A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Fürdőszobatükrök

A fürdőszoba egyedülálló hely az otthoni térképen. Neki irányítjuk lépéseinket ébredés után egy gyors, frissítő zuhanyozásra, felöltözni, frizurát készíteni, diszkrét

sminket készíteni, majd a kijárathoz menni. Érdemes tehát odafigyelni arra, hogy a tér, ahol annyi időt töltünk, ne csak elegáns és stílusos legyen, hanem mindenekelőtt praktikus, ami megkönnyíti és felgyorsítja a reggeli készülődést.

 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

 1. Ovális falitükör HUB, szürke, 61x 91 cm
  47%
  24h
 2. Kerek falitükör HUB, szürke, 94 cm
  47%
  24h
  Kerek falitükör HUB, szürke, 94 cm
  60 989,00 Ft 114 563,00 Ft
 3. Kerek falitükör HUB, szürke, 61 cm
  46%
  24h
  Kerek falitükör HUB, szürke, 61 cm
  36 418,00 Ft 67 734,00 Ft
 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

plant image

E rendkívül fontos enteriőr kialakításánál fordítsunk kiemelt figyelmet a mindennapi termékekre. Az elrendezés dekorjába ügyesen integrált tükrök és tükrök optikailag megnövelik a teret. Sőt, sima üvegfelületükben még iskolába vagy munkába indulás előtt szemügyre vehetjük, ügyelve arra, hogy a hajunk szépen rendezett legyen, az ingünk pedig tökéletesen vasalva legyen, ami megkíméli a stresszt érkezéskor. Mire kell tehát figyelni a fürdőszobai tükrök kiválasztásakor? Mely modellek jobbak a mindennapi használatra? Függő, álló, esetleg a falra rögzítettek? Ezekre és más kérdésekre az alábbiakban válaszolunk!

Fürdőszobatükrök – praktikus vagy stílusos?

A fürdőszoba olyan helyiség, ahol sok minden történik. Gőz van a levegőben, a radiátorok teljes sebességgel működnek. Meleg és párás. Ha tehát azt szeretnénk, hogy belső terünk hosszú ideig elegánsnak és stílusosnak tűnjön, olyan termékekkel kell körülvennünk magunkat, amelyek ellenállnak a hirtelen hőmérséklet-változásoknak és a magas páratartalomnak. A fürdőszobai tükrök kategóriában több tucat egyedi ajánlatot gyűjtöttünk össze. Mindegyik a helyiség adott körülményeihez igazodik.

Az általunk bemutatott fürdőszobai tükrök sok hónapos használat után sem veszítik el egyedi megjelenésüket és tulajdonságaikat. Mi a titkuk? Speciális, tartós üveg és kísérőanyagok - rozsdamentes acél, cink, vas vagy műanyag - használatakor. A mindenütt jelenlévő minimalizmus szerelmeseinek téglalap vagy kerek tükröket ajánlunk. Vékony fém keretekkel körülvéve. Tökéletesen harmonizálnak a nyers, monokromatikus elrendezések dekorációjával. A belsőépítészeti téma skandináv megközelítésének tisztelői minden bizonnyal tetszeni fognak a vázra erősített széles bőrövvel ellátott függő tükrök. Eredeti kialakításuk tökéletesen kiegészíti a belső terek megjelenését, bővelkedik élénk, visszafogott színekben és természetes anyagokban. De ez még nem minden. A restilo webáruházban egyedi dekoratív tükrök is találhatók, melyeket a csillogó stílus kedvelői számára készítettünk. Nehéz, aranyozott, gazdagon díszített – a falra akasztva kiemelik a régi Hollywood gazdagsága és pompája által ihletett elrendezések szépségét.

Keretes fali tükrök - Termékek legigényesebb

Azok számára, akik értékelik az általuk körülvett termékek használhatóságát, valami különlegeset készítettünk. Fali tükör kollekció kerettel! Első pillantásra a klasszikus fürdőszobai tükrökre hasonlítanak, de ha alaposan megnézzük őket, biztosan észrevesszük, hogy sokkal kidolgozottabb keretük van, egyfajta polcokat és rekeszeket képezve, amelyek lehetővé teszik kedvenc kozmetikai termékeinek és kiegészítőinek ügyes tárolását. a vendégek szeme láttára. Nincs más dolgod, mint összegyűjteni a szükséges tárgyakat, és elrejteni az üvegtábla mögé, és a fürdőszoba tiszta és rendezett lesz – ilyen egyszerű! A Restilo webáruházban a keretes tükrök sokféle formában kaphatók, többek között: kerek, négyzet, ovális, téglalap vagy hatszögletű tükrök.

