A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Ágynemű és párnahuzat gyerekeknek és babáknak. Gyermek párnahuzatok

Csökkenti a stresszt, csökkenti a betegségek kockázatát, regenerálja a testet és a lelket, javítja a memóriát, serkenti a kreativitást, elősegíti a fogyást. Drága

gyógyszer? Nem, ez az alvás összes előnye. Átlagosan életünk egyharmadát alvással töltjük. A kisgyermekeknek még nekünk is nagyobb szükségük van az alvásra, hogy egészségesek legyenek és regenerálódjanak a kalandokkal teli következő nap előtt. Gondoskodjunk róla, hogy reggel 100%-ra fel legyenek töltve a kis "akkuik". Ebben az esetben: ahogy a gyerekeinknek ágyneműt készítünk, ők is aludni fognak.

 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

 1. Pamut ágynemű Diamond ACHILLEA VIRÁGMINTÁS, sötétkék
  47%
  24h
 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

plant image

Annak érdekében, hogy a gyerekek a lehető legjobban aludjanak, megfelelő helyet kell biztosítanunk gyermekeink számára a pihenésre. Egy kedvenc ágy, ahol jól érzik magukat, és ágynemű, amely távoli vidékekre szállítja őket mintáiknak és színeiknek köszönhetően. Hogy az álmok még színesebbek legyenek, válasszunk együtt csodálatos ágyneműt és párnahuzatot a gyerekeknek!

Gyermekágynemű – méretek

Gyakran halljuk, hogy a gyerekek túl gyorsan nőnek fel. Sok anya szeretné tovább megőrizni azokat a pillanatokat, amikor gyermekei édes gyerkőcök voltak, de valójában az idő menthetetlenül telik, és a gyerekek gyorsan kinőnek a ruhákból, cipőkből, babakocsikból. Valószínűleg túl rövid idő elteltével ők is kinőnek a baba ágyneműjükből. Ezért a gyermekágynemű gyártók különböző méretekben gyártják. Íme néhány kiválasztott méret:

 • 100 x 135 cm, párna 40x60 cm - a legnépszerűbb babaágynemű-szett mérete. Kisebbeket is gyártanak, de nem javasoljuk a vásárlást, mert csak nagyon rövid ideig szolgálnak. Vásárolhat szélesebb ágyneműt is, például Owly ágyneműt. Ne feledje, hogy az újszülöttek laposan alszanak, így itt a párna megvárhatja, amíg a baba felnő.
 • 140x200 cm, párna különböző méretekben - ágynemű 5-10 éves gyerekeknek, ideális óvodás ágynak és kisdiáknak. Ekkora például a Ducato ágynemű. A csillagnéző kis űrhajós számára ott van a Constellation modell, a kezdő matematikusok számára pedig a Geometric.
 • 160x200 cm - méret 10 év feletti gyermekek számára. Lehet valamivel kisebb is, például 155 cm. Itt egy jó dió törhet az állatbarátoknak - melyik bagoly ágyneműt válasszák - rengeteg van belőlük - szerencsére nem kell kompromisszumot kötni, és válasszon ágyneműt az Owls sorozatból, melyben találsz párnahuzatokat ágyneműnek az évszaknak megfelelő gyermekek számára – Owls WinterStory, Owls SummerStory stb.

Komoly és már-már felnőtt tinédzserek számára „felnőtt” ágyneműt is választhat – Hypnosis – Waves vagy Ducato – A Herbal még a legigényesebb fiatal felnőttek számára is tetszeni fog.

Gyermekágynemű – miből készülnek?

