A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Fürdőszobaszekrények

A legtöbben álmodozunk egy otthoni fürdőszobáról, elrendezési stílustól függetlenül, egy hely a kikapcsolódásra. Meleg és finom fénnyel teli tér, ahol pihenhet egy hosszú

munkanap után, vagy átadhatja magát kedvenc relaxációs kezeléseinek. Egy ilyen helyiségben elegáns fürdőszobai szekrényekkel kell rendelkeznie, amelyek lehetővé teszik egy koherens és egyedi belső kialakítás kialakítását.

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

A fürdőszobai szekrények megadják az otthoni tér alaphangját, és hozzájárulnak a mindennapi boldogság tökéletes érzéséhez. A tükörrel ellátott fürdőszobai szekrény megfelelő kiválasztása lehetővé teszi a belső egyensúly megőrzését, ami az általános kényelem érzését jelenti. Cikkünk elmeséli, hogy mi jellemzi álmai fürdőszobáját, hogyan javíthatja otthonát, és választ ad arra a kérdésre, hogy miért mindig jó választás a fehér fürdőszobai szekrény. Megismerheti a legdivatosabb elrendezési stílusokat is, amelyeket néhány Pinterest ihlette kiegészítővel át lehet vinni a belső térbe. Pihenjen, üljön kényelmesen, üdvözöljük az otthoni wellness zónában!

Ötletek a fürdőszoba elrendezéséhez: fürdőszobai szekrények, kiegészítők és a legdivatosabb trendek

Kezdjük azokkal a megoldásokkal, amelyek a klasszikus, palotai belső terek és a kicsit modernebb elrendezések kedvelőinek egyaránt tetszeni fognak. Ha olyan fürdőszobadekorációt tervez, amely lehetővé teszi, hogy megőrizze a merész, eredeti karaktert, érdemes egy jellegzetes, amerikai talmi ihlette enteriőrben gondolkodni. Legtöbbünk a New York-i stílust az exkluzív lakásokhoz tervezett stílusos nappalikkal asszociálhatja, amelyekben az üvegcsillárok és a nagy tükrök mellett az értékes anyagok jelennek meg: bársony, bársony, velúr . Azonban egyre gyakrabban ez a módja a vendégek belső kialakításának a fürdőszobákban is, amelyek így privát wellness zónává válnak.

A szoba fényűző jellege miatt egyes tervezők még fürdőszalonként is emlegetik. Kétségtelen, hogy az így berendezett fürdőszoba kikapcsolódásra ösztönöz kedvenc szépségápolási kezelései közben. A kényelem érdekében érdemes olyan exkluzív fürdőszobai szekrényeket választani, amelyekben számos kozmetikum és ápolószer tárolható. Ezeket a kiegészítőket speciálisan erre a célra kialakított fürdőszobai szekrényekben kell tárolni, hogy megnöveljék a napfénynek vagy nedvességnek kitett krémek hasznosságát.

A New York-i stílusnak szentelt fürdőszobai szekrények között lehetnek praktikus tükrös modellek, amelyek nem párásodnak be a a nedvesség hatása, és stílusosan kiegészíti a szándékosan elöregedett szerelvények megjelenését. A nagyon klasszikus színek mellett, amelyek között a fekete, a fehér, a krémek és a matt szürke a legelterjedtebb, érdemes aranyból vagy ezüstből készült elemeket is használni. Stukkó vagy rozetták formájában jelenhetnek meg a mennyezeten. Az utolsó megoldás remekül működik majd a szecessziós bérházakban. Végül érdemes megjegyezni, hogy a csillogó fürdőszobai szekrények tökéletes alapot biztosítanak egy olyan tér kialakításához, amelyben exkluzív és kényelmesen érezhetjük magunkat. Érdemes tehát a mosogató mellett elhelyezni egy szál őrülten illatozó orgonát vagy tálcákat kedvenc natúr füstölővel, aminek köszönhetően a kifinomult ízvilágot egyedi szemponttal gazdagítjuk, amitől még hangulatosabb lesz a tér.

