A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Füles fotelek

Vannak olyan minták, amelyek az évek múlása és a trendek többszörös változása ellenére továbbra is relevánsak és népszerűek. A berendezés elemei értelemszerűen hosszú ideig

szolgálnak otthonunkban. Ezért érdemes őket választani a kiváló anyagminőség és az időtálló kialakítás miatt. A szárnyas fotel kiváló példája annak a bútornak, amely már több mint 5 évszázada jelen van az otthoni belső terekben!

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Az 50 vagy akár 10 évvel ezelőtt divatos modellek kissé eltérnek azoktól, amelyeket ma a legstílusosabbnak tartunk. Az ötlet azonban nem sokat változott. Továbbra is könnyű megtalálni bennük a legfontosabb közös jellemzőket - gyártási évtől és helytől függetlenül. Ha kíváncsi arra, hogy egy szárnyas fogantyú beleférne-e a négy falába, bátorítjuk, hogy olvasson tovább!

Szárnyas fotelek – modernség egy csipetnyi klasszikussal

Szárnyas fotelek – hogyan néznek ki és mik a jellemzőik? Az ilyen típusú bútorok különlegessége az ülés sajátos formája és az összes hozzá kapcsolódó felső elem. Általában ezek az alkatrészek egyetlen szilárd anyagot alkotnak, amely négy stabil lábra van felszerelve. Felületükön a pihenés felejthetetlen és nagyon kényelmes. Nincs ebben semmi különös! Ennek oka elsősorban:

  • széles és puha ülés,
  • erős felépítésű karfa,
  • magas hátsó.

Speciális felépítésüknek köszönhetően továbbra is a nappali népszerű lakberendezési elemei. Az ilyen bútorok ma is pontosan ugyanazt a funkciót töltik be, mint sok évvel ezelőtt, mégpedig kényelmes pihenőhelyeket biztosítanak. A tervezők mindent megtesznek annak érdekében, hogy a klasszikusok továbbra is ötvözhetőek legyenek a jelenlegivel és az újdonsággal. A modern fotel elkápráztatja Önt a gyártáshoz használt anyagokkal, merész színekkel és a koncepció általános vázlatának rendhagyó változtatásaival. Ez azt jelenti, hogy amikor egy felszerelési elemet keres, ami egy szárnyas szék, akkor minden bizonnyal a minták, színek és formák teljes spektrumával találkozik. Restilo üzletünkben találunk erősen a klasszikusokra utaló variánsokat, valamint vitathatatlanul az innovációhoz köthető modelleket. Ezért meg vagyunk győződve arról, hogy megtalálja a belső terébe tökéletes fotelt!

Szárnyszék – a legmagasabb szintű kényelem

Ahogyan fentebb már említettük, a leírt bútortípust elsősorban a használat során nyújtott nagy élvezet miatt értékelik. A konkrét konstrukció azonban meghatározza a méreteket, ami sokak számára akadálynak tűnhet. Nem mindenki tulajdonosa egy tágas nappalinak. A helyzet az, hogy az egyes elemek egyedi méretének köszönhetően a szárnyas fotel olyan kényelmes. Hiszünk azonban abban, hogy a legkisebb helyiségben is, megfelelően megtervezett és berendezve, ez az egyedi bútortípus elfér.

Ha saját környezetében szeretné élvezni a fülkagyló minden előnyét, vessen egy pillantást arra a területre, ahol elhelyezhető. A nappali példáján megpróbáljuk elmagyarázni, mit lehet megváltoztatni a belső térben, hogy további hely legyen benne a használatra. A vendégszoba az a hely, ahol a legtöbb szabadidőnket a családunkkal töltjük. Az Asztalok vagy padok kötelező elemek, amelyek gyakran a szoba közepét jelölik. Bár általában olyan ülésekkel vesszük körül őket, mint a kanapé vagy a sarokkanapé, sok esetben jó ötlet lehet elhagyni ezt a klasszikus szabályt. kis dohányzóasztalokkal és két szárnyas fotellel felszerelt nappali? Eredetinek hangzik, és garantáljuk, hogy egy ilyen típusú kompozíció így fog kinézni otthonában! Meggyőződésünk, hogy praktikum és esztétika szempontjából szeretni és értékelni fogja.

Kényelmes, praktikus dekoráció – fülek

A szárnyas fotelek, bár intuitív módon a legmegfelelőbbek nappali belső terekhez, a hálószoba dekorációjának is tökéletesek. Természetesen funkcionális dekoráció, mert az ülés puha felülete hatékonyan ösztönöz majd arra, hogy este olvassa el kedvenc regényét, vagy nézze meg a sorozat új epizódját. A rendkívül puha fotel előnyeinek maximalizálása érdekében javasoljuk, hogy szerezzen be még egy kis kütyüt. A közelben található, nem feltűnő megjelenésű pouf kényelmes helyet biztosít a láb lerakásához. Végül is mindannyian megérdemelünk egy kis szünetet. Tehát miért ne biztosítaná magának a lehető legjobb körülményeket, hogy a lehető legjobban élvezze?

To Top