A legnépszerűbb anyagok, amelyekből az ágyneműt készítik, például:

 • gyapjú – természetes anyag, túl durva lehet a gyerek érzékeny bőréhez, és elég drága is lehet
 • vászon - növényi eredetű anyag, szigetel a hideg ellen, sajnos gyorsan gyűrődik és nehezen vasalható
 • selyem – csak nyáron működik, mivel tapintásra hűvös érzést kelt
 • mikroszálas – szintetikus szálakból készült szövet, amely könnyű, strapabíró és egész évszakban használható ágyneműhöz.
 • pamut – a legnépszerűbb természetes textilanyag, légáteresztő és univerzális.

pamut, mind a mikroszálas ágyneműnél, például az Owls DecoKing sorozatnál, a mellékelt 40 fokos mosást javasoljuk. címke. A csecsemők és nagyobb gyermekek ágyneműje mosás után vasalható a még jobb frissesség érdekében. Ne használjunk túl sok vegyszert, a baba bőre sokkal vékonyabb, mint a miénk, és azon keresztül káros anyagok kerülhetnek a baba szervezetébe. 

Milyen gyakran kell kimosnia az ágyneműt? Kisgyerekkel hetente egyszer megengedhetjük magunknak, hogy ritkábban mossunk. Emlékezzünk arra, hogy a kisgyerekek sok időt töltenek az ágyneműben, ezért nagyon fontos az anyag tisztasága. Nem szabad megfeledkeznünk arról sem, hogy a gyermekágyneműt az első használat előtt ki kell mosni. Mosás után gondoskodjunk a gyermekágynemű szárításáról a szabad levegőn. A nap természetes szövetségesünk a baktériumok és kórokozók elleni küzdelemben.

Babaágynemű – biztonság és minőség

A babák bőre rendkívül érzékeny, ezért csak a legjobb minőségű anyagokat válasszuk. Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy minden dekorációt elkerüljünk - a gyöngyök vagy a kiálló elemek teljesen feleslegesek, és az esztétikai értékeknek háttérbe kell kerülniük, amikor az újszülött biztonsága a legfontosabb. Gyermekünk egészsége a legfontosabb, ezért néha érdemes néhány zlotyval többet fizetni, hogy jól válasszunk és a legjobb minőségű ágyneműt válasszuk. Megfelelően elkészítve tovább bírja, mint a legolcsóbb.

A csecsemők számára készült ágyneműgarnitúrák legfontosabb jellemzői a következők: hiperallergén, tartósság, légáteresztő képesség és funkcionalitás. Miért fontosak mindezek a funkciók? Először is, nem okoz allergiát - ezt nem kell magyaráznunk senkinek, senki nem akarja allergiára és gyógyszerszedésre kárhoztatni a gyermekét - ezen a ponton már elutasíthatjuk a gyapjúból készült termékeket Másik kritérium a tartósság. Sok a mosakodás gyerek mellett, és bizony annyi kiadásunk van, hogy nem szeretnénk túl gyakran egy újabb ágynemű vásárlását a "must buy" listánkon. Légáteresztő - nagyon fontos tulajdonság, aminek köszönhetően gyermekünk elkerüli a túlmelegedést és a megfázást - légáteresztő anyagok például a mikroszálas vagy pamut. A funkcionalitást például úgy értjük, hogy az anyagot nem kell vasalni, és gyorsan szárad – a mikroszálas ágynemű, például az Owl Team tökéletesen megfelel ennek az igénynek.

Ne feledje, hogy babaágynemű vásárlásakor válasszon visszafogottabb színeket. Egy nemrég született baba kis szeme amúgy is csak néhány színt ismer fel, és élete elején nem akarjuk túlingerelni a gyermeket, ha túl sok inger éri őt. Milyen anyagot ajánlunk? Nehéz kiválasztani a gyapot vs. mikroszálas. Biztosíthatjuk, hogy mindkét szövet remekül működik, és a választás az Ön preferenciáitól függ. Ha a hagyományokra és a természetes anyagokra koncentrálunk, akkor a Diamond modell - CuteOwls pamutból kontrasztos színekben remek választás lesz. Tudtad, hogy egy újszülött baba érzékeli a legjobban a fekete-fehér kontrasztokat? Ez az ágynemű tökéletes lesz, és a kis baglyok varázslatot adnak. Ha lépést tartunk a korral, és nem félünk a modern anyagoktól, akkor a gyorsan száradó, antibakteriális mikroszálas anyagból, visszafogott színekben készült Happy Clouds modell remek megoldás lehet.

