A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Fürdőszobai kellékek

A fürdőszoba az egyik legfontosabb hely otthonunkban. Itt kapkodva, még kicsit álmosan készülünk a következő napra... lezuhanyozunk, fogat mosunk. A reggeli vécé

zökkenőmentes működéséhez érdemes minden szükséges dolgot kéznél tartani. A fürdőszobai kiegészítők segítenek megszervezni otthoni terét. Ezekkel a nem feltűnő kiegészítésekkel a fürdőszobában sokkal funkcionálisabbnak tűnik a szoba, de nem csak... A kérdésre a választ mini útmutatónkban találja.

 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

 1. Fürdőszobai tárolódoboz SCILLAE, fehér
  32%
  24h
  Fürdőszobai tárolódoboz SCILLAE, fehér
  Special Price 3 464,00 Ft Regular Price 5 103,00 Ft
 2. Fűzőgyűrű zuhanyfüggönyhöz FLEX, fehér 12 db
  35%
  24h
  Fűzőgyűrű zuhanyfüggönyhöz FLEX, fehér 12 db
  Special Price 5 295,00 Ft Regular Price 8 186,00 Ft
 3. Fűzőgyűrű zuhanyfüggönyhöz FLEX, szürke, 12 db
  32%
  24h
  Fűzőgyűrű zuhanyfüggönyhöz FLEX, szürke, 12 db
  Special Price 4 813,00 Ft Regular Price 7 126,00 Ft
 4. Telefontartó JUNIP, fekete
  32%
  24h
  Telefontartó JUNIP, fekete
  Special Price 3 464,00 Ft Regular Price 5 103,00 Ft
 5. Acél, egy horgos fürdőszobai akasztó CHROME
  41%
  24h
  Acél, egy horgos fürdőszobai akasztó CHROME
  Special Price 5 488,00 Ft Regular Price 9 342,00 Ft
 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

plant image

Egy otthoni gyógyfürdő az Ön stílusában! – fedezze fel a fürdőszobai kiegészítőket, amelyek illeszkednek a belső stílusához

Gyors zuhanyozás, hajszárítás, sminkelés… mindezt olyan tempóban, amit sok futó megirigyelne! Mindegyikünk minden nap megdönti rekordjainkat. A reggeli nyüzsgés sem idegen számunkra, de úgy gondoljuk, hogy a fürdőszobának nem kell, és nem is szabad csak a nap elhamarkodott kezdéséhez társítani. Hiszen a fürdőszoba is egy olyan hely, ahol egy pillanatra elszakadhatunk a körülöttünk lévő világtól... elfordítjuk a kulcsot a zárban, megtöltjük vízzel a fürdőkádat és vegyünk egy forró, pihentető fürdőt. Ezekben a kellemes pillanatokban a fürdőszobai kiegészítők nélkülözhetetlenek lesznek. Egy divatos, márvány motívumú fogkefés bögre vagy egy könnyű, natúr fából készült szappantartó a környező térnek kölcsönöz kifejezést, és fürdőszobánk dekorációját is kiemeli.

Annyira sokféle fürdőszobai kiegészítő érhető el a piacon, hogy mindenki könnyedén kiválaszthatja a terébe tökéletesen illeszkedő elemeket. Vagy talán éppen otthoni SPA-ja felújítását tervezi, és fürdőszobai kiegészítők segítségével szeretne egyedi kifejezést adni neki? Mi sem könnyebb! Nincs más dolgod, mint vásárolni egy kész készletet, vagy összeállítani a restilo webáruházunkban elérhető egyedi elemekből. A fürdőszobai kiegészítők klasszikusan elhelyezhetők mosdókagylón vagy polcon. A nem szokványos, elrendezési ötletek kedvelőinek javasoljuk, hogy a fürdőszobában olyan kiegészítőket vezessenek be, mint például egy fa munkalap vagy egy bambusz asztal, amelyek egyúttal gyönyörű kompozíciók készítésének alapjává válnak, aminek köszönhetően otthoni szobánk egy kicsit lesz. közelebb egy klimatikus, fényűző SPA-hoz. A fürdőszobai kiegészítők kiválasztásakor tartsa be azt a szabályt, hogy minél kevesebb, annál jobb. Az elegáns fürdőszoba kialakításához egy vagy két szín vezetése szükséges a megfelelő textíliák és kiegészítők kiválasztásakor. A textúrák és színek változatossága megengedett az eklektikus stílusban díszített fürdőszobai kiegészítőknél, valamint a család legfiatalabb tagjainál.

