A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

A gyűrűs függönyök az egyik legnépszerűbb ablakdíszítési lehetőség, amely otthonunkban elsősorban dekoratív funkciót tölt be. A hosszú, színes anyagcsíkok kerek

részletekkel védenek a napfénytől és a nem kívánt pillantásoktól.

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Tömítőgyűrűs függönyök – előnyei és hátrányai

Kétségtelen, hogy a tömítőgyűrűs függönyök nagyon népszerűek. A kortárs kialakítású belső tereket egyre ritkábban szerelik fel szabványos mennyezeti sínnel. A függöny sín határozottan egy modernebb lehetőség, amely lehetővé teszi különféle ablakdíszek elrendezését. Az ablaktextilek összeállítási módjai közötti különbségek az említett elemtől függenek. Ráadásul mindegyik módszer némileg eltérő hatást garantál, és más-más előnyei és hátrányai vannak. A vezetősínekkel felszerelt modellek legfőbb előnye az anyag természetes megjelenése. Az anyag spontán módon szemet gyönyörködtető hullámokba rendeződik. Egy másik előny az, hogy nincsenek problémák az egyes töredékek elakadásával és leesésével. A hátrányok közé tartozik a függöny felszerelésének módja, mivel ez a függönyrúd részleges szétszerelését igényli. Az viszont tény, hogy még mindig sokkal gyorsabb, mint a buszos módszer.

A függönyök elrendezése a tömítéseken

A kör alakú függönyök illeszkednek a klasszikus és a modern enteriőrbe - előbbi esetében modern hatást adnak az elrendezésnek, míg utóbbinál tökéletesen illeszkednek az egész kompozícióhoz. Egy adott modell kiválasztása után itt az ideje az anyag kialakításának. Ahogy fentebb már említettük, az anyag önmagában is hullámokat kelt, de rajtunk múlik, hogy mekkora a teljes dekoráció fesztávja. Minél közelebb vannak egymáshoz a tömítőgyűrűk, annál hangsúlyosabb a terítési minta. Az ablakdekorációk elrendezésének egyik legújabb trendje a két különböző szövetcsík használatán alapuló módszer. A tömítőgyűrűk függönyei kombinálhatók, de fontos, hogy a teljes kompozíció szimmetrikus legyen. Arra is ügyeljünk, hogy a hullámok mérete minden felhasznált elemben hasonló legyen.

Hogyan válasszunk tömítéssel ellátott, kész függönyöket?

A textil kiegészítők illeszkedése a teljes elrendezéshez olyan elem, amely jelentősen befolyásolja a hatást. Számos kiválasztási stratégia létezik. Az anyag összefüggő része lehet a teljes kompozíciónak, vagy jellegzetes akcentusa lehet, amely frissességet kölcsönöz az egész környezetnek. Az intenzív színű vagy erősen kontrasztos mintázatú Kész függönyök felkeltik a figyelmet. Így tökéletesek olyan helyiségekbe, ahol egyértelműen hiányzik egy észrevehető árnyalat. Egy konkrét modell választása azonban megszédülhet, mert az ablakdíszek anyagkínálata igen széles. Ezt a tényt érdemes kihasználni! Az érdekes minták meghívást kapnak az otthoni belső terekbe, ahol minden tulajdonságukat bemutatják.

A függöny tömítésekkel, mint szokatlan dekorációs forma

Ha olyan emberek közé tartozunk, akik nem szeretik az unalmat és az egyhangúságot, a gyűrűs függönyök tökéletesek otthonunkba! Akár minden évszakban cserélhetők. Gyerekszobákban is remek ötlet. A kisgyermekek gyakran osztoznak a különböző témákban – a futballtól a csodaországig. A színes mintázatú Tinédzser szobába való függönyök azonnal bevezetik a kívánt mintát a gyermek hálószobájába, ami gyermekünk szemét tetszeni fog.

To Top