A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Konyhai edények, edénykészletek

Azt mondják "gyomron keresztül a szívbe". Azonban akár szeretettel főzünk, akár csak egy gyors vacsorát szeretnénk főzni, éhségünk csillapítására megfelelően felszerelt

konyhára szükségünk van. Az egyik alapelem a főzőedények. Nap mint nap használjuk őket, ezért érdemes ügyelni arra, hogy masszív edények legyenek a szekrényeinkben. Emlékezzünk a konyhai edények univerzálisságára is – olyanokat vásároljunk, amelyek egyformán jól működnek a hagyományos és a modern tűzhelyekben. Az edények valószínűleg senkit sem tanítanak meg főzni, de ígérjük, hogy biztosan segítenek abban, hogy igazi szakács legyen. Ezért, ha új edényt, serpenyőt vagy esetleg egy egész edénykészletet keres, akkor jó helyen jár! Megmutatjuk, milyen edényeket lehet találni a piacon, és mire érdemes odafigyelni vásárláskor.

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Indukciós edények – melyiket válasszuk?

Akár van otthon indukciós főzőlapja, akár nincs, javasoljuk, hogy vásároljon indukciós edényt. Miért? Az indukciós edények rendkívül tartósak, és sokféle főzőlapon használhatók, vagyis nem kell új edényeket vásárolnia, ha gáztűzhelyről indukciós főzőlapra vált. Az indukciós főzőlaphoz alkalmas edényeknek megfelelő fenékkel kell rendelkezniük. Először is lapos (mint a PRESIDENT modellben), másodszor pedig elég vastag - ez jól látható a HOME PROFI példáján indukciós edények. Az edényeket az indukciós főzőlaphoz kell illeszteni, ezért vásárlás előtt érdemes megbizonyosodni arról, hogy a kiválasztott főzőedények milyen átmérőjűek. Az indukció tulajdonosai számára fontos információ, hogy sem a főzőlap, sem az edény nem melegszik fel, így vásárláskor nem kell figyelembe vennünk, hogy az edények megfelelő fedővel és fogantyúval rendelkeznek-e, ami biztosítja az égés elleni védelmet.

Rozsdamentes acél edények – biztonság és kényelem

Az edény, amelyben az ételt elkészítjük, szintén befolyásolja az étel ízét. Fontos, hogy olyan konyhai edényeket válasszunk, amelyek ellenállnak a külső tényezőknek, mindenekelőtt nem korrodálnak. Ezért minden szakácsnak és mesterszakácsnak ajánljuk a rozsdamentes acél edényeket. Megvásárolhatja őket hagyományos változatban és indukciós változatban is. Aki tartós és praktikus megoldásokat keres, annak a PRESIDENT kifolyós rozsdamentes acél edényeket ajánljuk, aminek köszönhetően nem kell külön szűrőedényt használnunk a tészta lecsepegtetéséhez - elég egy fedős edény. Van még egy előnyük: az edény letakarásával az étel gyorsabban elkészül, és időt és pénzt takarítunk meg.

Főzõzõ - praktikus készletek

Ha nagyobb vásárlást végez, új otthont rendez, vagy konyhai edényeket vásárol ajándékba, nem kell mindegyiket külön kiválasztania. Valószínűleg amúgy is sok minden jár a fejedben. Az értékes idő megtakarítása érdekében készültek fedős edénykészletek, például VIVA vagy PRESIDENT, valamint konyhai edénykészletek serpenyővel vagy egyéb edényekkel, mint például a PRESTO. Ajándékba vásárolt edények vásárlásakor érdemes odafigyelni arra, hogy alkalmasak legyenek indukciós főzőlapnak. Ne feledje, hogy az edényeknek, mint a belsőépítészet minden elemének, nemcsak praktikusaknak kell lenniük, hanem szeretnünk is kell őket – melyiket választja? Fekete vagy acél? Modern fogantyúval, mint az ULTIMA vagy egy hagyományos fogantyúval, mint a PRESTO?

Konyhai edények – főzzön bármit, amit akar

Ön is a főzés rajongója, mint mi, és szívesen készít ételeket? Néha azonban gyötört bennünket, hogy nem volt megfelelő edény egy adott termék vagy étel elkészítéséhez. Tudjuk a megoldást erre a problémára. Konyhai edények speciális feladatokhoz. Ha szeretjük az egészséges ételeket, törődünk a vonallal, akkor nem lehet, hogy a konyhánkban ne legyen PURITY gőzölő. Az olasz konyha szerelmesei biztosan nem vetik meg a PRSTO fedős spagettis edényt - elég magas ahhoz, hogy elférjen benne a hosszú tészta, aminek köszönhetően a spagettink tökéletesen al dente lesz!

Néha a legnagyobb főzésrajongónak sincs ideje kreatív, hosszas ételkészítésre – ilyenkor jó, ha vannak edények – mikrohullámú sütőbe alkalmas dobozok. Lehetnek többfunkciósak, vagy például rizsnek dedikáltak, mint például a PURITY Microwave. Mindannyian vétkezünk időnként. Valljuk be, biztosan nem mindig használsz gőzölőt. Aki bátran beismeri gyengeségét, de annak is, aki bújik a finomságaival, annak ajánlunk egy chipses edényt. Az így elkészített chips továbbra is egészségesebb alternatívája lesz a bolti rágcsálnivalóknak. Ha már az apró örömöknél tartunk, az nem kakaó egy lusta szombat reggelen? Ügyeljen azonban arra, hogy a tej ne égjen meg főzés közben. Vagy legyen egy fedős PRESTO tejesedény. Javasoljuk, hogy ismerkedjen meg a Restilo üzletünkben elérhető ajánlat többi részével.

To Top