Fürdőszobakiegészítők gyerekeknek – mit kell figyelembe venni a választásnál?

A család legfiatalabb tagjait felidézve nem hagyhatjuk figyelmen kívül a gyerekeknek szánt fürdőszobai kiegészítőket. Hiszen már kisgyermekkorban megtanuljuk, hogyan vigyázzunk a higiéniánkra, és ezáltal a jó közérzetünkre is. Biztosan emlékszünk, hogy mennyi örömet és mókát éltünk át, amikor szüleinkkel és testvéreinkkel együtt fogatmostunk. Vagy lehet, hogy az egyik hölgy ellopta anya kozmetikumait, és ezzel kivételesen színes képet varázsolt az arcára? A legfiatalabb tagoknak, akárcsak az idősebbeknek, textilekre és az igényeiknek tökéletesen megfelelő kiegészítőkre van szükségük. A fürdőszobai kiegészítők segítségével a gyerekek könnyedén használhatják a fürdőszobát, de élvezhetik az ott eltöltött pillanatokat a reggeli WC alatt. Mit kell figyelembe venni olyan termékek kiválasztásakor, amelyek tökéletesen illeszkednek a fürdőszoba belsejébe, és egyben megkönnyítik a gyermek számára ennek az otthoni helyiségnek a használatát? A tartozékok kiválasztása több tényezőtől függ. A legfontosabb természetesen a funkcionalitás. A választásnál az anyag minőségére és a termékek gondos megmunkálására is érdemes odafigyelni. Ne feledje, hogy abban a helyiségben, ahol fürdünk, nagyon gyakran fordul elő hőmérsékletváltozás és magas páratartalom. Ezért az általunk választott elemeknek ellenállniuk kell a fürdőszobában a változó klímának. Arra is figyeljünk, hogy a kisgyermekek nem mindig óvatosan használják a fürdőszobai kiegészítőket. Ezért rendkívül fontos a  magas termékminőség. 

Rozsdamentes acél fürdőszobai kiegészítők és króm fürdőszobai kiegészítők – néhány szó a fürdőszobai trendekről

A gyermekeknek szánt fürdőszobai kiegészítők megjelenésével gyakran utalnak gyermekeink kedvenc meséire. Egy ilyen dekorációs elem egy otthoni SPA-ban gyermeki, édes bájt kölcsönöz neki. Ne felejtsük el azonban, hogy a fürdőszoba elrendezésénél olyan koherens kompozíciót kell készítenünk, amely a mi szemünknek is tiszta örömet okoz a benne tartózkodásban. Azoknak, akik bátran követik a trendeket, van néhány javaslatunk, amelyek tökéletesen illeszkednek egy otthoni SPA új, divatos belső terébe. Az aktuális trendeknek megfelelő kiegészítők tökéletesen kiegészítik a stílusos belső teret. Példa erre a fekete fürdőszobai kiegészítők. Az efféle hétköznapinak tűnő használati tárgyak az egyik legmenőbb trend része: a mágneses karakterű fekete fürdőszoba. Egy sima, monokróm szappantartó vagy egy matt pohárkészlet a luxus szinonimája. A fekete kiegészítők tökéletesen illeszkednek az ipari stílushoz, ami különösen jól működik a városi loftokban. Webáruházunkban a fekete kiegészítők mellett semleges, monokróm stílusban, fürdőszobába illő kiegészítőket is találsz. Használható, de rendkívül dekoratív, rozsdamentes acélból készült fürdőszobai kiegészítők, megfelelően összeillesztve új kifejezést adhatnak a térnek. A BUFORD szappantartó vagy a BURFORD SWING WC-papír tartó stílusos, elegáns fürdőszobába tervezett termékek. A rozsdamentes acélból készült fürdőszobai kiegészítők valóban minden dekorációhoz passzolnak. Az ezüst, lakkozott elemek tökéletesen visszaverik a fényt, ragyogóvá teszik a teret. A modern stílusú fürdőszobába a rozsdamentes fürdőszobai kiegészítők mellett a krómozott fürdőszobai kiegészítők is érdekesek lehetnek. Mi az oka annak, hogy megvásárolja ezeket a kiegészítőket? A krómozott acélból készült termékek legfontosabb előnye minden bizonnyal a szilárdság és a tartósság. A krómozott fürdőszobai kiegészítők ellenállnak a fürdőszoba változó körülményeinek. A hőmérséklet-ingadozás és a túlzott páratartalom nem károsítja őket. A krómozott fürdőszobai kiegészítőket félelem nélkül elhelyezhetjük a zuhanykabinban vagy közvetlenül a fürdőkád mellett is, mert a webáruházunkban kínált kiegészítők közvetlen víznek lehetnek kitéve. Az sem tagadható, hogy a krómozott fürdőszobai kiegészítők vásárlását vonzó megjelenésük és univerzális kialakításuk is támogatja. A krómozott acélból készült fürdőszobai kiegészítők tökéletesen illeszkednek a fürdőszobai szerelvények elemeihez. A zuhany csaptelep harmonizál az alapvető kiegészítőkkel, mint például a WC-papír tartó vagy a fogkefe tartó. A fürdőszoba fényes, acél elemei stílusos karaktert adnak az egésznek.

