A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

A Glamour párnahuzatok a luxus szinonimája. Gazdag díszítéssel és minőségi anyagokból készültek, tökéletesek otthonunk különféle belső tereibe. Segítségükkel a

legmonotonabb hálószoba is a kikapcsolódás igazi birodalmává válik!

 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

 1. Párnahuzat metálfényes mintával GLAMROCK, rézvörös, 2 db, 45x45 cm
  47%
  24h
  Párnahuzat metálfényes mintával GLAMROCK, rézvörös, 2 db, 45x45 cm
  Special Price 1 826,00 Ft Regular Price 3 464,00 Ft
 2. Párnahuzat metálfényes mintával GLAMROCK, égkék, 2 db, 45x45 cm
  44%
  24h
  Párnahuzat metálfényes mintával GLAMROCK, égkék, 2 db, 45x45 cm
  Special Price 1 923,00 Ft Regular Price 3 464,00 Ft
 3. Párnahuzat elegáns dombornyomott mintával, 2 db, 45x45 cm HOPP, fekete
  47%
  24h
  Párnahuzat elegáns dombornyomott mintával, 2 db, 45x45 cm HOPP, fekete
  Special Price 1 441,00 Ft Regular Price 2 694,00 Ft
 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

plant image

Glamour párnahuzatok – funkcionalitás és szépség egyben

A csillogó párnahuzatok dekoratív jellege szemet gyönyörködtető akcentussá teszi őket, amely számos belső térben és elrendezésben jól használható. Ez a kicsi és nem feltűnő kiegészítés könnyedén megváltoztatja még a legmonotonabb kompozíciót is, bevezetve az időtlen elegancia jegyét, csipetnyi pompával a jó ízlésben. Az aranyhímzések, a gazdag díszítések, a sallangok és a szemet gyönyörködtető nyomatok meghittséget és meghittséget kölcsönöznek a hálószobának és a nappalinak egyaránt. Tökéletesen illeszkednek a glamour stílusú belső terekhez, valamint a klasszikus esztétikához határozottan közelebb álló terekhez.

Elegáns kiegészítője a stílusos otthonnak – egy párnahuzat

Csillogó esztétikán alapuló ház? Biztosan nem hiányozhatnak a látványos kiegészítők. Ezt az egyedi és egyedi stílust a dekoratív akcentusok teremtik meg. A díszítések megjelenhetnek nyilvánvaló tárgyakon vagy kissé kevésbé triviális tárgyakon, például párnahuzatokon. Ha tehát azt szeretnénk, hogy a nappali úgy nézzen ki, mint egy lakberendező magazin címlapjáról, nem kell mást tennünk, mint néhány stílusos kiegészítőt beletenni. A textil kiegészítők, például a csillogó párnahuzatok nagy előnye nem csak a pusztán esztétikai értékekkel összefüggő vizuális hatás – érdemes hozzátenni, hogy a puha szövetek meleg hangulatot hoznak otthonunkba. Az ilyen részletekben gazdag elrendezések még a legszigorúbb belső teret is kellemesnek hatnak az érzékek számára!

Glamour stílusú kompozíciók – néhány szó az alapokról

Hogyan válasszunk csillogó stílusú párnahuzatot a belső térbe? Először is érdemes meghatározni, hogy a textil-kiegészítők erős hangsúlyt kapnak-e a kiválasztott elrendezésben, vagy esetleg csak finom kiegészítők. Az első esetben a kreativitás tere valamivel nagyobb, mert a párnahuzat megjelenése rendkívül dekoratív lehet, és kissé eltér az adott helyiségben található összes elemtől. A szürke színnel dominált monokróm hálószoba belseje üvegzöld színű modellekkel egészíthető ki. Ha azt szeretnénk, hogy a hatás még érdekfeszítőbb legyen, a világoszöld szőrös párnahuzatok érdekes társaságot jelentenek az említetteknek. Ha egymás mellé helyezzük, rendkívülinek tűnnek, és határozottan felkeltik a figyelmet! Aki nem akar ilyen látható változásokat, azoknak a környezethez illő színváltozatokat ajánlunk. Az azonos színű elbűvölő párnahuzatokkal gazdagított bézs alapú nappali rendkívül elegáns és időtlen benyomást kelt. A hatás egy kicsit fokozása érdekében javasoljuk, hogy válasszon velúrból vagy bársonyból készült modellt. Maga a jellegzetes anyag eredetinek tűnik, ugyanakkor finom díszítésnek.

Glamour stílusú szédülés

Online áruházunk esztétikailag változatos csillogó párnahuzatokat kínál. A leírt kategória kínálatának kialakításakor az extrém elemeket szerettük volna ötvözni - a számos dekorációs részletben gazdag modellektől a sokkal finomabban díszített változatokig. Tudjuk, hogy az ízek nagyon sokfélék lehetnek, ezért üzletünk párnahuzatainak széles választéka a legextrémebb igényeket is kielégíti!

To Top