A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Hogyan tehetjük még hangulatosabbá a kisgyermekek szobáját? A titok a gyermekek számára megfelelő textíliákban rejlik. Nekik köszönhetően ugyanaz a tér a játék

birodalmaként és kényelmes menedékként is funkcionál majd, amikor egy kis felfedező úgy dönt, hogy egy pillanatra szunyókál. A termékeket sűrű szövés jellemezze, ami nem riad vissza gyermekeink csínytevésétől. Ezenkívül az anyagoknak kellemes tapintásúaknak kell lenniük, lehetőleg természetes szálakból készüljenek, és rendelkezzenek a szükséges engedélyekkel. Ne feledkezzünk meg az örömteli színekről és a mesebeli mintákról sem.

 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

 1. Ujjas pléd LAZY KIDS, kék, 90x105 cm
  61%
  24h
 2. Ujjas pléd LAZY KIDS, piros, 90x105 cm
  75%
  24h
 3. Hableányt idéző takaró SIREN, ekrü
  27%
  24h
 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

plant image

Érdemes berendezni a helyet a háztartás legfiatalabb tagjának, aki minden bizonnyal megosztja velünk a tudását kedvenc színeiről, motívumairól. Hagyja, hogy a gyerekek fantáziája vezéreljen, és minden bizonnyal olyan enteriőrt készítünk, amely még színesebbé teszi babája álmait.

Minták és színek – Öko-Tex minősítésű textíliák gyerekeknek a Restilonál

Hogyan teremthetsz olyan helyet, ahol a kisgyermeked szívesen lesz? Kérdezzük meg a legkisebbeket, és nyúljunk olyan pszichológiai tényekhez, amelyek segítségével kiválaszthatja a tökéletes textíliát a gyermekek számára. Az elvégzett kutatás bizonyítja, hogy a 3 éven aluli gyerekek egyáltalán nem látják a pasztell színeket, ezért érdemes intenzív árnyalatokhoz, erős kontrasztokhoz nyúlni, amelyek a legkisebbek számára is számtalan érzékszervi élményt nyújtanak.

A poros rózsaszínek és az élénkkékek egy kicsit később működnek majd, amikor elkezdjük a gyerekek egyéni preferenciáira szabott teret tervezni. Az erős, mély színeket is érdemes egyensúlyba hozni, mert ezek feleslege fárasztó lehet. A szoba fő színét a legfiatalabbakkal együtt kell kiválasztani, ízlésükhöz és temperamentumához igazítva. Hagyjuk fel a sztereotip megoldásokat, például a rózsaszínt csak a lányoknak, a kéket a fiúknak ajánljuk. A belsőépítészek azt sugallják, hogy a semleges terek, amelyek a tulajdonosaikkal együtt nőnek fel, egyre népszerűbb megoldást jelentenek. Ezért jobb, ha olyan univerzális textíliákra fogadunk, amelyek alapként szolgálnak, és számos elrendezést készíthetünk.

Hagyja, hogy a legfiatalabbak megtapasztalják, és teljesen kényelmesen érezzék magukat

Gyermekszobába való termékek kiválasztásakor nem érdemes csak az esztétikára koncentrálni. Ugyanilyen fontosak a gyakorlati szempontok, amelyek a megfelelő anyagválasztásból adódnak. A szöveteknek tartósnak, kopásállónak kell lenniük, és ami a legfontosabb, kellemes tapintásúnak kell lenniük. A szülők csak minősített, biztonsági követelményeknek megfelelő anyagokat válasszanak, ami minimálisra csökkenti az allergia lehetőségét.

A mikroszálas, pamut és lenvászon a legnépszerűbb anyagok közé tartozik. A gyapjú természetes eredete ellenére irritálhatja a baba bőrét. Tökéletes megoldás a különböző szerkezetű és szövésű anyagok kombinálása egy helyiségben. Egy ilyen kezelés serkenti a babák fantáziáját, és számos érzékszervi élményt nyújt számukra. Az egyszerű szövetápolás is nagyon fontos. A gyermekek számára készült textíliákat rendszeresen cserélni kell, ami lehetővé teszi a legkisebbek egészségének gondozását. Az egyik legújabb trend a kiegészítők személyre szabása. Mit jelent ez a gyakorlatban? Az új kiegészítések kombinálása helyi tervezők termékeivel és saját készítésű dolgokkal.

To Top