Ha mégis a funkcionalitás áll közelebb a szívünkhöz, de nem szeretnénk elveszíteni az enteriőr egyedi karakterét, akkor gondolhatunk egy modern stílusú fürdőszobában. Sokféle néven találkozhatunk vele: modern chic, elegáns modern vagy modern klasszikus. Az ilyen belső terek az elmúlt korok klasszikus mintáira utalnak. Egy ilyen fürdőszoba felszerelésének kiválasztásakor figyelmet kell fordítani az ergonómiára és a természetes és mesterséges fényhez való állandó hozzáférésre, amely kellemes a szemnek. A színvilág gyakorlatilag változatlan, mint a New York-i stílusú fürdőszobák esetében, de az aranyozott kiegészítők helyett a fából készült fürdőszoba szekrényeken van a hangsúly, amelyek minden részletre odafigyelve készülnek. Ezek lehetnek a szekrények külső ajtaján látható bájos barázdák vagy bájos kilincsek, amelyek nemcsak szépen mutatnak, de megkönnyítik a fürdőszobai szekrény nyitását és zárását is. Így nem veszítjük el a tér vizuális tulajdonságait és a legfontosabb feltételezést, vagyis az átlátszó, harmonikus belső teret, amelyben mérettől függetlenül minden karnyújtásnyira van.

A szoba dekorációjának jellegzetes eleme a nagy fürdőszobatükrök, általában négyzet vagy téglalap alakú, amelyek tökéletes átmenetet teremtenek a modernitás között és letűnt korok hangulata . Érdemes azonban hangsúlyozni, hogy egy ilyen belső tér inkább a funkcionalitásra helyezi a hangsúlyt, ezért a szabadon álló kád helyett zuhany van benne, amivel sokkal gyorsabban lehet fürödni. Csak a modern retro belső terek teszik lehetővé a nagyobb szabadságot a részletek kiválasztásában. Ezekben a klasszikus fürdőszobai szekrények elegáns háttérré válnak egy érdekes, vízálló virágmintás tapéta vagy egy stilizált, vintage fürdőszobai csaptelep bemutatásához. Ne feledje azonban, hogy egy ilyen belső tér elrendezéséhez megfelelő egyensúlyra van szükség. A teremnek csak utalnia kell a korszakra, anélkül, hogy visszamozdítana minket az időben. A vintage stílus kedvelőinek a retro hangulat ihlette fürdőszobákat ajánljuk, melyekben rengeteg a pasztell árnyalat és a futurisztikus, erősen geometrikus, szabadon álló fürdőszobai szekrények.

Tisztában vagyunk azzal, hogy ezek a stílusok csak egy szubjektív választás a fürdőszoba elrendezésének különböző módjai közül. Rajtuk kívül olyan stílusok is nagyon népszerűek, mint a spanyol, a párizsi, az ipari és a hamptoni. Meggyőződésünk, hogy mindegyiket hatékonyan kiegészítik a fehér fürdőszobai szekrények, amelyek lehetővé teszik a dekorációs elemek megjelenítését, és nagyobb szabadságot biztosítanak a különféle elrendezési elemek kombinálásakor.

Zen oázis, biofil dizájn és környezetbarát fürdőszoba – válassza ki velünk a tökéletes beépített fürdőszobai szekrényeket

Ma a legközelebbi tér kialakítása során sokan döntenek olyan megoldások mellett, amelyek nemcsak funkcionálisak vagy esztétikusak, hanem környezetbarátak is. A belső terekben egyre gyakrabban jelennek meg a természetes anyagok, használt cikkek, újrahasznosított szövetek. A stílus iránti érdeklődés első jelei a wabi-sabi belső terekkel jelentkeztek, amelyek a tökéletlenség szépségét mutatják meg. A fürdőszobában ezek lehetnek horzsolásokkal vagy látható egyenetlenségekkel rendelkező fürdőszobai szekrények a fa textúrájában látható csomók formájában. Emellett a porcelánból, üvegből, jutából és fonott elemekből állnak az élen. A mesterséges növények egyre gyakrabban jelennek meg az álló fürdőszobai szekrényeken, amelyek lehetővé teszik a béke zöld oázisa hangulatát.

A mindenütt jelenlévő fehér csak a szekrényeken jelenik meg, a belső tér többi része jobban illeszkedik a földszínekből álló színpalettához. A belső teret barna, bézs, visszafogott zöld és akvarell ihlette pasztell színek jellemzik. Az egész olyan színkombináció tükre legyen, amellyel nap mint nap találkozhatunk a természetben. Emellett a napfény vagy víz hatására megjelenő tónusokra utaló árnyalatok bekúsznak a belső terekbe. A színek telítettsége sokkal nyugodtabb, mint az Urban Jungle vagy a Jungalow klímája. A trópusi dzsungel egzotikumát felváltotta a japánkert harmonikus frissessége, ahol mind a tökéletes bonsaifáknak, mind a bokorról lehullott leveleknek és virágoknak van hely. Ez a tendencia sokkal tovább ment, és biofíliává vált, amely az emberi természet iránti vonzalomra és annak a jólétre gyakorolt hatására utal.

