A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Gyümölcslé-lepárlók

Édes és vastag, esetleg könnyű és frissítő? Nem számít, milyen gyümölcsleveket szeretsz, jó hírünk van számodra. A gyümölcslé-készítő készletek segítségével otthon is

elkészítheti őket. A házi készítésű gyümölcslevek nemcsak egészségesebbek lesznek – Ön dönti el, mi kerül a facsaróba –, de finomabb is. Hogyan lehetséges? Nos, ahelyett, hogy a kész keverékekre fogadna, saját egyedi ízkompozíciókat készíthet! Csak friss, szezonális gyümölcs- és gyümölcslé szükséges.

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Kifejezetten az Ön számára restilo online áruházunkban gyűjtöttük össze a gőzfacsarókat, a csapos gőzfacsarókat és az elektromos facsarókat. Kínálatunkban megtalálhatóak még pasztőröző készletek, rendkívül egyszerűen használható kis fordulatszámú gyümölcscentrifugák és a korábban említett gyümölcslé edények is. Meghívjuk Önt, hogy olvassa el a lékészítő készletek használatáról és gondozásáról szóló útmutatónkat. Eláruljuk, hogyan kell használni és hogyan kell ápolni az egyes eszközöket.

Mire van szükségem gyümölcscentrifugára?

A boltok polcain álló gyümölcslevek rengeteg cukrot, mesterséges színezéket és tartósítószert tartalmaznak. Édesek, ragacsosak és ahelyett, hogy oltják a szomjunkat, csak fokozzák azt. Ha ki akarja iktatni az egészségtelen kalóriákat az étrendből, a facsaró választása nagyszerű megoldás.

De mi is az a gyümölcscentrifuga? Nos, a gyümölcscentrifuga egy olyan eszköz, amely sok elemből áll, amelyeket összerakva harmonikus egészet alkotnak. Tehát a gyümölcslevek elkészítésének alapkészlete a következőket tartalmazza: két vagy három edény, általában rozsdamentes acélból, egy betét a gőzöléshez, egy fedő és egy fémvégű szilikon tömlő. Hogyan kezeljük a préselő készlet egyes alkatrészeit? Mi sem könnyebb! Csak tegyen egy alacsony gyümölcslé edényt a tűzhelyre, és töltse fel vízzel. Ezután nyúljon a facsaró készlet másik részéhez, a magas gyümölcslé edényhez, és helyezze a fazék tetejére. Ezután helyezze be a párolóbetétet a szerkezetbe tetszőleges gyümölccsel, és végül fedje le az egészet. Két óra párolás után kész a kedvenc gyümölcslé!

Melyik facsarót válasszam?

A Restilo webáruház sokféle készletet kínál gyümölcslé készítéséhez. Ha kíváncsi arra, hogy melyik felel meg leginkább az Ön igényeinek - ebben a részben megpróbálunk röviden bemutatni az egyes termékcsoportokat. Ahogy a szöveg elején említettük, kínálatunkban megtalálhatóak a lassú fordulatszámú facsaró, a gőzfacsaró, a csapos gőzfacsaró és az elektromos facsaró egyaránt.

Bár első pillantásra nagyon hasonlónak tűnhetnek, a használatot és a funkciókat tekintve eltérnek egymástól. Tehát szánjunk egy percet az egyes eszközök tulajdonságainak megismerésére. Kezdjük a lassú facsarókkal. A gyümölcscentrifugák valójában gyümölcscentrifugák. Elektromos vagy gáztűzhelyen nem használják, a házi készítésű gyümölcsleveket hidegen sajtolják. Ez az egyetlen ilyen termékcsoport, amelyet a Restilo-nál talál. Az alacsony fordulatszámú gyümölcscentrifugák mellett - gőzfacsaró. A gőzfacsaró a leghagyományosabb készlet a gyümölcslevek elkészítéséhez. Nagyon kényelmesek és könnyen használhatók. Segítségükkel néhány órán belül egészséges, finom gyümölcslevet varázsolhatsz. Csak tegyél a gázra egy kis gyümölcsleves edényt, töltsd fel vízzel, tegyél rá egy nagy fazék lé, helyezd bele a főzőbetétet, öntsd bele a gyümölcsöt és fedd le mindent a mellékelt fedéllel - ahogy az előző részben leírtuk. szöveget. p>

Melyik facsaró a legjobb?

