A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Egy gyors zuhany, egy spontán kirándulás az uszodába, vagy esetleg egy tervezett kirándulás a tengerpartra? Ezeknek a körülményeknek a közös nevezője a gyorsan száradó

törölköző – egy megbízható kiegészítő, amely számtalan előnnyel lep meg minket, és rengeteg használati előnnyel jár!

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Gyorsan száradó törölközők – klasszikus modern változatban

A higiénia nagyon fontos része életünknek. A mindennapi élet ezen aspektusának gondozása nemcsak a komfortérzetre, hanem az egészségre is pozitívan hat. A törölköző a reggeli és esti WC alapja. A kiegészítő használatának örömét elsősorban az anyag, amelyből készült. A klasszikus pamut törölköző olyan választás, amely otthon is tökéletesen működik.

Jól ismert szálból készült, nagyfokú tartósság és puha felület jellemzi. Kissé eltérő körülmények között, például nyaraláskor a tengerparton, a mikroszálas törölköző jobban működik. A mikroszálas vékony szál, amely nedvszívó, így rendkívül praktikus és otthon is hasznos, mert a belőle készült törölközők valamivel kevesebb helyet foglalnak, mint a pamut törölközők. A hasonló tulajdonságokkal rendelkező turisztikai segítő, amely tökéletes lesz egy uszodába vagy edzőterembe, egy gyorsan száradó törölköző. Leggyakrabban mikroszálasból is készül, de az anyag felülete itt rendkívül specifikus és érdekes módon nagyon vékony!

Gyorsan száradó törölközők – megbízható mindennapi társ

A dinamikus élettempó a modern idők egyik jellemzője. Ilyen és semmi más körülmény tehát megfelelő és korszerű megoldásokat igényel. Legjobb példa rájuk a gyorsan száradó törölközők, amelyeknek köszönhetően a higiénia és az életkényelem mindennapos ápolása még kellemesebbé válik. Az előállításukhoz használt szintetikus anyag vékony szálakból áll, amelyek hozzájárulnak a kiváló nedvszívó képességhez. A szövet jellegzetes szerkezetének köszönhetően a gyorsan száradó törölközők gyorsan eltávolítják a felesleges vizet és nedvességet a bőrről. Az ilyen típusú törölközők sokkal gyorsabban is száríthatók! Az itt leggyakrabban használt mikroszálas anyag a pamuthoz képest sokkal rövidebb idő alatt szárad. Ezenkívül a mikroszál higroszkópos tulajdonságai azt is befolyásolják, hogy a belőle készült termékek nem bocsátanak ki kellemetlen szagokat - gyakran a túlzott nedvesség miatt. Ezért a gyorsan száradó törölközők a legjobb választás, nem csak otthon, hanem sokféle alkalomra is!

A gyerekek és allergiások legjobb barátja – gyorsan száradó törölközők

A gyermekek bőre, akárcsak a különféle típusú allergiákkal küzdő emberek bőre, finom és rendkívül érzékeny. Emiatt megfelelő ápolást igényel – olyat, amely megvédi a nem kívánt irritációtól. A kozmetikumok mellett az allergiások és a gyerekek kedvéért érdemes olyan termékeket is megnézni, mint a törölközők. Megfelelően puha és antibakteriális anyagból kell készülniük. Ebben az esetben a gyorsan száradó mikroszálas törülközők a tökéletes választás. Meglepő antibakteriális és hipoallergén tulajdonságok biztonságossá teszik a gyermekek és az allergiások bőrét velük. A gyorsan száradó modellek rendkívül kellemes tapintásúak, nagy fokú nedvszívó képességük pedig nagyon felgyorsítja a test száradási folyamatát, ami csökkenti az irritáció kockázatát.

Gyorsan száradó törölközők – melyik modellt válasszam? 

Mielőtt törölközőt választunk, elsősorban annak későbbi felhasználására érdemes odafigyelni. A kissé nagyobb méretű modellek jó megoldást jelentenek a fürdőszobában, de mindenféle nyaraláshoz is. A turista törölközőknek, különösen a strandtörölközőknek szintén kéznél kell lenniük. Emiatt webáruházunk törülközőből és hozzáillő huzatból álló készleteket is kínál. Ennek köszönhetően használatuk a lehető legkényelmesebb!

Esztétikai szempontból nem csak a saját preferenciáira érdemes hagyatkozni, hanem arra is, hogy a törölközők mekkora helyet foglalnak el. Az üzletünkben kapható gyorsan száradó modellek a minták és színek gazdagságával lepnek meg. Ennek köszönhetően biztosak vagyunk benne, hogy mindenki talál magának valót!

To Top