Vintage vagy modern? Retro és loft fürdőszobai kiegészítők a fürdőszobában

A gyerekeknek szánt fürdőszobai kiegészítők és a dizájner, exkluzív fürdőszobai kiegészítők egyaránt sikeresen betölthetik a gyakorlati szerepet, de a tér dekoratív elemévé is válhatnak. A fürdőszobai kiegészítők segítségével egyszerűen és gyorsan megváltoztathatjuk egy otthoni SPA dekorációját. Például egy hagyományosan berendezett enteriőrbe egy kis régimódi hangulatot vihetünk be. Hogyan kell csinálni? Elég néhány retró fürdőszobai kiegészítőt elhelyezni a fürdőkád közelében vagy a mosdó feletti polcon, hogy teljesen más megjelenést kapjon a fürdőszoba. Érdekes módon a vintage stílus a fürdőszobában nem is olyan nehéz! Nem annyira egy adott korszak ihlette, mint inkább minden a régi időkből. Így választhatunk az őrült 1960-as évekre utaló mintás és sokszínű retro fürdőszobai kiegészítőket, valamint a fekete-fehér időtlen kombinációját. Az így kialakított belső terekben az otthonosság, az egyediség és a részletekre való odafigyelés a közös. A vintage irányzat teljes ellentéte az egyszerűséget és minimalizmust kedvelő indusztriális stílus. A loft fürdőszobai kiegészítők tökéletesen illeszkednek ehhez a dekorációhoz. A nyers dizájnnal ellátott monokromatikus kiegészítők segítségével az elegáns és elegancia városi koncepciójának megfelelően otthoni SPA projektet készítünk. A loft fürdőszobai kiegészítők esetében érdekes megoldás lehet a díszítőelemek fúrás nélküli kiválasztása. Az ilyen fürdőszobai kiegészítők - fúrás nélkül - gyorsan felszerelhetők, és nem igényelnek szakembert. Mindenki képes önállóan gondoskodni a hely dekorációjáról, ahol egy hosszú munkanap után pihen. A fúrás nélküli fürdőszobai kiegészítők azok számára is tetszeni fognak, akik nem szeretik a stagnálást, és gyakran változtatják a ház dekorációját.

Ideje felfrissülni fürdőszobai kiegészítőkkel!

Sok időt töltünk a fürdőszobában a nap folyamán. Nem csoda, hogy jól akarjuk érezni magunkat benne. Függetlenül attól, hogy a modernség felé hajlunk, vagy vágyakozva nézzük a 20. század elejét bemutató fényképeket, az otthoni SPA-ban olyan teret alakíthatunk ki, ahol egy egész nap után kipihenhetjük magunkat, és egy pillanatra megfeledkezünk arról, mi vár ránk a fürdő mögött. ajtó. Reméljük, rövid útmutatónk meggyőzte Önt arról, hogy egy költséges felújítás nem akadályozhatja meg abban, hogy megvalósítsa álmát egy hangulatos fürdőszobáról. Reméljük, hogy érdekes fürdőszobai kiegészítők kínálatunk arra inspirált, hogy otthoni SPA-jának teljesen új, gyönyörű arckifejezést adjon.

To Top