A többfordulatú facsaró és gőzfacsaró mögöttünk áll. Ez csak egyet jelenthet – itt az ideje, hogy megvitassuk a csapos gőzfacsaró előnyeit. Miben különböznek elődeiktől? Ahogy a neve is sugallja – a készülékbe épített csap. A csapos gőzfacsaróknak nincs speciális, rugalmas tömlője, amelyen keresztül a levet egy általunk választott edénybe engedik le - legyen az üvegpalack vagy hagymás üveg.

Cső helyett a csapos-gőzölhető facsaró kényelmes kifolyóval rendelkezik. Csak egy poharat kell tenni a kiöntő alá, és pillanatok alatt megtelik édes, ízletes tartalommal. Amit érdemes szem előtt tartani - a csapos gőzfacsaró tökéletes választás az erkélyen, a kertben vagy a teraszon rendezett nyári bulikhoz. Ha kihűl a lé, nem kell mást tenni, mint az asztalra tenni a csapos gőzfacsarót, papírpoharakat adni a vendégeknek, és hagyni, hogy saját készítésű termékeinkhez folyamodjanak. Fantasztikusan hangzik, igaz? Maradj velünk a végéig! A szöveg további részében az elektromos hajtások előnyeivel foglalkozunk. Az elektromos gyümölcscentrifugák nagyon precíz és modern eszközök. Gyorsaság jellemzi őket – egy finom ital elkészítése segítségükkel mindössze néhány tucat perc kérdése. Sőt, használatukhoz nincs szükség gáz-, indukciós vagy kerámia tűzhelyre. Csak egy állandó áramforrásra van szüksége. Emiatt az elektromos gyümölcscentrifugák kiválóan alkalmasak olyan konyhákban, ahol sok főzés folyik, és a gázégők az idő nagy részében vannak elfoglalva. Amikor úgy dönt, hogy elektromos gyümölcscentrifugát vásárol, nem kell megvárnia, amíg szabad lesz egy kis hely. Bármikor csatlakoztathatja az elektromos gyümölcscentrifugát a tápegységhez, és élvezheti a frissítő, házi készítésű gyümölcslevet.

Rozsdamentes acél gyümölcscentrifugák – hogyan kell gondozni őket?

A rozsdamentes acél facsaró kiválasztásakor ne feledje, hogy ez a készülék megfelelő gondozást igényel. Tehát hogyan kell megfelelően ápolni a rozsdamentes acél gyümölcscentrifugákat? Mindenekelőtt, mielőtt a rozsdamentes acél facsaró gondozásába kezd, olvassa el a gyártó által biztosított tájékoztatót. Ez a könyv olyan kérdésekre ad választ, mint például - mosható-e a rozsdamentes acél facsaró mosogatógépben? A rozsdamentes acél facsaró egyes alkatrészei tárolhatók hűtőszekrényben? Az Ön által választott rozsdamentes facsaró alkalmas gáztűzhelyen való használatra, vagy minden típusú tűzhelyen használható? Kövesse a nyomatokon részletezett ajánlásokat, és rozsdamentes acél gyümölcscentrifugái sok-sok éven át szolgálják Önt.

És végül néhány szó a... pasztőröző készletekről

Ha finom, házi készítésű gyümölcslevet készített a facsaróval, a készülék belseje nem lesz teljesen üres – marad benne gyümölcs és pép. Annak érdekében, hogy semmi se menjen kárba a konyhában, használjon pasztőröző készletet. A pasztőrözőkészlet segít házi befőttek elkészítésében: lekvárok, befőttek és egyebek. A Restilóban kapható modellre, vagyis a hőmérővel ellátott DELLA CASA pasztőröző készletre három év gyártói garancia vonatkozik. Tartalmaz egy speciális betétet az edényhez, az edény alját védő alátétet és egy kényelmes fogantyús fedőt, melybe hőmérőt szereltek. Segítségével gond nélkül szabályozhatja házi készítésű édességei hőmérsékletét. Szeretettel meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg Restilo webáruházunk kínálatával. Mindenféle lékészítő készletet megtalál: facsarót, gyümölcsléfőző edényt, valamint pasztőröző készletet.

To Top