A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Fürdőszobapolcok

A fürdőszoba egy olyan belső tér, amelyet gyakran korlátozott hely jellemez. A tér jó megszervezése érdekében a kreativitás csúcsára jutunk, és rendkívül átgondolt

bútorelrendezésre törekszünk. A jól megtervezett szoba a siker kulcsa, ami a mindennapi működés kényelme. Érdemes azonban hangsúlyozni, hogy a berendezéselemek legbriliánsabb elrendezése sem feltétlenül hozza meg a kívánt hatást, ha a kiválasztott berendezés nem praktikusnak bizonyul. A fürdőszobai polcok minden funkcionális elrendezés nélkülözhetetlen elemei. Ez a bútortípus pótolhatatlan, hiszen ennek köszönhetően minden praktikus kiegészítőt el tudunk rendezni.

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Praktikus polc a fürdőszobába

A bútorok praktikusságát elsősorban a dizájn befolyásolja. Az átgondolt formák rejtett funkciókkal lephetnek meg, amelyek növelik a használat kényelmét. A fürdőszobai polc a belső berendezés egyik eleme, amely elsősorban a kisméretű készülékek és a praktikus kiegészítők kényelmes elrendezését szolgálja. A különböző modellek gyártói lenyűgözik a tervezés változatos megközelítését. Az egyedi változatok sokfélesége lehetőséget ad az optimális megoldás kiválasztására. Mire kell tehát figyelni a fürdőszobai polc kiválasztásakor? Először is érdemes feltenni magunknak a kérdést, hogy milyen rendszerrel foglalkozunk. A nyitott polcok vagy a kihúzható kosarak működnek a legjobban a környezetünkben? Hasznos tipp lehet annak meghatározása, hogy a kamrákban kis eszközöket vagy valamivel nagyobb berendezéseket tároljanak. Az első esetben remek megoldás lehet egy fiókos fürdőszobai polc, amely további rekeszekkel van felszerelve. Nagy tételek esetén viszont inkább válasszon tágas bemélyedésekkel rendelkező modellt.

Fából készült fürdőszobai polc

A fürdőszobai polcok kiválasztásakor érdemes odafigyelni arra, hogy milyen anyagokból készülnek. A megjelenéssel kapcsolatos szempont mellett az egyes alapanyagok tulajdonságai miatt is fontos. Ha egy bútort nappaliban, hálószobában vagy folyosón szeretnénk elhelyezni, csak a terméktervezésre hagyatkozhatunk. Fürdőszoba elrendezés esetén érdemes megismerkedni az anyagösszetétellel, mert itt nem minden anyag tud működni. Az említett helyiség nedvességnek és vízgőznek van kitéve, ezért a nem megfelelően védett fa vagy fém visszafordíthatatlanul károsodhat. Ez azonban nem jelenti azt, hogy le kell mondanunk a természetes alapanyagokból készült változatokról. Elég, ha megfelelően védjük a felületet, hogy egy stílusos, fából készült fürdőszobamodellben gyönyörködhessünk.

Keskeny fürdőszobai polc skandináv stílushoz

Tagadhatatlan, hogy a választott bútor mérete számít. A méret különösen értékes, ha kis teret rendeznek be, ahol minden négyzetméter prémium érték. Szerencsére kínálatunkban egy kis fürdőszobai könyvespolc több szempontból is meglep. A galériában található választék bővelkedik keskeny modellekben, amelyek tökéletesek az eszközök közötti rés kitöltésére, valamint a szűk helyekre tervezett függőlegesek kitöltésére is. Egy másik, nem kevésbé fontos elem természetesen a termék dizájnja. Az elkészített kompozíciók következetessége egyre több háztartás számára fontos. Arra törekszünk, hogy belső tereinket a harmónia jellemezze. Ha szeretné egy kicsit rendezni ipari csarnokát, tegyen egy fém könyvespolcot fapolcokkal. A fekete keret és a barna akcentusok az alapvető ipari dekoráció, ezért a legjobb megoldás. Tegye ugyanezt, ha skandináv hálószobájának szervezésre van szüksége. A bambusz modell könnyedségével és kecses árnyalatával lep meg, amely tökéletesen illeszkedik a skandi esztétikára jellemző élénk színpalettához.

Funkcionális fürdőszoba Restiloval

A polcok a felszerelés pótolhatatlan elemei, amelyek minden otthoni helyiségben jól használhatók. Mivel érdemes még felszerelni a fürdőszobát, hogy ne csak stílusos, de funkcionális is legyen? Egy nyilvánvaló kiegészítés, amelyről gyakran megfeledkezünk, a mosókosarak. Lehetővé teszik az összes tisztítandó ruha és anyag kényelmes és esztétikus összegyűjtését. A makulátlan rendet értékelők minden bizonnyal odafigyelnek majd a kétkamrás modellekre, amelyek megkönnyítik a fehér és színes ruhák elkülönítését. A gyakorlatiasság mellett a környezet harmóniájára is érdemes ügyelni. Mivel a részletek azok, amelyek nagy hatással vannak belső tereink végső vizuális megítélésére, a fürdőszobai dekoráció fontos részét képezi a befejező szakasznak. Úgy tűnik, hogy a mindennapi ápolásra szánt helyiségekben nincs szükség dekorációk használatára – semmi sem lehet nagyobb baj. A fent említett teret, mint minden mást, szintén érdemes érdekes részletekkel gazdagítani, amelyek egy kis hangulatot és eleganciát adnak. Véleményünk szerint ezeknek nem kell pusztán dekorációs elemeknek lenniük. Az érdekes formájú fali akasztó két funkciót tölt be - dekoratív és praktikus!

To Top