A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Az ünnepi időszakban otthonaink tele vannak a díszekkel. Az ajtókoszorúk egyedi dekorációs kategória, amely a kezdetektől ünnepi hangulattal fogad minket és vendégeinket.

Ezért ha azt szeretnénk, hogy a karácsonyi hangulat a négy falunk minden szegletében érezhető legyen, akkor ennek az akcentusnak mindenképpen meg kell jelennie a környezetünkben.

 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

 1. Ünnepi ajtódísz, karácsonyi koszorú LUX, szibériai lucfenyő tobozokkal
  43%
  24h
 2. Ünnepi ajtódísz, karácsonyi koszorú LUX, lucfenyő tobozokkal
  43%
  24h
  Ünnepi ajtódísz, karácsonyi koszorú LUX, lucfenyő tobozokkal
  Special Price 4 332,00 Ft Regular Price 7 608,00 Ft
 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

plant image

Az ajtókoszorú – karácsony, mint egy filmből

A karácsonyi koszorú az ajtón egy egyszerűnek tűnő dekoráció, rendkívüli céllal. A ház bejáratánál elhelyezett kerek kompozíció már a küszöbtől kezdve ünnepi hangulatba hoz bennünket. Nálunk főleg amerikai filmekből és mesékből ismert, egyre gyakrabban alkalmazzák nemcsak házakban, hanem tömb- és lakáslakásokban is. Érdemes hangsúlyozni, hogy míg a különálló épületeknél már maga a kert vagy a bejárat díszítése is nagy teret ad a kreativitásnak, addig a lakások, lakások tulajdonosai nem panaszkodhatnak a lehetőségek túlzott mértékűre. Az ajtókoszorúk azonban olyan díszek, amelyek szinte bárhol megjelenhetnek!

Karácsonyi szédülés

Online áruházunk rengeteg karácsonyi díszt kínál, beleértve az ajtóra szerelhető modelleket is. A karácsonyi koszorúk az ajtón tökéletes választás a klasszikus, egyszerű dekorációk kedvelőinek, amelyek formáikkal hűen tükrözik a természetes gallyak szépségét. Azoknak, akik nem félnek a szemet gyönyörködtető dekorációtól, sokkal gazdagabban díszített változatokat ajánlunk. A hóutánzattal borított, kúpokkal dúsított, senki figyelmét nem kerülik el! Mindenképpen garanciát jelentenek a látványos hatásra. A kínálatunkban szereplő ajtókoszorúk nemcsak gyönyörű dizájnnal, hanem minőségi anyagokkal is készülnek. Sérülés- és időálló szintetikus anyagokból készültek, hosszú távú tartósságukkal gyönyörködnek. Ráadásul telepítésük nagyon egyszerű.

Mesebeli ünnepek Restilo stílusban

Kétségtelen, hogy az ünnepi szezon nem lenne ugyanolyan, ha karácsonyi díszek ne lenne jelen otthonunkban. A mesebeli kompozíciók készítésekor ne feledje, hogy már a kezdetekkor stílusos dekorációkkal köszönthetjük és örvendeztethetjük meg vendégeinket. Az ajtókoszorúk modern dekoráció, amely a kifinomult elrendezések támogatóinak és rajongóinak növekvő csoportját hozza össze. A pótolhatatlan karácsonyfa mellett olyan elem, amelyet mindenképpen érdemes felvenni a kedvenc díszek listájára. A bejárati ajtóra függesztve kiválóan alkalmas családi háznak és társasházi vagy lakásos lakásnak egyaránt.

Érdemes megjegyezni, hogy kínálatunkból a karácsonyi koszorúk nem csak függő ajtódíszként használhatók, hanem lapra is rakhatók. Az asztalterítésbe szabadon integrálva tökéletesen utalnak a közelben álló fára. Azok számára, akik nem félnek a nem szokványos megoldásoktól, javasoljuk a koszorú felszerelését, például az ablakra. Amint látja, ez a nem feltűnő dekoráció rengeteg lehetőséget rejt magában, és határozottan sok teret ad a kreativitásnak!

To Top