Ez utóbbiakra érdemes külön odafigyelni, mert szokatlan formájukkal vonzzák a tekintetet. Ezért nagyszerűen díszítik a modern vagy ipari stílusban díszített fürdőszoba terét. Természetesen a formán kívül a tükrök mérete rendkívül fontos. Jó hír minden ügyfelünk számára, hogy függesztett tükreink kínálatunkban megtalálhatóak kis, közepes és nagy modellek egyaránt. Így mindenki kiválaszthatja a falak méretének és saját igényeinek és személyes preferenciáinak leginkább megfelelőt.

LED tükrök – pótolhatatlanok a mindennapi sminkelés során

A Restiloban elérhető kiválasztott ajánlatok áttekintése mögöttünk áll. Eddig szándékosan nem foglalkoztunk a LED-es tükrök témájával, mivel úgy gondoljuk, hogy megérdemelnek egy öt percet. Miért? Nos, a LED-es tükrök mindent kombinálnak, amit szeretünk – a szépséget és a praktikus tulajdonságokat. A keretbe épített kis fénycsövek színesítik a teret, így láthatjuk magunkat az üveg tükröződésében. A fény optimális színe azt jelenti, hogy a reggeli smink elkészítésekor nem kell attól tartanunk, hogy túl sok pír kerül az arcra, vagy hanyagul dörzsöljük az alapozót az állkapocs vonalán. A kozmetikai tükrök előnye, hogy nem torzítják el a színeket. Amit sima felületen látunk, az a lehető legközelebb áll ahhoz, ahogyan mások látnak minket nappali fényben. Ez minimálisra csökkenti annak kockázatát, hogy sminkelést csináljon és így tovább. Lehetővé teszi, hogy gyorsan, mindennapi sminket készítsünk anélkül, hogy aggódnánk amiatt, hogy minden erőfeszítésünket tönkreteszi egy rosszul felvitt rúzs vagy szempillaspirál, amit nem vennénk észre, ha nem festenénk ki magunk előtt. a LED tükröt.

Tehát ha eddig a reggeli készülődésünk egy hétköznapi fürdőszobai tükör előtt zajlott, ami azt jelentette, hogy nem voltunk mindig elégedettek a megjelenésünkkel, akkor talán itt az ideje, hogy kipróbáljunk valamit új és díszítse kiegészíti a fürdőszobát egy kiváló minőségű LED-es tükörrel? Kozmetikai tükreink széles kínálatában minden nő talál magának valót!

Fürdőszoba- vagy kozmetikai tükrök?

Ha már a függesztett tükröknél tartunk, itt az ideje az álló és falra szerelhető kozmetikai tükröknek. Elődeiktől eltérően sokkal kisebbek. Leggyakrabban négyzet alakú vagy kerek, vékony, ezüst vagy arany keretekbe zárva. Kis méretüknek, könnyedségüknek és mobil kialakításuknak köszönhetően könnyen mozgathatjuk őket egyik helyről a másikra. Ez azt jelenti, hogy amikor magunkat akarjuk nézni a kozmetikai tükörben, nem kell egyenesen a mosogatónál állni és a falat nézni. Nem kell mást tenned, mint a kezedbe ragadni a sminktükröt, és megközelíteni vele az ablakot, ahol a legjobb fény lesz; leülünk vele a kád burkolatára vagy ablakpárkányára. Bárhol is van kedvünk!

Mire kell figyelni, a piacon széles termékpaletta található. Ha egy olyan kiegészítőre számítunk, amely évekig szolgál majd, jó, ha minőségi, a fürdőszobában uralkodó körülményeknek ellenálló rozsdamentes acélból készültet választunk. Fehérre vagy aranyra, vagy klasszikus ezüst színre festve. Érdemes egy kis időt szánni az egyes modellek műszaki adatainak elolvasására is. Előfordulhat, hogy a kínált kozmetikai tükrök egy része kétoldalas, vagy kétszeres, ötszörös vagy tízszeres nagyítással lesz felszerelve. Különösen hasznosak lesznek, ha precíz szemsminket vagy otthoni szemöldök- és szempillafestést végez hennával.

Fürdőszobatükrök széles választéka a Restilóban

Kicsi és nagy. Négyzet, kerek, téglalap, ovális, rombusz vagy hatszögletű. Fa kerettel vagy anélkül. Reméljük, hogy minikalauzunk elolvasása után a fürdőszobába megfelelő tükör kiválasztása nem okoz nagyobb gondot, ellenkezőleg - könnyedén megtalálja álmai fürdőszobai tükröt, tökéletesen harmonizálva a bútorok és egyéb kiegészítők megjelenésével. Ha bármilyen problémája van a rendelés leadásával, kérjük, forduljon Ügyfélszolgálatunkhoz. Munkatársaink tanácsot adnak és segítenek a megfelelő termék kiválasztásában. Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg a Restilo-nál elérhető tükrök és tükrök teljes választékával. Az összegyűjtött modellek elegáns megjelenésükkel és praktikus tulajdonságaikkal gyönyörködtetnek!

To Top