Gyermekpárnahuzatok – a képzelet színes világában

Minket, felnőtteket gyakran sok minden korlátoz. Azt mondjuk, nincs időnk, pénzünk vagy lehetőségünk. Hogy nem ez a hangulat, vagy nem megfelelőek ezek az évek, és hogy Krysia néni mit gondol. És gyerekek? Számukra csak a saját képzeletük szab határt. Kreativitásuk elképesztő, és ez az, ami összeköti a gyerekeket és a legkisebbek ágynemű-tervezőit a Restilo.pl oldalon. Ezekre a csodálatos kis felfedezőkre gondolva különféle ágyneműmodellek készültek, hogy minden gyerek, szeretteivel együtt találjon magának valamit. Nem minden álom válhat valóra, de talán még közelebbről is? Nagyon valószínű, hogy igen, mert a rendelkezésre álló minták és színek száma egy varázslatos, színes világba vezeti be a gyereket.

A csecsemők számára nyugodtabb és semleges színű ágyneműk állnak rendelkezésre, mint például a Happy Clouds, az Owly vagy a CuteOwls. Valamivel nagyobb gyerekeknél nyugodtan fogadhatunk egy erősebb szín akcentusra – ilyen például a KittyPartyban vagy a Cute Elephantsban fogunk találkozni. Az évszakokra utaló ágyneműgarnitúrák gyerekeknek remek megoldást jelentenek - az Owls sorozat ágyneműinél a bölcs és vidám baglyok a hősök. Ha már a baglyokról és a sötét éghajlatról beszélünk: van valakinek olyan ijesztő történet-rajongó az otthonában, aki nem fél semmitől? Ha igen, valószínűleg nem tud mást tenni, mint vásárolni egy bátor szellemirtó ágyneműt a kísérteties GhostStory néven. Illesszünk a készlethez színes párnahuzatokat gyermekpárnákhoz.

Ágyneműgarnitúrák gyerekeknek – adj és ölelj akár távolról is

Valószínűleg minden szülő ismeri ezt az érzést, amikor távol vagy gyermekétől, és bár szeretnéd, nincs mód arra, hogy álomba ringasd a kis kincsedet. Vagy talán vannak itt nagyszülők, akik sajnos olyan messze laknak, hogy nem tudják mindennap elkísérni a kis gazembereket a világhódítóba. Ahhoz, hogy a lelki jelenlétet legalább egy kicsit is érezzük, különleges ágyneműt ajándékozhatunk, ami elaltatja a gyermeket. Ez a megoldás nemcsak praktikusabb, hanem egészségesebb is lesz a gyermek számára. A jól megválasztott ágynemű nem okoz allergiát, és minden további kabala potenciális helye a por és egyéb egészségre káros anyagok felhalmozódásának. Ahelyett, hogy megölelnénk egy plüss játékot, kicsink bebújhat egy ágyneműbe, amely anyára, apára, nagymamára, nagypapára vagy más közeli személyre emlékezteti.

A WinterStory ágyneműn egy ágon ülő két bagoly szeretett nagymama és nagypapa, a FunnyStory őrült nagybagolya pedig egy őrült nénihez kapcsolódik. A gyermekágynemű nagyszerű ajándék lehet szívből, amely betakarja és álomba bújtat. Ha a baba ágyneműbe való párnahuzat nem meglepetés ajándék, érdemes a gyerekkel együtt választani. Hiszen a baba az, aki sok békés éjszakát tölt majd el benne, ezért fontos, hogy a lehető legkényelmesebben érezze magát új ágyneműjében. Már? Ágynemű kiválasztva? Díszpárnák gyerekeknek rendelt? Ha igen, akkor csak annyit kell mondanunk: színes és lágy álmokat!

To Top