A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

A frottír lepedők méltó utódjai a sima, jól ismert pamut klasszikusnak. Az anyag puha, jellegzetes textúrája miatt ez a fajta kiegészítő egyre több otthonban és hálószobában

jelenik meg. Kétségtelen, hogy ennek köszönhetően az éjszakai pihenés még magasabb szintre emelkedik.

 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

 1. Gumis frottírlepedő RUBY, sárga
  25%
  24h
  Gumis frottírlepedő RUBY, sárga
  4 336,00 Ft Regular Price 5 777,00 Ft
 2. Gumis frottírlepedő RUBY, szürke
  25%
  24h
  Gumis frottírlepedő RUBY, szürke
  4 047,00 Ft Regular Price 5 392,00 Ft
 3. Gumis frottírlepedő RUBY, narancssárga
  25%
  24h
  Gumis frottírlepedő RUBY, narancssárga
  5 131,00 Ft Regular Price 6 837,00 Ft
 4. Gumis frottírlepedő RUBY, barna
  25%
  24h
  Gumis frottírlepedő RUBY, barna
  4 047,00 Ft Regular Price 5 392,00 Ft
 5. Gumis frottírlepedő RUBY, fekete
  25%
  24h
  Gumis frottírlepedő RUBY, fekete
  5 131,00 Ft Regular Price 6 837,00 Ft
 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

plant image

A frottírlap számos előnye

A puha, bolyhos anyagokat leggyakrabban a téli időszakhoz kötik, melyben felbecsülhetetlen támaszt jelentenek, és a hűvös esték kísérője. A frottír lapok azonban egész évben használhatók. A jellegzetes textúrájú szövet rendkívüli élményt garantál - kellemes tapintású és finom a bőr számára. Mivel a frottír pamutból készül, számos előnye a magas hőszigetelés és a nagyfokú légáteresztő képesség, ami kényelmessé teszi a frottírból készült lapok használatát nyár! Az említett szövésből készült kiegészítők nem gyűrődnek, amitől mindig remekül néznek ki, és ami ugyanilyen fontos, rendkívül tartósak és ellenállnak a deformációnak, így hosszú évekig szolgálnak otthonunkban. Ennek a rendkívüli anyagnak minden tulajdonsága ideális kombinációja a funkcionalitásnak és a használat kényelmének, valamint tökéletes anyag az ágyneműk gyártásához!

Frottír lepedő – hogyan válasszuk ki a tökéletes modellt?

A megfelelő lepedő az alap, amely nélkül nehéz elképzelni a megfelelő ágyakat. Hogyan válasszuk ki a tökéletes kiegészítőt? Mindenekelőtt ügyeljünk a nappali bútorok méreteire. Ha személyre szabott frottír lepedőt vásárol, ügyeljen arra, hogy a rugalmas részlettel kidolgozott anyag az egész kanapét be tudja fedni. Egy másik elem a színválasztás. Üzletünkben rendkívül széles a színkínálat, melynek köszönhetően mindenki megtalálhatja az egyéni esztétikai igényeknek megfelelő változatot. Emlékeztetni kell azonban arra, hogy ha a lepedő általában csak részben látszik is, érdemes ügyelni arra, hogy az ágy elrendezéséhez használt többi textil kellékhez passzoljon. Az abszolút klasszikusok ebben az esetben természetesen a fehér, kék vagy krémszínű modellek. Rendkívül sokoldalúak és könnyen alkalmazkodnak a különböző színtónusokhoz. Ha egy intenzív változatra szeretnénk fogadni, például palackzöld vagy lila árnyalatban, akkor ügyeljünk arra, hogy az ágyat alkotó többi kiegészítőn is hasonló színű legyen. Ennek köszönhetően a kompozíció koherens, esztétikus és vonzó lesz a szem számára.

A vizuális szempontok mellett a jó minőségű frottír lepedőnek garantálnia kell a használat kényelmét és a bőr élvezetét – elvégre testünk közvetlenül érintkezik az anyaggal. A kínálatunkban elérhető modelleket a magas minőség jellemzi, sőt, a kínált változatok egy része Lengyelországban készült. A minőség kéz a kézben jár a használat kényelmével és az esztétikai értékekkel.

To Top