A harmonikus és megnyugtató enteriőr igényéből született meg a következő évek egyik legerősebb elrendezési stílusa, az oázis zen. A fürdőszobában a fából készült fürdőszobai szekrények, a természetes anyagok, a visszafogott színek és a tér dominál, amit a felesleges kiegészítések korlátozásával nyerünk. Tekintettel arra, hogy a zen oázis stílus elkerüli a túl sok fürdőszobai szekrényt, érdemes olyan modelleket választani, amelyek elrendezésükkel és maximális kapacitásukkal tűnnek ki. Az ilyen termékek nagyszerű példái az ALTA vagy az OSLO sorozatú fürdőszobai szekrények. Tökéletesen működnek kis belső terekben. Lehetővé teszik mélyedések és látszólag elérhetetlen terek kialakítását, amelyek nekik köszönhetően funkcionálissá válnak. A kínálatunkban található összes fürdőszobai szekrény egyedi igényekre szabott.

Térjünk vissza egy pillanatra az oázis elrendezéséhez. Azt már tudjuk, hogy enyhe, nyugtató színei és minimális díszítése jellemzi. Ez azonban nem a hűvös, skandináv minimalizmust jelenti, hanem inkább a megnyugtató, nyugalmat hozó mértékletességet. A fából készült fürdőszobai szekrények mellett érdemes megemlíteni a könnyedséget meghonosító elemeket is: barátságos anyagok, bambuszból, porcelánból vagy egzotikus wenge-ből készült kiegészítők. A hagyományos japán szobákat az egyes elemek könnyű mozgathatósága jellemzi, ami lehetővé teszi a szabad átjárást a kert és a nappali között. Ezt a megoldást a hatékony képernyők és kisméretű bonsai fák bevezetésével fogjuk pótolni, amelyek különösen jól mutatnak egy fekete szekrényen. A legfontosabb dolog, amit emlékeznünk kell egy ilyen tér kialakítása során, az az érzés, hogy a belső tér minket szolgál, és soha nem fordítva.

Mi van, ha a városi, azaz ipari fürdőszobai szekrényeket választja

Az elmúlt évszakokban népszerű natúr, oázis zen vagy városi dzsungel elrendezések nem jelentik azt, hogy le kell mondanunk az esztétikánkhoz közelebb álló egyéb megoldásokról. A természet ihlette enteriőrökkel szemben a legvégén egy olyan posztindusztriális ipari terekre utaló stílust kívántunk bemutatni, amelynek virágkorát már az 1950-es években megfigyelhettük. New Yorkban, és amely továbbra is lenyűgöz. Természetesen az ipari stílusról beszélünk, melynek jellegzetes, loft terei rendkívül kifejező esztétikájukkal folyamatosan inspirálnak. Az ilyen belső terek alapja a hideg árnyalatok, a fehér, a fekete és a szürke árnyalatok egész sora kombinációja. Ezen kívül nagy mennyiségű üveg található kiegészítők, zuhanykabin és tükörrel ellátott fürdőszobai szekrény formájában.

Érdemes a fém és fekete fürdőszobabútorokkal tökéletesen harmonizáló, tudatosan kitett építőelemek hangsúlyozására koncentrálni. A kifejező szekrény tökéletes háttere egy otthonos, tágas SPA térnek, ahol pihenhet. Annál is inkább, hogy egy ilyen belső tér célja a fürdőszoba oly módon történő elrendezése, hogy az egyszerre hatékony és funkcionális legyen. Az egyik legnépszerűbb megoldás a befejezetlen téglafal alkalmazása, amelyhez fa és fém fürdőszobai szekrényeket is elhelyezhetünk.

Ha nagyon kicsi a fürdőszoba, akkor érdemes egy világosabb színű téglában gondolkodni, ami nem borítja el a helyiséget, de könnyedséget ad hozzá. A súlypont ezután áthelyezhető a fekete fürdőszobabútorokra, amelyek matt felülete lehetővé teszi, hogy egy kis belső térben is megvalósítsa az ipari loft álmát. A tömör fa test, a fém elemek és a minimalista világítás kombinációja fekete kábeleken izzók formájában nagyon művészi megjelenést kölcsönöz a belső térnek, amely az alkotói szabadság és a nyers szépség minden szerelmesét vonzóvá teszi. Ne feledje, hogy ha nem biztos abban, hogy a fürdőszobai szekrények közül melyik illeszkedik az Ön belső terébe, kérjen tanácsot a Restilo üzlet munkatársaitól. Ennek köszönhetően biztos lehet benne, hogy a belső tér funkcionális és tágas marad, és tökéletesen harmonizál a lakás többi részével.

To Top