tökéletesen megfő. A főzéshez, sütéshez-sütéshez szükséges eszközök közül minden önmagát tisztelő szakácsnak, aki a főzésen kívül szereti megosztani az elkészített ételeit, és gyakran meghívja rokonait közös vacsorára, legyen egy fazék. elég nagy ahhoz, hogy egyetlen vendég se főzzön, nem lepett meg. Jó megoldás egy minimum 5 literes edény vásárlása, mint például aPRESTOmaximum 6,5 literes vagy aPREZIDENT 7 literes űrtartalommal! Nem feledkezhet meg a serpenyőkről sem – sokféle ételt készíthet bennük, és kiválaszthatja az ízlésének megfelelőt - üvegDELICIA, feketeSAPHIR vagy esetleg őrülten fényes >EXKLUZÍV. Az ilyen típusúfőzőberendezések mindennap és ünnepnapokon is működni fognak. Azok az emberek, akik útközben élnek, értékelni fogják a mikrohullámú sütőbe helyezhető főzőedények vásárlását – például a PURITY MicroWave tésztaedényt. Mindenki, aki diétát követ, fellélegzik, most vásárolhat egy mikrohullámú sütő edényt gőzölési lehetőséggel - PURITY Microwave. Azok számára, akik a leguniverzálisabb megoldást keresik, azt javasoljuk, hogy bátran fektessen be a multifunkcionális edény PURITY Microwavebe, ígérjük, nem fog csalódni

Eszközök – mire kell figyelni vásárlás előtt

A minőség az első. Főzési kellékek vásárlásakor biztosnak kell lennünk abban, hogy több évig kiszolgálnak bennünket. Ezért érdemes olyanfőzőedényeket választani, amelyek megfelelő anyagból készülnek. Tartósnak, sérüléseknek ellenállónak és az egészségre biztonságosnak kell lennie. Nagyon népszerűek a rozsdamentes acélból készült főző berendezések. Emellett találhatunk üvegből, műanyagból vagy öntöttvasból készültfőzőedényeket is. Ha mindenféle főzőedényet vásárolunk, nézzük meg, hogy a fogantyúk úgy készültek-e, hogy ne melegedjenek fel túl gyorsan. Vizsgáljuk meg azt is, hogy az edények, serpenyők, serpenyők mosható-e mosogatógépben, illetve ha van indukciós főzőlapunk, akkor alkalmasak lesznek-e indukciós használatra. Ne feledkezzünk meg a legalapvetőbb dolgokról sem – ha főzőeszközkészletet vásárolunk, akkor fontos ellenőrizni azok kapacitását, hogy ne érjen kellemetlen meglepetés a túl kicsi vagy túl nagy főzőedényeken. . Ezenkívül jó, ha a sütési kellékek egyes részei, például az edények fogantyúi és a fedők felcserélhetők. Ennek köszönhetően nem kell új főzőeszközt vásárolnunk, hanem csak a megsérültet kell cserélnünk.

Rozsdamentes acél edények

Miért válassza a rozsdamentes acélból készült főzési kellékeket? Az acélfőzőedényeknek számos előnye van. Először is megfelelnek a minőségi kritériumnak. Strapabíróak, ellenállnak a mechanikai sérüléseknek és a karcolásoknak. Ennek köszönhetően nem kell aggódnunk, ha főzés közben szilikon vagy fa spatula helyett közönséges evőeszközökkel keverjük az edényt. A rozsdamentes acélból készült főzőedények nem sérülnek meg olyan könnyen. Ráadásul hihetetlenül sokoldalúak. Bármely konyhába illeszkednek, elegáns fényűek. Rendkívüli funkcionalitásukat bizonyítja például, hogy ezeket afőzőedényeket mosogatógépben is el lehet mosogatni, illetve, hogyfőző-, sütő- és sütőeszközként használhatók. a sütőben. Jól működnek hagyományos tűzhelyeken és indukciós főzőlapokon. Nagyon fontos előnyük természetesen a névben már említett korrózióállóság - a vas és króm ötvözetének köszönhetőenaz edények nem rozsdásodnak. Szerencsére a rozsdamentes acélból készültfőzési kellékekek karbantartása egyáltalán nem bonyolult. AFőzéshez használt eszközöket közönséges szivaccsal kell lemosni, a főzőedényekre lerakódott lerakódást pedig természetes tisztítószerekkel, például ecettel vagy citrommal kell eltávolítani. Az egyetlen dolog, amire vigyáznia kell, az az ilyen típusú főzési kellékek éles súrolókorongokkal történő súrolása.

Főzéshez szükséges felszerelés – mi rendezzük a konyhát

Milyen főzési kellékekre van szükségünk a konyha felszereléséhez? Először is jó edényeket és serpenyőket kell vásárolnunk. oké mit jelent? Főleg, ha korlátozott a helyünk, érdemes olyanfőző-sütő-sütőedényeket választani, amelyekben sokféle ételt készíthetünk. Nincs szükségünk egy tucat edényre. Csak néhányra lesz szükségünk, hogy csodálatos ételeket készítsünk. Ezért a legfontosabb, hogy afőzőedényekek univerzálisak és minél változatosabbak legyenek - kicsik, nagyobbak, különböző mélységűek, így könnyen kiválasztható a legjobbfőzőeszköz. erős> Ha még csak az elején járunk kulináris utazásának, javasoljuk, hogy vásároljon egyfőző-, sütő- és sütőeszközkészletet. Ennek köszönhetően időt takarítunk meg, és megszabadulunk a kételyektől szükségünk van és mire nincs. Az előrejelzésektől függően - mit főzünk, milyen gyakran, hány főre - válasszuk ki a legjobb lehetőséget. Eszközkészleteket találhat, amelyek serpenyővel ellátott edényekből állnak, mint például a PRESTO, serpenyővel - készlet VIVA, és még ha a készletben van egy edény a tej felforralásához, mint aHOME szett esetében. Ezután fokozatosan vásárolhatunkfőzési kellékeket, amelyek érdekelnek. Ez jó. ha a konyhai dekoráció és a főzéshez, sütéshez, sütéshez szükséges eszközök együtt működnek. Modern enteriőrbe ajánlunkULTIMA edénykészletet. AVISION edények érdekes kialakításúak, jól mutatnak a minimalista belső térben. Jól passzolnak a fehérhez, de fával vagy más természetes anyagokkal is. A színek kedvelőit arra biztatjuk, hogy ne adják fel a lédús színeket, amikorfőzéshez, sütéshez és sütéshez felszereléset választanak – az őrülten sárga, valóban napfényesPRESTO serpenyő sokaknak örömet okoz. A fekete PRESTO edények ízlésesen néznek ki. A feketét okkal tekintik az elegancia szimbólumának. Ebben a színben az főzési kiegészítők stílusossá teszik konyhánkat.

Minden, amire szüksége van – főző-, sütő- és sütőfelszerelés

A konyhai kiegészítők, különösen az alapvetőek, meglehetősen drágák. Gyakran nem akarunk sokat költeni edényekre, serpenyőkre vagy egyébfőzőedényekre. Ne feledje azonban, hogy egy jó főzőeszköz vásárlása évekre szóló befektetés. , és naponta fogja használni a főzőedényeket. Ezért kell megfelelően egyensúlyba hozni a felmerülő költségek és a cserébe kapott termék minősége közötti arányokat. Igényeinkhez igazítsuk afőzési ételek számát. A legfontosabb, hogy mindennel rendelkezzünk, amire szükségünk van.
És minden, amire szüksége van, megtalálható a Restilo.pl oldalon.

To Top